Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Aktivt støyreduserende hodetelefoner med Bluetooth

Andersson ANC 2.0

  Art.nr: 1008772
  • Opptil 36 timers batteritid
  • Bluetooth 5.0
  • Kompatibel med Siri og Google Assistant
  • Aktiv støyreduksjon

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Dersom du ønsker trådløs bevegelsesfrihet, aktiv støyreduksjon, imponerende lyd og godt med batteritid, så passer Andersson ANC 2.0 perfekt. Her får du opptil 36 timer med batteritid og aktiv støyreduksjon, samt lydkvalitet som passer godt til hva enn du lytter til. Ved hjelp av Bluetooth får du full bevegelsesfrihet, om så du sitter på bussen eller går til jobb.

Imponerende lydkvalitet og god komfort

Med et bredt mellomregister, fantastisk dybde, klare detaljer og dynamisk bass sørger hodetelefonene for å løfte frem musikken. Med sin lukkede passform kan du glemme verden i noen minutter og la deg leve deg inn i musikken med god lydkvalitet og komfort. Øreputene er laget av minneskum som gjør at hodetelefonene sitter behagelig rundt ørene, samtidig som de passer på at det kommer inn nok med luft.

Bare du og musikken

For at du skal få høre på din favorittmusikk uavbrutt, sørger aktiv støyreduksjon for å stenge lyden fra din umiddelbare omgivelse ute. Det eneste du behøver å gjøre for å starte denne funksjonen er å trykke på en knapp. Aktiv reduksjon fungerer både ved tilkobling via Bluetooth og AUX.

Musikk for hele dagen og litt til

Med batteritid på hele 36 timer har hodetelefonene nok strøm til at du kan lytte til musikk kontinuerlig i nesten en hel arbeidsuke. Når det omsider er tid for å lade, bruker de kun 3 timer på å lade seg opp til full kapasitet via den medfølgende micro USB-kabelen. Med rekkevidde på 10 meter fra lydkilden behøver du heller ikke ha telefonen i lomma for å lytte til musikk.

Start, stopp og snakk

Med både innebygget mikrofon og kontrollknapper lett tilgjengelig, har du full kontroll over hva som spilles og telefonsamtaler selv om mobilen fortsatt ligger i lomma. Du kommer også lett til din taleassistent ved å bruke disse knappene.

1008772 1008772 Andersson Andersson ANC 2.0 Dersom du ønsker trådløs bevegelsesfrihet, aktiv støyreduksjon, imponerende lyd og godt med batteritid, så passer Andersson ANC 2.0 perfekt. Her får du opptil 36 timer med batteritid og aktiv støyreduksjon, samt lydkvalitet som passer godt til hva enn du lytter til. Ved hjelp av Bluetooth får du full bevegelsesfrihet, om så du sitter på bussen eller går til jobb. Imponerende lydkvalitet og god komfort Med et bredt mellomregister, fantastisk dybde, klare detaljer og dynamisk bass sørger hodetelefonene for å løfte frem musikken. Med sin lukkede passform kan du glemme verden i noen minutter og la deg leve deg inn i musikken med god lydkvalitet og komfort. Øreputene er laget av minneskum som gjør at hodetelefonene sitter behagelig rundt ørene, samtidig som de passer på at det kommer inn nok med luft. Bare du og musikken For at du skal få høre på din favorittmusikk uavbrutt, sørger aktiv støyreduksjon for å stenge lyden fra din umiddelbare omgivelse ute. Det eneste du behøver å gjøre for å starte denne funksjonen er å trykke på en knapp. Aktiv reduksjon fungerer både ved tilkobling via Bluetooth og AUX. Musikk for hele dagen og litt til Med batteritid på hele 36 timer har hodetelefonene nok strøm til at du kan lytte til musikk kontinuerlig i nesten en hel arbeidsuke. Når det omsider er tid for å lade, bruker de kun 3 timer på å lade seg opp til full kapasitet via den medfølgende micro USB-kabelen. Med rekkevidde på 10 meter fra lydkilden behøver du heller ikke ha telefonen i lomma for å lytte til musikk. Start, stopp og snakk Med både innebygget mikrofon og kontrollknapper lett tilgjengelig, har du full kontroll over hva som spilles og telefonsamtaler selv om mobilen fortsatt ligger i lomma. Du kommer også lett til din taleassistent ved å bruke disse knappene. Støyreduserende 4,2 20 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Støyreduserende