Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon

Andersson ANC 1.0

  Art.nr: 1008771
  • Opptil 15 timer batteritid
  • Aktiv støyreduksjon
  • Innebygget mikrofon
  • Kobles til via Bluetooth 5.0
  • Sammenleggbart design

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Er du en som er på søken etter å lytte til musikk trådløst uten kabler, med aktiv støyreduksjon og god bass? Andersson ANC 1.0 er med sine trådløse hodetelefoner det perfekte valget for deg som vil lytte helt uforstyrret til favorittartistene dine eller på podcast, om det så er på bussen eller på kontoret. Med lydkvalitet som passer alle musikksjangre og ved hjelp av Bluetooth blir det både enklere og mer behagelig.

Kraftig lyd uten forstyrrelser

Med fantastisk lyd og dyp bass tas du inn i musikkens evige verden. Den omsluttende passformen sørger for at din lytteropplevelse blir både bedre og behagelig - og ikke minst imponerende.

Ved hjelp av aktiv støyreduksjon minskes støy og annen forstyrrende lyd. Det eneste som behøver å gjøre er å sette de på hodet og aktivere funksjonen ved hjelp av en knapp på ørekåpen, som også kobler telefonen til hodetelefonen.

Trådløs tilkobling

Glem kranglete kabler som kun er i veien! Med Bluetooth kan du enkelt koble hodetelefonene til telefonen eller andre digitale enheter for å kose deg med musikk. Med opptil 10 meters rekkevidde fra lydkilden kan du hente kaffe på kontoret eller rydde i stua uten å måtte ha telefonen i lomma.

Musikk hele dagen lang

Med imponerende batteritid på opptil 15 timer kan du lytte til musikk trådløst fra morgen til kveld. Når batterinivået begynner å gå tomt kan du raskt og enkelt koble til den medfølgende USB-kabelen for å lade.

Start, stopp og bytt

Med både innebygget mikrofon og fjernkontroll på ørekåpen har du kontroll over både musikk og innkommende telefonsamtaler, helt uten å fiske telefonen opp fra lomma.

Deilig komfort og fleksibelt design

Med store og luftige ørekåpene i minneskum får du ikke bare en god lydopplevelse, men også en deilig og behagelig passform som former seg etter ditt hode. ANC 1.0 kan enkelt legges sammen når de ikke er i bruk og får god plass i både sekk og veske.

1008771 1008771 Andersson Andersson ANC 1.0 Er du en som er på søken etter å lytte til musikk trådløst uten kabler, med aktiv støyreduksjon og god bass? Andersson ANC 1.0 er med sine trådløse hodetelefoner det perfekte valget for deg som vil lytte helt uforstyrret til favorittartistene dine eller på podcast, om det så er på bussen eller på kontoret. Med lydkvalitet som passer alle musikksjangre og ved hjelp av Bluetooth blir det både enklere og mer behagelig. Kraftig lyd uten forstyrrelser Med fantastisk lyd og dyp bass tas du inn i musikkens evige verden. Den omsluttende passformen sørger for at din lytteropplevelse blir både bedre og behagelig - og ikke minst imponerende. Ved hjelp av aktiv støyreduksjon minskes støy og annen forstyrrende lyd. Det eneste som behøver å gjøre er å sette de på hodet og aktivere funksjonen ved hjelp av en knapp på ørekåpen, som også kobler telefonen til hodetelefonen. Trådløs tilkobling Glem kranglete kabler som kun er i veien! Med Bluetooth kan du enkelt koble hodetelefonene til telefonen eller andre digitale enheter for å kose deg med musikk. Med opptil 10 meters rekkevidde fra lydkilden kan du hente kaffe på kontoret eller rydde i stua uten å måtte ha telefonen i lomma. Musikk hele dagen lang Med imponerende batteritid på opptil 15 timer kan du lytte til musikk trådløst fra morgen til kveld. Når batterinivået begynner å gå tomt kan du raskt og enkelt koble til den medfølgende USB-kabelen for å lade. Start, stopp og bytt Med både innebygget mikrofon og fjernkontroll på ørekåpen har du kontroll over både musikk og innkommende telefonsamtaler, helt uten å fiske telefonen opp fra lomma. Deilig komfort og fleksibelt design Med store og luftige ørekåpene i minneskum får du ikke bare en god lydopplevelse, men også en deilig og behagelig passform som former seg etter ditt hode. ANC 1.0 kan enkelt legges sammen når de ikke er i bruk og får god plass i både sekk og veske. Støyreduserende 4,2 27 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Støyreduserende