Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Elegante hodetelefoner med støyreduksjon

PureSense NCX-900

  Art.nr: 1008773
 • Opptil 40 timers batteritid
 • Digital støyreduksjon
 • Kraftig lyd og dyp bass
 • Ambient-mode som slipper inn lyd fra omgivelsen
 • Sammenleggbart design

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Dersom du ønsker trådløs bevegelsesfrihet, aktiv støyreduksjon, imponerende lyd og godt med batteritid, så passer PureSense NCX-900 perfekt. Her får du opptil 40 timer med batteritid og aktiv støyreduksjon, samt lydkvalitet som passer godt til hva enn du lytter til. Ved hjelp av Bluetooth får du full bevegelsesfrihet, om så du sitter på bussen eller går til jobb.

Anbefalt av svenske M3

Svenske M3 har testet PureSense NCX-900 anbefaler hodetelefonene med karakter 4 av 5. Her er et lite utdrag fra anmeldelsen:

«Där Puresense NCX-900 imponerar mest är dock ljudmässigt. Basen är tung och djup, mellanregistret tydligt och diskanten krispig och klar.»

Hele anmeldelsen kan leses her.

«Rimelig god lyd til prisen»

«Puresense NCX-900 er et ganske godt alternativ om du vil ha hodetelefoner med aktiv støydemping, men ikke vil ut med 3.000 kroner for fornøyelsen.» – Tek.no

Hele testen finner du her.

Deilig stillhet med støyreduksjon

Ved hjelp av digital støyreduksjon kan du drømme deg helt bort i en verden fylt med deilig musikk, helt uten en lyd fra din umiddelbare omgivelse. Du aktiverer enkelt støyreduksjon via en ANC-knappen på ventre ørekåpe for å filtrere ut støy til opptil 35 dB, og fungerer både trådløst og kablet.

Slipp inn omverdenen når det passer deg

Dersom du sitter dypt inne i et nydelig lydlandskap og noen vil ha din oppmerksomhet, kan du trykke to ganger for å aktivere Ambient-modus. Da vil musikken settes på pause og lyd fra omgivelsene forsterkes, slik at du fint kan beholde hodetelefonene på og fortsatt ta del i samtalen.

Batteritid som tilsvarer en hel arbeidsuke

Med batteritid på hele 40 timer har hodetelefonene nok strøm til at du kan lytte til musikk kontinuerlig i nesten en hel arbeidsuke. Med støyreduksjon aktivert, varer batteriet i 20 timer. Når det omsider er tid for å lade, bruker de kun 3 timer på å lade seg opp til full kapasitet via den medfølgende USB-C-kabelen. Med rekkevidde på 10 meter fra lydkilden behøver du heller ikke ha telefonen i lomma for å lytte til musikk.

Behagelig passform og design

Ved hjelp av store, deilige og luftige ørekåper i minneskum kan du nyte nydelige toner i ditt delikate øre med full komfort. Siden de er såpass luftige, så har du muligheten til å lytte til både musikk og podcasts i timevis helt uten ubehag.

Multifunksjonsknapp og volumstyring

Med både innebygget mikrofon og kontrollknapper lett tilgjengelig, har du full kontroll over hva som spilles og eventuelle innkommende telefonsamtaler selv om mobilen fortsatt ligger i lomma. Du kommer også lett til din foretrukne taleassistent ved å bruke disse knappene.

Headline

 • PureSense NCX-900
 • USB-C-kabel
 • AUX-kabel
 • Oppbevaringsveske
 • Flyadapter
 • Bruksanvisning
1008773 1008773 PureSense PureSense NCX-900 Dersom du ønsker trådløs bevegelsesfrihet, aktiv støyreduksjon, imponerende lyd og godt med batteritid, så passer PureSense NCX-900 perfekt. Her får du opptil 40 timer med batteritid og aktiv støyreduksjon, samt lydkvalitet som passer godt til hva enn du lytter til. Ved hjelp av Bluetooth får du full bevegelsesfrihet, om så du sitter på bussen eller går til jobb. Anbefalt av svenske M3Svenske M3 har testet PureSense NCX-900 anbefaler hodetelefonene med karakter 4 av 5. Her er et lite utdrag fra anmeldelsen:«Där Puresense NCX-900 imponerar mest är dock ljudmässigt. Basen är tung och djup, mellanregistret tydligt och diskanten krispig och klar.» Hele anmeldelsen kan leses her. «Rimelig god lyd til prisen» «Puresense NCX-900 er et ganske godt alternativ om du vil ha hodetelefoner med aktiv støydemping, men ikke vil ut med 3.000 kroner for fornøyelsen.» – Tek.noHele testen finner du her. Deilig stillhet med støyreduksjon Ved hjelp av digital støyreduksjon kan du drømme deg helt bort i en verden fylt med deilig musikk, helt uten en lyd fra din umiddelbare omgivelse. Du aktiverer enkelt støyreduksjon via en ANC-knappen på ventre ørekåpe for å filtrere ut støy til opptil 35 dB, og fungerer både trådløst og kablet. Slipp inn omverdenen når det passer deg Dersom du sitter dypt inne i et nydelig lydlandskap og noen vil ha din oppmerksomhet, kan du trykke to ganger for å aktivere Ambient-modus. Da vil musikken settes på pause og lyd fra omgivelsene forsterkes, slik at du fint kan beholde hodetelefonene på og fortsatt ta del i samtalen. Batteritid som tilsvarer en hel arbeidsuke Med batteritid på hele 40 timer har hodetelefonene nok strøm til at du kan lytte til musikk kontinuerlig i nesten en hel arbeidsuke. Med støyreduksjon aktivert, varer batteriet i 20 timer. Når det omsider er tid for å lade, bruker de kun 3 timer på å lade seg opp til full kapasitet via den medfølgende USB-C-kabelen. Med rekkevidde på 10 meter fra lydkilden behøver du heller ikke ha telefonen i lomma for å lytte til musikk. Behagelig passform og design Ved hjelp av store, deilige og luftige ørekåper i minneskum kan du nyte nydelige toner i ditt delikate øre med full komfort. Siden de er såpass luftige, så har du muligheten til å lytte til både musikk og podcasts i timevis helt uten ubehag. Multifunksjonsknapp og volumstyring Med både innebygget mikrofon og kontrollknapper lett tilgjengelig, har du full kontroll over hva som spilles og eventuelle innkommende telefonsamtaler selv om mobilen fortsatt ligger i lomma. Du kommer også lett til din foretrukne taleassistent ved å bruke disse knappene. Headline PureSense NCX-900USB-C-kabelAUX-kabelOppbevaringsveskeFlyadapterBruksanvisning Støyreduserende 4,5 21 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Støyreduserende