Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

True wireless-ørepropper med behagelig passform

Andersson TEW-5000

  Art.nr: 1005041
 • Anbefalt av Tek.no
 • Trådløs tilkobling med Bluetooth 5.0
 • Lades i etuiet
 • Innebygd mikrofon og touchfunksjon
 • Kompatible med både iOS og Android

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Andersson TEW - 5000
True wireless-ørepropper med behagelig passform

299,-


 • pris: 398,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson TEW - 5000
True wireless-ørepropper med behagelig passform

299,-


 • pris: 418,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson TEW-5000 er et par med fullstendig trådløse ørepropper, som leveres med et ladeetui som er lett å frakte med seg. Øreproppene har en driftstid på over tre timer, og sammen med ladeetuiet kan du høre på favorittlåtene dine i tilsammen 13 timer.

Med en vekt på kun 4 gram får du et par utrolig behagelige ørepropper som passer perfekt til hverdagsbruk, på trening eller om du er på reisefot. TEW-5000 tilkobles trådløst via Bluetooth og har innebygde mikrofoner, så du kan ta imot samtaler direkte fra telefonen.

"Mer trådløs propp per krone får du ikke"

"For det første: ingen andre propper koster så lite og er i «Airpods»-formatet med magnetisk ladeetui og null ledninger. For det andre: lyden her er faktisk god. Veldig god til prisen, faktisk. For det første: volumet er nesten like høyt som hos Outlier Air. Det er bra i seg selv." - Tek.no


Hele testen finner du her.

Fullt kompatibel med iOS og Android

Med TEW-5000 får du et par med ørepropper som passer i alle situasjoner og kobles enkelt opp med for eksempel smarttelefonen med Bluetooth 5.0. Øreproppene er iOS- og Android-kompatible og du får fullstendig kontroll over musikk, telefonsamtaler eller talestyring. Dessuten er de laget for å kunne automatisk koble seg opp til ditt ønskede medium raskt. 

True Wireless Earphones

De trådløse øreproppene fungerer like bra hver for seg, som sammen. Utstyrt med stereolyd og doble mikrofoner kan du lytte til musikk og samtaler ved kun bruk av én. På den måten kan du gi den andre proppen til en kompis og dere nyte godlyden sammen.

Effektiv lading med praktisk oppbevaringsetui

TEW-5000 lades via et smart og praktisk etui. Stapp øreproppene nedi etuiet når de må lades og der ligger de trygt oppbevart tils de er klare for bruk igjen.

For å oppnå fullt batteri på øreproppene trenger du kun å lade i 50 minutter og etuiet lades opp til fullt i løpet av 1 time. For at det skal være lett å se hvor mye strøm som er tilgjengelig, sitter det en LED-indikator som forteller deg sådan.

Med en sammenlagt brukstid på over tre timer og ved hjelp av et fulladet etui kan du kose deg med ønsket underholdning i tilsammen 13 timer. Det følger med en microUSB-ladekabel i forpakningen (Vegglader selges separat).

Behagelige ørepropper med lett touchkontroll

Med sin knappe vekt på 4 gram og sin behagelige passform får du et sett ørepropper som uten tvil egner seg like godt til hverdagsbruk, som til joggeturen. Du kan også tilpasse de til ørene dine med de tre forskjellige størrelsene på ørepluggene, for beste mulige passform og komfort.

Lytt til musikk mens du trener, hør på favorittpodcasten eller ta imot telefonsamtaler. Du styrer alt dette og volum enkelt ved hjelp av den lettbrukte touchfunksjonen som finnes i midten på begge proppene.

Dette får du:

 • Ørepropper
 • Ladeetui
 • Ekstra sett med øreplugger (S, M og L)
 • microUSB-ladekabel
 • Bruksanvisning
1005041 1005041 Andersson Andersson TEW-5000 BTA002 Andersson TEW-5000 er et par med fullstendig trådløse ørepropper, som leveres med et ladeetui som er lett å frakte med seg. Øreproppene har en driftstid på over tre timer, og sammen med ladeetuiet kan du høre på favorittlåtene dine i tilsammen 13 timer.Med en vekt på kun 4 gram får du et par utrolig behagelige ørepropper som passer perfekt til hverdagsbruk, på trening eller om du er på reisefot. TEW-5000 tilkobles trådløst via Bluetooth og har innebygde mikrofoner, så du kan ta imot samtaler direkte fra telefonen. "Mer trådløs propp per krone får du ikke" "For det første: ingen andre propper koster så lite og er i «Airpods»-formatet med magnetisk ladeetui og null ledninger. For det andre: lyden her er faktisk god. Veldig god til prisen, faktisk. For det første: volumet er nesten like høyt som hos Outlier Air. Det er bra i seg selv." - Tek.noHele testen finner du her. Fullt kompatibel med iOS og Android Med TEW-5000 får du et par med ørepropper som passer i alle situasjoner og kobles enkelt opp med for eksempel smarttelefonen med Bluetooth 5.0. Øreproppene er iOS- og Android-kompatible og du får fullstendig kontroll over musikk, telefonsamtaler eller talestyring. Dessuten er de laget for å kunne automatisk koble seg opp til ditt ønskede medium raskt.  True Wireless Earphones De trådløse øreproppene fungerer like bra hver for seg, som sammen. Utstyrt med stereolyd og doble mikrofoner kan du lytte til musikk og samtaler ved kun bruk av én. På den måten kan du gi den andre proppen til en kompis og dere nyte godlyden sammen. Effektiv lading med praktisk oppbevaringsetui TEW-5000 lades via et smart og praktisk etui. Stapp øreproppene nedi etuiet når de må lades og der ligger de trygt oppbevart tils de er klare for bruk igjen.For å oppnå fullt batteri på øreproppene trenger du kun å lade i 50 minutter og etuiet lades opp til fullt i løpet av 1 time. For at det skal være lett å se hvor mye strøm som er tilgjengelig, sitter det en LED-indikator som forteller deg sådan. Med en sammenlagt brukstid på over tre timer og ved hjelp av et fulladet etui kan du kose deg med ønsket underholdning i tilsammen 13 timer. Det følger med en microUSB-ladekabel i forpakningen (Vegglader selges separat). Behagelige ørepropper med lett touchkontroll Med sin knappe vekt på 4 gram og sin behagelige passform får du et sett ørepropper som uten tvil egner seg like godt til hverdagsbruk, som til joggeturen. Du kan også tilpasse de til ørene dine med de tre forskjellige størrelsene på ørepluggene, for beste mulige passform og komfort.Lytt til musikk mens du trener, hør på favorittpodcasten eller ta imot telefonsamtaler. Du styrer alt dette og volum enkelt ved hjelp av den lettbrukte touchfunksjonen som finnes i midten på begge proppene. Dette får du: ØrepropperLadeetuiEkstra sett med øreplugger (S, M og L)microUSB-ladekabelBruksanvisning Trådløse 3,6 117 299 NOK 299 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Trådløse