Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Robust skinndeksel til AirPods Pro

Nomad Rugged AirPods Pro Case Black leather

  Art.nr: 1012543
  • Vegetabilsk garvet lær
  • Støtter trådløs lading
  • Kompatibel med AirPods Pro
  • Todelt konstruksjon
  • Hull til Lightning-port

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gi dine Apple AirPods Pro et klassisk uttrykk med Nomads beskyttende futteral. Nomad Rugged AirPods Pro Case er designet med ekte vegetabilsk garvet lær som gir et individuelt slitt look etter en tids bruk. Litt som godt inngåtte jeans i rådenim får merker etter mobil, lommebok og andre ting som setter sitt preg på stoffet skjer det samme med garvet lær. Futteralet har en todelt konstruksjon for å gi minst mulig slitasje i forbindelse med åpning og lukking av lokket, og det beskytter etuiet mot riper og skader.

Trekk til airpods pro

Slitesterkt skinn

Nomad Rugged AirPods Pro Case er laget i Horween-lær med en innside i skånsom mikrofiber for å beskytte plasten i etuiet.

Synlig ladeindikator

Dekselet har et optisk lysrør som slipper gjennom lyset fra AirPods Pro LED-ladelyset. Det gir deg kontroll på ladestatusen via et enkelt blikk uten å måtte styre med å ta trekket av og på. Nice!

skinnfutteral airpods pro

Støtte for trådløs lading

Skinntrekket har støtte for trådløs lading og trenger følgelig ikke tas av om du vil lade uten Lightning-kabel. Også nice!

OBS! AirPods Pro og trådløs ladeplate kjøpes separat.

1012543 1012543 Nomad Nomad Rugged AirPods Pro Case Black leather NM22010O00 Gi dine Apple AirPods Pro et klassisk uttrykk med Nomads beskyttende futteral. Nomad Rugged AirPods Pro Case er designet med ekte vegetabilsk garvet lær som gir et individuelt slitt look etter en tids bruk. Litt som godt inngåtte jeans i rådenim får merker etter mobil, lommebok og andre ting som setter sitt preg på stoffet skjer det samme med garvet lær. Futteralet har en todelt konstruksjon for å gi minst mulig slitasje i forbindelse med åpning og lukking av lokket, og det beskytter etuiet mot riper og skader. Slitesterkt skinn Nomad Rugged AirPods Pro Case er laget i Horween-lær med en innside i skånsom mikrofiber for å beskytte plasten i etuiet. Synlig ladeindikator Dekselet har et optisk lysrør som slipper gjennom lyset fra AirPods Pro LED-ladelyset. Det gir deg kontroll på ladestatusen via et enkelt blikk uten å måtte styre med å ta trekket av og på. Nice! Støtte for trådløs lading Skinntrekket har støtte for trådløs lading og trenger følgelig ikke tas av om du vil lade uten Lightning-kabel. Også nice! OBS! AirPods Pro og trådløs ladeplate kjøpes separat. Tilbehør 3 1 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Tilbehør