Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Silikondeksel til Apple AirPods

Andersson Airpods Case Silicone Black

  Art.nr: 1009645
  • Deksel til AirPods ladeetui
  • Tilgang til Lightning-port
  • Krok medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Forsikre deg om at dine Apple AirPods hodetelefoner er trygge uansett hvilket eventyr du begir deg ut på med Andersson Airpods Case silikondeksel. Dette slitesterke dekslet beskytter ladestasjonen mot både støt og riper, og takket være åpningen i bunn har du tilgang til Lightning-port, selv med dekselet på, noe som sparer deg for både tid og besvær.

Krok medfølger

Dette silikondekslet kommer med en krok som gjør at dekselet kan festes til beltestroppen din eller en bag, slik at du alltid har AirPods lett tilgjengelig. 

Tilgang til Lightning-port

Takket være åpningen i bunn har du tilgang til Lightning-port, selv med dekselet på, noe som sparer deg for både tid og besvær.

OBS! Apple AirPods medfølger ikke, men kan kjøpes separat.

1009645 Andersson Andersson Airpods Case Silicone Black DAB758 Forsikre deg om at dine Apple AirPods hodetelefoner er trygge uansett hvilket eventyr du begir deg ut på med Andersson Airpods Case silikondeksel. Dette slitesterke dekslet beskytter ladestasjonen mot både støt og riper, og takket være åpningen i bunn har du tilgang til Lightning-port, selv med dekselet på, noe som sparer deg for både tid og besvær. Krok medfølger Dette silikondekslet kommer med en krok som gjør at dekselet kan festes til beltestroppen din eller en bag, slik at du alltid har AirPods lett tilgjengelig.  Tilgang til Lightning-port Takket være åpningen i bunn har du tilgang til Lightning-port, selv med dekselet på, noe som sparer deg for både tid og besvær. OBS! Apple AirPods medfølger ikke, men kan kjøpes separat. Tilbehør 4,1 29 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Tilbehør