Trådløse sportsørepropper med fantastisk lyd

JBL Reflect Mini 2 BT - Black

  Art.nr: 1005321
  • Optimal synlighet i mørket med reflekskabel
  • Treknappskontroll og mikrofon
  • Svettesikkert IPX5-design
  • 10 - 22 000 Hz frekvensrespons
  • Bluetooth-kompatibel for både Android og iOS
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Forventet på lager: 16.07.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL Reflect Mini 2 leveres med ergonomiske silikontopper og patenterte Freebit™-forsterkere som passer alle ører, uansett form og størrelse. Det svettesikre og lette designet i aluminium gir en herlig følelse under treningsøkten. Med  fjernkontrollens tre knapper og mikrofon har du alltid musikken eller samtalene lett tilgjengelig, selv om man er på løpetur.

Ti timers batteritid med hurtiglading

Strøm din favorittmusikk trådløst i opptil ti timer, sånn at du kan rocke løs under morgenens treningsøkt og hele arbeidsdagen. Ved hjelp av hurtiglading kan du lade batteriet i 15 minutter for å få en times driftstid.

Sitter godt uansett bevegelse

Både hobbyatleter og seriøse idrettsutøvere kommer til å elske JBL Reflect Mini 2 BT. Med sin lave vekt og vingespisser på øreproppene sitter de trygt og godt i øret, uansett bevegelse og hvor tøff treningsøkt du utfører. Øreproppene leveres med tre par silikonplugger i forskjellig størrelse (S, M og L) og vinger, slik at du kan tilpasse de akkurat slik du selv vil.

Svettesikker og støvtålelig design

JBL Reflect Mini BT fortsetter å levere god lyd, selv om det begynner å regne eller om du svetten renner. Øreproppene er faktisk så vanntette at de er IPX5-klassifisert, som betyr at de tåler 5 minutter med 12,5 liter vann med et trykk på 30 kPa. Med andre ord så er det mye mer enn det man klarer å svette på en treningsøkt, slik at du kan kose deg med med musikk helt uten stopp.

Kabel med refleks

Den unike kabelen er sterkt reflekterende slik at du synes godt på avstand i mørket. Man kan aldri ha nok reflektser og med denne har du alltid en ekstra refleks på den sene kveldsrunden, både på høsten og vinteren.

Mikrofon og fjernkontroll

Svar enkelt på samtaler uten å behøve å ta frem mobiltelefonen. Med en innebygd mikrofon og fjernkontroll kan du ta imot og avslutte samtaler i tillegg til å styre musikken med de tre knappene. 

1005321 JBL JBL Reflect Mini 2 BT - Black JBLREFMINI2BLK JBL Reflect Mini 2 leveres med ergonomiske silikontopper og patenterte Freebit™-forsterkere som passer alle ører, uansett form og størrelse. Det svettesikre og lette designet i aluminium gir en herlig følelse under treningsøkten. Med  fjernkontrollens tre knapper og mikrofon har du alltid musikken eller samtalene lett tilgjengelig, selv om man er på løpetur. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ti timers batteritid med hurtiglading Strøm din favorittmusikk trådløst i opptil ti timer, sånn at du kan rocke løs under morgenens treningsøkt og hele arbeidsdagen. Ved hjelp av hurtiglading kan du lade batteriet i 15 minutter for å få en times driftstid. Sitter godt uansett bevegelse Både hobbyatleter og seriøse idrettsutøvere kommer til å elske JBL Reflect Mini 2 BT. Med sin lave vekt og vingespisser på øreproppene sitter de trygt og godt i øret, uansett bevegelse og hvor tøff treningsøkt du utfører. Øreproppene leveres med tre par silikonplugger i forskjellig størrelse (S, M og L) og vinger, slik at du kan tilpasse de akkurat slik du selv vil. Svettesikker og støvtålelig design JBL Reflect Mini BT fortsetter å levere god lyd, selv om det begynner å regne eller om du svetten renner. Øreproppene er faktisk så vanntette at de er IPX5-klassifisert, som betyr at de tåler 5 minutter med 12,5 liter vann med et trykk på 30 kPa. Med andre ord så er det mye mer enn det man klarer å svette på en treningsøkt, slik at du kan kose deg med med musikk helt uten stopp. Kabel med refleks Den unike kabelen er sterkt reflekterende slik at du synes godt på avstand i mørket. Man kan aldri ha nok reflektser og med denne har du alltid en ekstra refleks på den sene kveldsrunden, både på høsten og vinteren. Mikrofon og fjernkontroll Svar enkelt på samtaler uten å behøve å ta frem mobiltelefonen. Med en innebygd mikrofon og fjernkontroll kan du ta imot og avslutte samtaler i tillegg til å styre musikken med de tre knappene.  Sport og trening 3,4 126 690 NOK 690 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Sport og trening