Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Det beste fra Bose – nå enda bedre!

Bose QuietComfort 35 II - Black

  Art.nr: 249309
 • Støyreduksjon i verdensklasse
 • Bluetooth og NFC
 • Tre støyreduksjonsnivåer
 • Tilgang til telefonens virtuelle assistent
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Farge: Svart

2 690,-

Delbetal fra 269,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

QuietComfort® 35 II trådløse hodetelefoner har førsteklasses støyreduksjon. Og nå i enda bedre fatning med en tast som lar deg velge mellom tre ulike nivåer av støyreduksjon. Flerfunksjonstasten gir deg tilgang til telefonens virtuelle standardassistent, f.eks. Siri. Du slipper kranglete kabler og kan enkelt tilkoble dine enheter sammen med Bluetooth og NFC som også muliggjør smarte stemmeaktiveringer. Volumoptimalisert EQ gir balansert lyd, uansett volum, samtidig som et støyreduserende system med doble mikrofoner gir krystallklar samtalelyd også i støyfulle eller omgivelser med mye vind. 

QC®35 II gir deg opp til 20 timers trådløs avspillingstid per lading og førsteklasses materialvalg som gjør at hodetelefonene sitter behagelig hele dagen. Med Bose Connect-app kan du styre enhetene dine, få tilgang til hovedfunksjoner og til kommende oppdateringer. Holder batteriet på å bli tomt? Tilkoble den medfølgende 3,5 mm lydkabelen og fortsett å spill musikk på en mer tradisjonell måte.FAQ


Hva er forskjellen mellom QuietComfort 35 wireless headphones og QuietComfort 35 wireless headphones II?

QuietComfort 35 headphones II har den samme unike kombinasjonen av anerkjent støyreduksjonsteknologi, trådløs frihet, lydkvalitet, dobbelt mikrofonsystem og 20-timers batterilevetid som QuietComfort 35 headphones. Men QuietComfort 35 wireless headphones II har også en ny handlingsknapp på den venstre øreklokken. I land og språk der Google Assistant er tilgjengelig, gir knappen deg øyeblikkelig tilgang til Google Assistant. I land der Google Assistant ikke er tilgjengelig, lar den deg raskt veksle mellom tre forskjellige ANR-innstillinger for optimal ytelse uansett hvor du er.

Hva er TriPort akustisk hodetelefonstruktur?
Merkebeskyttet TriPort akustisk hodetelefonstruktur bruker eksterne porter for å ventilere øreklokkene og effektivt forstørre det akustiske volumet uten å øke størrelsen på øreklokken. Resultatet er bedre lyd og aktiv støyreduksjon fra en mindre, lettere og mer komfortabel hodetelefon. TriPort akustisk hodetelefonstruktur brukes i alle våre hodetelefoner og hodesett for forbrukere.

Hvordan oppnås den totale støyreduksjonen i QuietComfort 35 wireless headphones II?
QuietComfort 35 headphones II bruker både aktive og passive støyreduksjonsteknologier. De bruker avansert merkebeskyttet elektronikk for aktiv støyreduksjon ved hjelp av mikrofoner både på innsiden og utsiden av øreklokkene. Elektronikken registrerer lyden i nesten alle slags omgivelser og måler, sammenligner og reagerer, øyeblikk for øyeblikk, for å produsere et omvendt kanselleringssignal. Den passive støyreduksjonen oppnås via en kombinasjon av den akustiske designen og materialene som er valgt for øreklokkene og øreputene.

Hva er NFC?
Near Field Communication (NFC) er en trådløs teknologi med kort rekkevidde som gjør det mulig for to NFC-aktiverte enheter å kommunisere når de er plassert i umiddelbar nærhet, vanligvis mindre enn 10 cm. QuietComfort 35 headphones II bruker NFC for å gjøre Bluetooth-sammenkobling mulig. Når en NFC-aktivert enhet, for eksempel en smarttelefon, plasseres i nærheten av den høyre øreklokken, blir hodetelefonene paret til enheten via Bluetooth. Hvis man plasserer enheten i nærheten av øreklokken igjen, avsluttes sammenkoblingen av hodetelefonene.

Kan man besvare anrop med QuietComfort 35 wireless headphones II?
Ja. QuietComfort 35 headphones II har et system med doble mikrofoner slik at du kan bruke dem i samtaler når de er koblet til en smarttelefon som støtter Bluetooth® handsfree-profilen. I tillegg til vanlige telefonsamtaler fungerer hodetelefonene sammen med VoIP-apper som Skype og FaceTime. Systemet med doble mikrofoner reduserer vind- og bakgrunnsstøy, slik at den du snakker med, hører deg bedre. Sidetone gjør at du hører din egen stemme og dermed kan snakke mer naturlig. QuietComfort 35 headphones II støtter også HD Voice.

Hvordan kobler jeg QuietComfort 35 wireless headphones II til mobilenheten min?
Hvis du har en telefon med NFC, trenger du bare å slå på hodetelefonene ved å skyve av/på-knappen med tre posisjoner til midterste posisjon og deretter holde baksiden av telefonen mot NFC-logoen på forsiden av den høyre øreklokken og følge anvisningene for å akseptere en tilkobling. Hvis du ikke har en telefon med NFC, må du først slå på hodetelefonene ved å skyve av/på-knappen med tre posisjoner til midterste posisjon. Skyv deretter av/på-knappen med tre posisjoner til Bluetooth-ikonet helt til Bluetooth-lyset blinker blått eller taleveiledningen gir deg ytterligere instruksjoner. Følg så instruksjonene i smarttelefonens Bluetooth-meny for å koble til hodetelefonene. Når koblingen er opprettet, blir Bluetooth-lyset hvitt.

Kan QuietComfort 25 wireless headphones II være koblet til to mobilenheter samtidig?
Ja. Flerpunktsteknologi gjør at QC35 headphones II kan være koblet til to enheter samtidig, for eksempel en iPad og en smarttelefon. Mens du ser på en video på den tilkoblede iPaden, setter hodetelefonene automatisk videoen på pause for å besvare et anrop på den tilkoblede smarttelefonen. Når samtalen er ferdig, bytter hodetelefonene automatisk tilbake til videoen på iPaden.

Hva er rekkevidden til QuietComfort 35 wireless headphones II?
QuietComfort 35 headphones II har en rekkevidde på 9 meter fra kildeenheten. Det er realistisk å beskrive rekkevidden som rommet brukeren befinner seg i, pluss det tilstøtende rommet. Denne rekkevidden kan reduseres av fysiske hindringer, for eksempel vegger og dører, eller av forstyrrelser fra annet elektronisk utstyr. Popping eller sprakende lyder kan forekomme hvis det er forstyrrelser i Bluetooth®-tilkoblingen. Hvis dette skjer, kan du flytte deg lenger unna trådløse rutere og mikrobølgeovner eller flytte hodetelefonene nærmere Bluetooth-enheten.

Hvordan lader jeg QuietComfort 35 wireless headphones II?
QuietComfort 35 headphones II kan lades med USB-kabelen som følger med i esken, ved å koble den til en USB-port på datamaskinen eller en vegglader (selges separat). Det tar opptil 2,25 timer før hodetelefonene er fulladet. Batteriindikatorlyset blir grønt når hodetelefonene er fulladet. Når du ikke har tid til å fullade hodetelefonene, gir hurtigladingsfunksjonen deg opptil 2,5 timers spilletid fra en kort 15-minutters lading.

Hvor lenge varer en batteriopplading?
QuietComfort 35 headphones II bruker et oppladbart litium-ion-batteri som varer i ca. 20 timer når du bruker hodetelefonene trådløst, eller opptil 40 timer ved kablet bruk.

Kan man høre på musikk etter at batteriet er tomt for strøm?
Ja. Du kan fortsette å høre på musikk med disse hodetelefonene selv etter at batteriet har gått tomt for strøm. Uten strøm fungerer verken aktiv støyreduksjon eller Active EQ.

Kan jeg lade QuietComfort 35 wireless headphones II fra en bærbar eller stasjonær datamaskin?
Ja. QuietComfort headphones II leveres med en USB-kabel, slik at hodetelefonene kan lades via en bærbar eller stasjonær datamaskin. Datamaskinen må være slått på, og ikke i hvile- eller dvalemodus, for å kunne lade via USB-kabelen.

Hva er knappene på baksiden av den høyre øreklokken til?
Flerfunksjonsknappen er den store knappen i midten. Med denne kan du kontrollere avspilling av videoer og musikk, besvare og avslutte samtaler og bruke taleoppringing eller talestyring, for eksempel Siri. På hver side av flerfunksjonsknappen finner du volumknappene +/–. De er plassert slik at du enkelt skjønner hvordan du justerer volumet opp og ned.

Se også

(178 stk)
 • Lett tilgang til talekontroll
 • Enestående adaptivt system med fire mikrofoner
 • 11 støyreduksjonsnivåer

3 990,-

Se også

(178 stk)
 • Lett tilgang til talekontroll
 • Enestående adaptivt system med fire mikrofoner
 • 11 støyreduksjonsnivåer

3 990,-

249309 Bose Bose QuietComfort 35 II - Black 789564-0010 QuietComfort® 35 II trådløse hodetelefoner har førsteklasses støyreduksjon. Og nå i enda bedre fatning med en tast som lar deg velge mellom tre ulike nivåer av støyreduksjon. Flerfunksjonstasten gir deg tilgang til telefonens virtuelle standardassistent, f.eks. Siri. Du slipper kranglete kabler og kan enkelt tilkoble dine enheter sammen med Bluetooth og NFC som også muliggjør smarte stemmeaktiveringer. Volumoptimalisert EQ gir balansert lyd, uansett volum, samtidig som et støyreduserende system med doble mikrofoner gir krystallklar samtalelyd også i støyfulle eller omgivelser med mye vind.  QC®35 II gir deg opp til 20 timers trådløs avspillingstid per lading og førsteklasses materialvalg som gjør at hodetelefonene sitter behagelig hele dagen. Med Bose Connect-app kan du styre enhetene dine, få tilgang til hovedfunksjoner og til kommende oppdateringer. Holder batteriet på å bli tomt? Tilkoble den medfølgende 3,5 mm lydkabelen og fortsett å spill musikk på en mer tradisjonell måte. FAQ Hva er forskjellen mellom QuietComfort 35 wireless headphones og QuietComfort 35 wireless headphones II?QuietComfort 35 headphones II har den samme unike kombinasjonen av anerkjent støyreduksjonsteknologi, trådløs frihet, lydkvalitet, dobbelt mikrofonsystem og 20-timers batterilevetid som QuietComfort 35 headphones. Men QuietComfort 35 wireless headphones II har også en ny handlingsknapp på den venstre øreklokken. I land og språk der Google Assistant er tilgjengelig, gir knappen deg øyeblikkelig tilgang til Google Assistant. I land der Google Assistant ikke er tilgjengelig, lar den deg raskt veksle mellom tre forskjellige ANR-innstillinger for optimal ytelse uansett hvor du er. Hva er TriPort akustisk hodetelefonstruktur?Merkebeskyttet TriPort akustisk hodetelefonstruktur bruker eksterne porter for å ventilere øreklokkene og effektivt forstørre det akustiske volumet uten å øke størrelsen på øreklokken. Resultatet er bedre lyd og aktiv støyreduksjon fra en mindre, lettere og mer komfortabel hodetelefon. TriPort akustisk hodetelefonstruktur brukes i alle våre hodetelefoner og hodesett for forbrukere. Hvordan oppnås den totale støyreduksjonen i QuietComfort 35 wireless headphones II?QuietComfort 35 headphones II bruker både aktive og passive støyreduksjonsteknologier. De bruker avansert merkebeskyttet elektronikk for aktiv støyreduksjon ved hjelp av mikrofoner både på innsiden og utsiden av øreklokkene. Elektronikken registrerer lyden i nesten alle slags omgivelser og måler, sammenligner og reagerer, øyeblikk for øyeblikk, for å produsere et omvendt kanselleringssignal. Den passive støyreduksjonen oppnås via en kombinasjon av den akustiske designen og materialene som er valgt for øreklokkene og øreputene. Hva er NFC?Near Field Communication (NFC) er en trådløs teknologi med kort rekkevidde som gjør det mulig for to NFC-aktiverte enheter å kommunisere når de er plassert i umiddelbar nærhet, vanligvis mindre enn 10 cm. QuietComfort 35 headphones II bruker NFC for å gjøre Bluetooth-sammenkobling mulig. Når en NFC-aktivert enhet, for eksempel en smarttelefon, plasseres i nærheten av den høyre øreklokken, blir hodetelefonene paret til enheten via Bluetooth. Hvis man plasserer enheten i nærheten av øreklokken igjen, avsluttes sammenkoblingen av hodetelefonene. Kan man besvare anrop med QuietComfort 35 wireless headphones II?Ja. QuietComfort 35 headphones II har et system med doble mikrofoner slik at du kan bruke dem i samtaler når de er koblet til en smarttelefon som støtter Bluetooth® handsfree-profilen. I tillegg til vanlige telefonsamtaler fungerer hodetelefonene sammen med VoIP-apper som Skype og FaceTime. Systemet med doble mikrofoner reduserer vind- og bakgrunnsstøy, slik at den du snakker med, hører deg bedre. Sidetone gjør at du hører din egen stemme og dermed kan snakke mer naturlig. QuietComfort 35 headphones II støtter også HD Voice. Hvordan kobler jeg QuietComfort 35 wireless headphones II til mobilenheten min?Hvis du har en telefon med NFC, trenger du bare å slå på hodetelefonene ved å skyve av/på-knappen med tre posisjoner til midterste posisjon og deretter holde baksiden av telefonen mot NFC-logoen på forsiden av den høyre øreklokken og følge anvisningene for å akseptere en tilkobling. Hvis du ikke har en telefon med NFC, må du først slå på hodetelefonene ved å skyve av/på-knappen med tre posisjoner til midterste posisjon. Skyv deretter av/på-knappen med tre posisjoner til Bluetooth-ikonet helt til Bluetooth-lyset blinker blått eller taleveiledningen gir deg ytterligere instruksjoner. Følg så instruksjonene i smarttelefonens Bluetooth-meny for å koble til hodetelefonene. Når koblingen er opprettet, blir Bluetooth-lyset hvitt. Kan QuietComfort 25 wireless headphones II være koblet til to mobilenheter samtidig?Ja. Flerpunktsteknologi gjør at QC35 headphones II kan være koblet til to enheter samtidig, for eksempel en iPad og en smarttelefon. Mens du ser på en video på den tilkoblede iPaden, setter hodetelefonene automatisk videoen på pause for å besvare et anrop på den tilkoblede smarttelefonen. Når samtalen er ferdig, bytter hodetelefonene automatisk tilbake til videoen på iPaden. Hva er rekkevidden til QuietComfort 35 wireless headphones II?QuietComfort 35 headphones II har en rekkevidde på 9 meter fra kildeenheten. Det er realistisk å beskrive rekkevidden som rommet brukeren befinner seg i, pluss det tilstøtende rommet. Denne rekkevidden kan reduseres av fysiske hindringer, for eksempel vegger og dører, eller av forstyrrelser fra annet elektronisk utstyr. Popping eller sprakende lyder kan forekomme hvis det er forstyrrelser i Bluetooth®-tilkoblingen. Hvis dette skjer, kan du flytte deg lenger unna trådløse rutere og mikrobølgeovner eller flytte hodetelefonene nærmere Bluetooth-enheten. Hvordan lader jeg QuietComfort 35 wireless headphones II?QuietComfort 35 headphones II kan lades med USB-kabelen som følger med i esken, ved å koble den til en USB-port på datamaskinen eller en vegglader (selges separat). Det tar opptil 2,25 timer før hodetelefonene er fulladet. Batteriindikatorlyset blir grønt når hodetelefonene er fulladet. Når du ikke har tid til å fullade hodetelefonene, gir hurtigladingsfunksjonen deg opptil 2,5 timers spilletid fra en kort 15-minutters lading. Hvor lenge varer en batteriopplading?QuietComfort 35 headphones II bruker et oppladbart litium-ion-batteri som varer i ca. 20 timer når du bruker hodetelefonene trådløst, eller opptil 40 timer ved kablet bruk. Kan man høre på musikk etter at batteriet er tomt for strøm?Ja. Du kan fortsette å høre på musikk med disse hodetelefonene selv etter at batteriet har gått tomt for strøm. Uten strøm fungerer verken aktiv støyreduksjon eller Active EQ. Kan jeg lade QuietComfort 35 wireless headphones II fra en bærbar eller stasjonær datamaskin?Ja. QuietComfort headphones II leveres med en USB-kabel, slik at hodetelefonene kan lades via en bærbar eller stasjonær datamaskin. Datamaskinen må være slått på, og ikke i hvile- eller dvalemodus, for å kunne lade via USB-kabelen. Hva er knappene på baksiden av den høyre øreklokken til?Flerfunksjonsknappen er den store knappen i midten. Med denne kan du kontrollere avspilling av videoer og musikk, besvare og avslutte samtaler og bruke taleoppringing eller talestyring, for eksempel Siri. På hver side av flerfunksjonsknappen finner du volumknappene +/–. De er plassert slik at du enkelt skjønner hvordan du justerer volumet opp og ned. Støyreduserende 3,9 210 2690 NOK 2690 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Støyreduserende