Trådløse treningspropper med 8 timer batteritid

JayBird X4 Sport - Black Metallic/Yellow

  Art.nr: 1005160
  • Vann- og svettesikre
  • Trådløst tilkobling med Bluetooth
  • Gratis app med Equaliser
  • Masse tilbehør

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 049,-

Delbetal fra 132,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jaybird X4 Sport er det perfekte tilskuddet for en aktiv livsstil. Med sine tilpassede finner og vanntetthet behøver du ikke være redd for å ta en løpetur i regnet, eller at de skal falle ut av øret. Med en integrert mikrofon er du alltid tilgjengelig for telefonsamtaler uansett aktivitet, når enn du vil.

Total bevegelsesfrihet med opptil 8 timers driftstid

Jaybird X4 har en kabel mellom de øreproppene som hviler lett i nakken og du slipper å føle deg begrenset av en kabel som hele tiden er i veien. Uansett om du pendler, trener eller beveger deg i stua er øreproppene tilkoblet din iOS- eller Android-smarttelefon, nettbrett, TV eller laptop med Bluetooth slik at du kan bevege deg fritt uten hinder.

Skru lyden slik du ønsker

Med en kostnadsfri app fra Jaybird får du direkte tilgang til innstillinger som lar deg justere lyden. Ønsker du mer diskant for mer klarhet i telefonsamtaler eller mer bass i musikken du lytter til, kan det enkelt justeres ved hjelp av denne appen.

Ta imot samtaler uten å røre telefonen

Den korte kabelen som ligger godt i nakken har en innebygd mikrofon og fjernkontroll som ikke bare lar deg ta imot telefonsamtaler på farten, du kan også starte, stoppe eller bytte låt i spillelista uten å tenke noe videre på det.

Godt med tilbehør

Ikke bare får du et nytt headset å kose deg med, du får også en rekke tilbehør som hjelper deg forme dine egen opplevelse. Tre forskjellige propper, fire øreputer og sikkerhetsspenne slik at du kan være ekstra trygg på at de ikke faller ut av øret om du rører på deg med mye bevegelse. I tillegg til dette følger det med ladekabel og en egen, liten oppbevaringspose.

1005160 JayBird JayBird X4 Sport - Black Metallic/Yellow 985-000812 Jaybird X4 Sport er det perfekte tilskuddet for en aktiv livsstil. Med sine tilpassede finner og vanntetthet behøver du ikke være redd for å ta en løpetur i regnet, eller at de skal falle ut av øret. Med en integrert mikrofon er du alltid tilgjengelig for telefonsamtaler uansett aktivitet, når enn du vil. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Total bevegelsesfrihet med opptil 8 timers driftstid Jaybird X4 har en kabel mellom de øreproppene som hviler lett i nakken og du slipper å føle deg begrenset av en kabel som hele tiden er i veien. Uansett om du pendler, trener eller beveger deg i stua er øreproppene tilkoblet din iOS- eller Android-smarttelefon, nettbrett, TV eller laptop med Bluetooth slik at du kan bevege deg fritt uten hinder. Skru lyden slik du ønsker Med en kostnadsfri app fra Jaybird får du direkte tilgang til innstillinger som lar deg justere lyden. Ønsker du mer diskant for mer klarhet i telefonsamtaler eller mer bass i musikken du lytter til, kan det enkelt justeres ved hjelp av denne appen. Ta imot samtaler uten å røre telefonen Den korte kabelen som ligger godt i nakken har en innebygd mikrofon og fjernkontroll som ikke bare lar deg ta imot telefonsamtaler på farten, du kan også starte, stoppe eller bytte låt i spillelista uten å tenke noe videre på det. Godt med tilbehør Ikke bare får du et nytt headset å kose deg med, du får også en rekke tilbehør som hjelper deg forme dine egen opplevelse. Tre forskjellige propper, fire øreputer og sikkerhetsspenne slik at du kan være ekstra trygg på at de ikke faller ut av øret om du rører på deg med mye bevegelse. I tillegg til dette følger det med ladekabel og en egen, liten oppbevaringspose. Sport og trening 4 22 1049 NOK 1049 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Sport og trening