Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse sportsørepropper med lang batteritid

JayBird Tarah Wireless Sport - Black Flash

  Art.nr: 1008045
  • Opptil 6 timer batteritid
  • Tåler svette og regn
  • Kobles til trådløst via Bluetooth
  • Egen app med EQ
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jaybird Tarah er perfekt tilpasset for trening med sin gode passform og batteritid på opptil 6 timer. Ved hjelp av IPX7-sertifisering tåler de trådløse øreproppene både svette og vann, samtidig som du er tilgjengelig for telefonsamtaler ved hjelp av mikrofonen.

Uforhindret bevelgesesfrihet

Ved hjelp av at Tarah kobles til trådløst via Bluetooth, slipper å ha en kabel som bare er i veien. Den eneste kabelen du behøver å forholde deg til, er den som sitter mellom øreproppene og ligger bak nakken. Dette er for å hindre at de faller ut og ned på bakken uansett om du pendler, trener eller surrer rundt i stua. 

Laget for å vare

Jaybird Tarah tåler både svette og vann, ved hjelp av sin sertifiserte IPX7-standard. Om det skulle starte å regne eller annet uventet vær, kan du være trygg på at det ikke kommer vann inn i proppene, takket være nettopp IPX7.

Hurtigladende batteri

Med et batteri som holder i opptil 6 timer har du nok av strøm til daglige løpeturer, treningsøkter eller andre eventyr. Øreproppene kan lett lades opp ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen og kan hurtiglades i 10 minutter for å få en times batteritid, perfekt dersom du har glemt å lade og tenker ta en løpetur i lunsjen.

Bytt låt i farta

Den korte kabelen med øreproppene har både integrert mikrofon og fjernkontroll. Ved hjelp av det kan du svare innkommende anrop ved hjelp av kun ett trykk uten å behøve fiske fram telefonen. Du kan også pause, starte og bytte låt samtidig som du er i farta.

Få lyden akkurat slik du vil ha den

Dersom du selv ønsker å justere EQ slik at den blir perfekt i dine ører, kan du laste ned den kostnadsfrie appen fra Jaybird. Dette er perfekt dersom du ønsker å skru til både mer og mindre bass eller en klarere diskant som passer bra dersom du lytter til en lydbok eller podcast.

Medfølgende tilbehør

Jaybird Tarah leves med litt forskjellig tilbehør. For at du skal finne den passformen som passer øregangen din, finnes tre forskjellige størrelser vingetupper: Small, Medium og Large.
Du får også med et lite ladestativ, en klype som kan festes i skjortekragen og en strammesnor.

1008045 1008045 JayBird JayBird Tarah Wireless Sport - Black Flash 985-000713 Jaybird Tarah er perfekt tilpasset for trening med sin gode passform og batteritid på opptil 6 timer. Ved hjelp av IPX7-sertifisering tåler de trådløse øreproppene både svette og vann, samtidig som du er tilgjengelig for telefonsamtaler ved hjelp av mikrofonen. Uforhindret bevelgesesfrihet Ved hjelp av at Tarah kobles til trådløst via Bluetooth, slipper å ha en kabel som bare er i veien. Den eneste kabelen du behøver å forholde deg til, er den som sitter mellom øreproppene og ligger bak nakken. Dette er for å hindre at de faller ut og ned på bakken uansett om du pendler, trener eller surrer rundt i stua.  Laget for å vare Jaybird Tarah tåler både svette og vann, ved hjelp av sin sertifiserte IPX7-standard. Om det skulle starte å regne eller annet uventet vær, kan du være trygg på at det ikke kommer vann inn i proppene, takket være nettopp IPX7. Hurtigladende batteri Med et batteri som holder i opptil 6 timer har du nok av strøm til daglige løpeturer, treningsøkter eller andre eventyr. Øreproppene kan lett lades opp ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen og kan hurtiglades i 10 minutter for å få en times batteritid, perfekt dersom du har glemt å lade og tenker ta en løpetur i lunsjen. Bytt låt i farta Den korte kabelen med øreproppene har både integrert mikrofon og fjernkontroll. Ved hjelp av det kan du svare innkommende anrop ved hjelp av kun ett trykk uten å behøve fiske fram telefonen. Du kan også pause, starte og bytte låt samtidig som du er i farta. Få lyden akkurat slik du vil ha den Dersom du selv ønsker å justere EQ slik at den blir perfekt i dine ører, kan du laste ned den kostnadsfrie appen fra Jaybird. Dette er perfekt dersom du ønsker å skru til både mer og mindre bass eller en klarere diskant som passer bra dersom du lytter til en lydbok eller podcast. Medfølgende tilbehør Jaybird Tarah leves med litt forskjellig tilbehør. For at du skal finne den passformen som passer øregangen din, finnes tre forskjellige størrelser vingetupper: Small, Medium og Large.Du får også med et lite ladestativ, en klype som kan festes i skjortekragen og en strammesnor. Sport og trening 2,8 4 499 NOK 499 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Sport og trening