Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eksklusive hodetelefoner med utrolig lyd og ANC

Sennheiser PXC 550 II

  Art.nr: 1012540
 • Opptil 30 timers batteritid
 • Automatic Noise Cancelling
 • Roterbare kåper
 • Smart Pause-autopilot
 • Støtter Alexa, Siri og Google Assistant
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Skal du ut på tur og behøver å fylle stillheten med noen vakre toner på øret? Sennheiser PXC 550 II er et par trådløse hodetelefoner med uovertruffen lydkvalitet og er komfortable i bruk, perfekt for deg som ofte befinner deg på reise! Med både Adaptive Noise Cancellations og Automatic Noise Cancelling, kan du nyte musikk i fred og ro i opptil 30 timer på én ladning. Hodetelefonene støtter dessuten taleassistenter som Alexa, Siri og Google Assistant.

Tek.no

En svært forsiktig oppgradering fra Sennheiser

Tek.no har gjennomført en test av Sennheiser PXC 550 II og konkluderer med følgende:
«Et nøkternt, men solid sett med støydempende hodetelefoner»

Hele testen kan du lese her.

Hold støyen ute

Med både Adaptive Noise Cancellation og Automatic Noise Cancelling dempes støy fra dine omgivelser på best mulig måte. Førstnevnte er en smart støyreduserende teknologi som automatisk tilpasser seg etter miljøet rundt deg, hvorpå Automatic Noise Cancelling er bygget opp av tre mikrofoner som filtrerer vekk lyd fra bakgrunnen, slik at du skal høres tydelig når du snakker med taleassistenten eller i telefonen.

Din personlige reisekamerat

På den ene siden finner du en egen knapp som aktiverer din foretrukne taleassistent (Alexa, Siri eller Google Assistant). Hold kontroll på tiden, finn fram til nærmeste kaffesjappe eller spør om hva du enn lurer på. De tre innebygde mikrofonene sørger for at kommunikasjon med taleassistenten går knirkefritt.

Smart Pause

Smart Pause er en funksjon Sennheiser har implementert i PXC 550 II, som sørger for at hodetelefonene enten setter musikken automatisk på pause eller skrur de av om de har vært inaktive for lenge. Hodetelefonene kobler seg automatisk til telefonen via Bluetooth når de foldes ut, slik du kan kose deg med både musikk uten problemer.

Ergonomisk design og lang batteritid

Sennheiser PXC II er ergonomisk anpasset for at de skal føles komfortable å ha på seg i flere timer av gangen. Selve kåpene er roterbare og tilpasser seg etter hodet ditt. Dessuten gjør det at de er lette å oppbevare, du trenger bare legge de sammen. Med batteritid på opptil 30 timer rekker du å høre på musikk bra lenge før du behøver å lade.

Hodetelefonene leveres med:

 • Bæreveske
 • Micro-USB-kabel for lading
 • Audiokabel
 • Flyadapter
 • Brukermanual
1012540 1012540 Sennheiser Sennheiser PXC 550 II 508337 Skal du ut på tur og behøver å fylle stillheten med noen vakre toner på øret? Sennheiser PXC 550 II er et par trådløse hodetelefoner med uovertruffen lydkvalitet og er komfortable i bruk, perfekt for deg som ofte befinner deg på reise! Med både Adaptive Noise Cancellations og Automatic Noise Cancelling, kan du nyte musikk i fred og ro i opptil 30 timer på én ladning. Hodetelefonene støtter dessuten taleassistenter som Alexa, Siri og Google Assistant. En svært forsiktig oppgradering fra Sennheiser Tek.no har gjennomført en test av Sennheiser PXC 550 II og konkluderer med følgende:«Et nøkternt, men solid sett med støydempende hodetelefoner»Hele testen kan du lese her. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Hold støyen ute Med både Adaptive Noise Cancellation og Automatic Noise Cancelling dempes støy fra dine omgivelser på best mulig måte. Førstnevnte er en smart støyreduserende teknologi som automatisk tilpasser seg etter miljøet rundt deg, hvorpå Automatic Noise Cancelling er bygget opp av tre mikrofoner som filtrerer vekk lyd fra bakgrunnen, slik at du skal høres tydelig når du snakker med taleassistenten eller i telefonen. Din personlige reisekamerat På den ene siden finner du en egen knapp som aktiverer din foretrukne taleassistent (Alexa, Siri eller Google Assistant). Hold kontroll på tiden, finn fram til nærmeste kaffesjappe eller spør om hva du enn lurer på. De tre innebygde mikrofonene sørger for at kommunikasjon med taleassistenten går knirkefritt. Smart Pause Smart Pause er en funksjon Sennheiser har implementert i PXC 550 II, som sørger for at hodetelefonene enten setter musikken automatisk på pause eller skrur de av om de har vært inaktive for lenge. Hodetelefonene kobler seg automatisk til telefonen via Bluetooth når de foldes ut, slik du kan kose deg med både musikk uten problemer. Ergonomisk design og lang batteritid Sennheiser PXC II er ergonomisk anpasset for at de skal føles komfortable å ha på seg i flere timer av gangen. Selve kåpene er roterbare og tilpasser seg etter hodet ditt. Dessuten gjør det at de er lette å oppbevare, du trenger bare legge de sammen. Med batteritid på opptil 30 timer rekker du å høre på musikk bra lenge før du behøver å lade. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Hodetelefonene leveres med: BæreveskeMicro-USB-kabel for ladingAudiokabelFlyadapterBrukermanual Støyreduserende 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Støyreduserende