Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

RGB-hodetelefonstativ med 7.1 virtuell surroundlyd

Corsair Gaming ST100 RGB

  Art.nr: 248641
  • Dual USB 3.1-kontakt
  • 3,5 mm lydkontakt
  • Aluminiumskonstruksjon
  • Underside av gummi for godt grep
  • Synkroniser med andre Corsair RGB-produkter
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Gaming ST100 RGB er stabilt konstruert som gjør at hodetelefonene dine kan hvile trygt og sikkert på stativet, når de ikke er i bruk. Corsair Gaming ST100 RGB Premium Headset Stativ med 7.1 Surround Sound har ikke bare fargerik RGB-belysning som du kan samsvare med, du kan også synkronisere med dine andre Corsair gaming gadgets. Den har også innebygd lydkort og 3,5 mm lydkontakt for å gi deg 7,1 virtuell surroundlyd.

Premiumdesign

ST100 er stabilt konstruert i premium-materiale. Hodetelefonstativer er laget av aluminium, er av tynt og slankt design og undersiden er av gummi slik at den er stødig. I tillegg har basen en RGB LED-belysning som kan blinke, skinne og lyse i alle regnbuens farger.

Dual USB-uttak + 3,5 mm uttak

På baksiden av ST100 sitter en mikroUSB-utgang hvor hodetelefonstativer får strøm, via USB-kabel til datamaskin. Det driver både RGB-belysningen samt gir de to USB 3.1-uttakene strøm. Dette gjør at du enkelt kan få tilgang til to USB-porter for å øke hastigheten på mobilen din, koble til en USB-flash-stasjon med hurtig dataoverføring eller koble den trådløse spillmusen eller det trådløst headsettet.

På siden er det også en 3,5 mm utgang der du kan koble ditt trådløse 2.1-headset og via ST100s innebygde lydkort få virtuell 7.1 surroundlyd. Omslutende og oppslukande lyd gjør spillene mer virkelige og intensive for en enda bedre spillopplevelse.

RGB-belysning

Dynamic RGB-lighting har over ni soner sp, gir ubegrensde fargevalg. Via CORSAIR Utility Engine (CUE) programvare (nedlastbart) kan du tilpasse farger og belysning akkurat som du vil. Velg mellom mange brukervennlige forhåndsinnstillinger og mønstre, eller lag din egen.

Du bruker samme programvare for alle dine RGB-aktiverte gaming gadgets fra CORSAIR, noe som gjør det mulig å matche ST100 med dine andre CORSAIR-enheter. Synkroniser og koordiner ditt tastatur, mus, musematte, hodesett og stativet i en symfoni av farger.

248641 Corsair Corsair Gaming ST100 RGB CA-9011167-EU Corsair Gaming ST100 RGB er stabilt konstruert som gjør at hodetelefonene dine kan hvile trygt og sikkert på stativet, når de ikke er i bruk. Corsair Gaming ST100 RGB Premium Headset Stativ med 7.1 Surround Sound har ikke bare fargerik RGB-belysning som du kan samsvare med, du kan også synkronisere med dine andre Corsair gaming gadgets. Den har også innebygd lydkort og 3,5 mm lydkontakt for å gi deg 7,1 virtuell surroundlyd. Premiumdesign ST100 er stabilt konstruert i premium-materiale. Hodetelefonstativer er laget av aluminium, er av tynt og slankt design og undersiden er av gummi slik at den er stødig. I tillegg har basen en RGB LED-belysning som kan blinke, skinne og lyse i alle regnbuens farger. Dual USB-uttak + 3,5 mm uttak På baksiden av ST100 sitter en mikroUSB-utgang hvor hodetelefonstativer får strøm, via USB-kabel til datamaskin. Det driver både RGB-belysningen samt gir de to USB 3.1-uttakene strøm. Dette gjør at du enkelt kan få tilgang til to USB-porter for å øke hastigheten på mobilen din, koble til en USB-flash-stasjon med hurtig dataoverføring eller koble den trådløse spillmusen eller det trådløst headsettet. På siden er det også en 3,5 mm utgang der du kan koble ditt trådløse 2.1-headset og via ST100s innebygde lydkort få virtuell 7.1 surroundlyd. Omslutende og oppslukande lyd gjør spillene mer virkelige og intensive for en enda bedre spillopplevelse. RGB-belysning Dynamic RGB-lighting har over ni soner sp, gir ubegrensde fargevalg. Via CORSAIR Utility Engine (CUE) programvare (nedlastbart) kan du tilpasse farger og belysning akkurat som du vil. Velg mellom mange brukervennlige forhåndsinnstillinger og mønstre, eller lag din egen. Du bruker samme programvare for alle dine RGB-aktiverte gaming gadgets fra CORSAIR, noe som gjør det mulig å matche ST100 med dine andre CORSAIR-enheter. Synkroniser og koordiner ditt tastatur, mus, musematte, hodesett og stativet i en symfoni av farger. Tilbehør 4 3 779 NOK 779 NewCondition InStock
  1. Lyd og Bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Tilbehør