Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Behagelige trådløse hodetelefoner med mikrofon

Andersson BHO 1.0 - Purple

  Art.nr: 1002462
  • Opp til 10 timer batteritid
  • Lytt på musikk trådløst
  • Svar på samtaler med handsfree-funksjonen
  • Behagelig og portabel design
  • Sammenleggbar for enkel oppbevaring

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Klassiske, lette og komfortable, men fremfor alt trådløse hodetelefoner i stilig design som enkelt kan justeres for en perfekt passform. Disse hodetelefonen kan gi deg underholdning i opp til 10 timer på en lading. Du har enkel kontroll over alt som spilles, men også samtaleadministrasjon, siden du har en headset-funksjon med integrert mikrofon og de store høyttalerelementene gir deg kraftig og fyldig lyd.

Bra komfort og passform

Disse hodetelefonene er nøye designet med myke øreputer og et bredere hodebånd for å gi en utmerket vektfordeling og en veldig behagelig passform der øreklokkene enkelt justeres til ønsket høyde. Med trådløs Bluetooth-tilkobling for eksempel fra din smarttelefon får du stor bevegelsesfrihet siden du ikke trenger å tenke på kabler som kan komme i veien. Når du er ferdig med å lytte kan du enkelt legge de sammen for å redusere plassen som trengs for lagring.

Få kraftig lyd i opp til ti timer

Leter du etter en fyldig lyd vil disse hodetelefonene med 40 mm øreklokker ikke skuffe deg. Du får kraftig bass, samtidig som du kan får klar diskant i både musikk og telefonsamtaler - og du kan bruke hodetelefonene i opp til 10 timer på en lading. Hvis ingenting spilles i hodetelefonene, aktiveres den automatiske strømsparingsmodusen, og skrur av hodetelefonene i tilfelle du har glemt å slå de av, så kan du fortsette å høre når du ønsker. 

Ha full kontroll over samtale og musikk

På øreklokken finner du knapper for å kontrollere musikk og samtaler. Du justerer volumet enkelt, bytter sang og administrerer samtaler - alt sammen med telefonen i lommen. Perfekt funksjon uansett om du er hjemme eller på farten.

1002462 1002462 Andersson Andersson BHO 1.0 - Purple Klassiske, lette og komfortable, men fremfor alt trådløse hodetelefoner i stilig design som enkelt kan justeres for en perfekt passform. Disse hodetelefonen kan gi deg underholdning i opp til 10 timer på en lading. Du har enkel kontroll over alt som spilles, men også samtaleadministrasjon, siden du har en headset-funksjon med integrert mikrofon og de store høyttalerelementene gir deg kraftig og fyldig lyd. Bra komfort og passform Disse hodetelefonene er nøye designet med myke øreputer og et bredere hodebånd for å gi en utmerket vektfordeling og en veldig behagelig passform der øreklokkene enkelt justeres til ønsket høyde. Med trådløs Bluetooth-tilkobling for eksempel fra din smarttelefon får du stor bevegelsesfrihet siden du ikke trenger å tenke på kabler som kan komme i veien. Når du er ferdig med å lytte kan du enkelt legge de sammen for å redusere plassen som trengs for lagring. Få kraftig lyd i opp til ti timer Leter du etter en fyldig lyd vil disse hodetelefonene med 40 mm øreklokker ikke skuffe deg. Du får kraftig bass, samtidig som du kan får klar diskant i både musikk og telefonsamtaler - og du kan bruke hodetelefonene i opp til 10 timer på en lading. Hvis ingenting spilles i hodetelefonene, aktiveres den automatiske strømsparingsmodusen, og skrur av hodetelefonene i tilfelle du har glemt å slå de av, så kan du fortsette å høre når du ønsker.  Ha full kontroll over samtale og musikk På øreklokken finner du knapper for å kontrollere musikk og samtaler. Du justerer volumet enkelt, bytter sang og administrerer samtaler - alt sammen med telefonen i lommen. Perfekt funksjon uansett om du er hjemme eller på farten. Trådløse 4,4 19 129 NOK 129 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse