Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Beskyttende silikonfutteral til Apple AirPods Pro

Andersson Airpods Pro Case Silicone Black

  Art.nr: 1011134
  • Beskytter ditt AirPods-etui
  • Luke til Lightning-porten
  • Støtter trådløs lading
  • Karabinkrok inkludert
  • Passer Apple AirPods Pro

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Ta vare på AirPods Pro-etuiet ditt og hold det pent lengre med dette beskyttende silikonfutteralet fra Andersson. Det slitesterke futteralet beskytter ladeetuiet mot støt og riper og har cutout i bunnen for tilgang til Lightnin-porten for lading. Du kan selvfølgelig også lade dine AirPods Pro trådløst om etuiet ditt støtter det.

Hang in there, AirPods Pro

På siden av futteralet er det en praktisk hempe og karabinkrok som lar deg henge opp futteralet i beltehempen, på veggen eller andre steder.

Hvordan lader jeg mine AirPods Pro?

Du kan selvsagt lade dine AirPods Pro også med futteralet på. Enten du lader de trådløst ved hjelp av en Qi-lader eller om du bruker kabel. På undersiden av futteralet er det en luke som kan åpnes når du trenger tilgang til Lightning-porten. Luken lukkes lett etter lading.

OBS! Apple AirPods Pro må kjøpes separat.

1011134 1011134 Andersson Andersson Airpods Pro Case Silicone Black DAP06 Ta vare på AirPods Pro-etuiet ditt og hold det pent lengre med dette beskyttende silikonfutteralet fra Andersson. Det slitesterke futteralet beskytter ladeetuiet mot støt og riper og har cutout i bunnen for tilgang til Lightnin-porten for lading. Du kan selvfølgelig også lade dine AirPods Pro trådløst om etuiet ditt støtter det. Hang in there, AirPods Pro På siden av futteralet er det en praktisk hempe og karabinkrok som lar deg henge opp futteralet i beltehempen, på veggen eller andre steder. Hvordan lader jeg mine AirPods Pro? Du kan selvsagt lade dine AirPods Pro også med futteralet på. Enten du lader de trådløst ved hjelp av en Qi-lader eller om du bruker kabel. På undersiden av futteralet er det en luke som kan åpnes når du trenger tilgang til Lightning-porten. Luken lukkes lett etter lading. OBS! Apple AirPods Pro må kjøpes separat. Tilbehør 4,5 4 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Tilbehør