Trådløse ørepropper med innebygd pulsmåler for trening

Philips TASN503 - Black

  Art.nr: 1012935
 • Opptil 6 timer batteritid
 • Tåler vannsprut (IPX5)
 • Innebygd mikrofon med ekkoreduksjon
 • Hurtiglader på kun 15 minuntter
 • Myke, gummibelagte ørevinger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med vanntette øreplugger er du klar for trening uansett vær. Philips TASN503 er et par trådløse In-Ears med 6 mm-drivere og innebygd støyredusert mikrofon. Uansett om det regner eller om du svetter, kan du være sikker på at den holder distansen ved hjelp av en sertifisert IPX5-standard. I tillegg finnes det en innebygd pulsmåler som gir deg full oversikt over vitale verdier, slik at lett kan optimalisere treningsøkta.

Klar lyd

Med 6 millimeter store drivere kan du lytte til musikk med krystallklar og naturlig lyd. Dersom du prater i telefonen, sørger den støyreduserte mikrofonen for at du høres godt og tydelig.

IPX5 – Tåler vannsprut og svette

Det spiller ingen rolle om du løper i regnet eller dusjer – Philips TASN503 er velsignet med IPX5 som sørger for at hodetelefonene tåler vannsprut fra alle kanter. Perfekt dersom du er på joggetur og himmelen åpner seg, eller om svetten renner. 

Innebygd pulsmåler

Ved hjelp av en sensor som sitter i øreproppene, registreres puls med nøyaktighet og er kompatibel med flertallet fitnessapper. På den måten får du full oversikt over hvor hardt du kan trene og effektivisere treningsøkten.

Alltid beredt med hurtiglading

Philips TASN503 yter opptil 6 timers batteritid og sørger for at du har underholdning på øret, uansett om du sitter på kontret eller tar deg en joggetur i lunsjen. Skulle du ha glemt å lade, holder det å lade i 15 minutter for å få raske 60 minutter med batteritid.

Dette får du:

 • Philips TASN503BK
 • Hurtigstartsguide
 • Gummipropper i tre forskjellige størrelser
 • USB-ladekabel

Se også

(1 stk)
 • Opptil 16 timer batteritid
 • Tåler svette (IPX4)
 • Magnetisk feste

1 090,-

Se også

(1 stk)
 • Opptil 16 timer batteritid
 • Tåler svette (IPX4)
 • Magnetisk feste

1 090,-

1012935 Philips Philips TASN503 - Black TASN503/00 Med vanntette øreplugger er du klar for trening uansett vær. Philips TASN503 er et par trådløse In-Ears med 6 mm-drivere og innebygd støyredusert mikrofon. Uansett om det regner eller om du svetter, kan du være sikker på at den holder distansen ved hjelp av en sertifisert IPX5-standard. I tillegg finnes det en innebygd pulsmåler som gir deg full oversikt over vitale verdier, slik at lett kan optimalisere treningsøkta. Klar lyd Med 6 millimeter store drivere kan du lytte til musikk med krystallklar og naturlig lyd. Dersom du prater i telefonen, sørger den støyreduserte mikrofonen for at du høres godt og tydelig. IPX5 – Tåler vannsprut og svette Det spiller ingen rolle om du løper i regnet eller dusjer – Philips TASN503 er velsignet med IPX5 som sørger for at hodetelefonene tåler vannsprut fra alle kanter. Perfekt dersom du er på joggetur og himmelen åpner seg, eller om svetten renner.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Innebygd pulsmåler Ved hjelp av en sensor som sitter i øreproppene, registreres puls med nøyaktighet og er kompatibel med flertallet fitnessapper. På den måten får du full oversikt over hvor hardt du kan trene og effektivisere treningsøkten. Alltid beredt med hurtiglading Philips TASN503 yter opptil 6 timers batteritid og sørger for at du har underholdning på øret, uansett om du sitter på kontret eller tar deg en joggetur i lunsjen. Skulle du ha glemt å lade, holder det å lade i 15 minutter for å få raske 60 minutter med batteritid. Dette får du: Philips TASN503BKHurtigstartsguideGummipropper i tre forskjellige størrelserUSB-ladekabel Sport og trening 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Sport og trening