Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse ørepropper designet for trening

Fitbit Flyer - Nightfall Blue

  Art.nr: 248490
  • Opp til 6 timers batteritid
  • Tåler fukt og svette
  • Klar og kraftig lyd
  • Trådløs frihet med Bluetooth
  • Mye tilbehør medfølger

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fitbit Flyer

Fitbit Flyer er trådløse ørepropper som er spesielt designet for trening og aktiv livsstil.Med disse øreproppene får du god lyd med lang driftstid, mikrofon for mobilssamtaler samt sikker, behagelig og tilpasningsbar passform. 

Utmerket lyd og passform

Dette er de første øreproppene som er utrustet med teknologi som Waves Maxx Audio lar deg enkelt med kontrollen på kabelen slå på Power Boost-modus fra Signature Sound. Du får blant annet forsterket bass og equaliser for beste mulige lydresultat. AAC-codec muliggjør premium-lyd og du får passiv støyredusering med hjelp fra to mikrofoner for å stenge ute ulyder fra dine omgivelser og kan lytte til krystallklar lyd med kraftig bass.

For at du skal kjenne deg trygg i på dagligdags bruk og få så behagelige ørepropper som mulig medfølger det mye tilbehør som gir gode tilpasningsmuligheter. Velg mellom de ulike de medfølgende gummiproppene og vingene som gjør at du kan finne en passform som er perfekt for akkurat deg. Øreproppene tåler både fukt og svette og vil derfor passe perfekt for både løpeturer i regnet som inne på treningsenteret.

Allsidige ørepropper med lang batteritid

Utover å være ørepropper som gir deg førsteklasses underholdning på treningen eller til hverdags er Flyer like bra som et hands free headset med integrerte mikrofoner og du holder kontroll over samtalefunksjonene med tastene på fjernkontrollen på kabelen. Man kan med de samme tastene styre underholdningen med funksjoner som start/stopp eller velge neste spor. Trådløs tilkobling til din Android eller iOS-smarttelefon med Bluetooth lar deg ha full kontroll i alle situasjoner og lar deg ha en herlig bevegelsesfrihet.

Du får en batteritid på opp til 6 timer sprengfylt med musikk, gode podcaster eller mobilsamtaler og selve ladingen skjer raskt da du kan få en times driftstid på bare 15 minutters lading.

248490 Fitbit Fitbit Flyer - Nightfall Blue FB601BU-EU Fitbit Flyer Fitbit Flyer er trådløse ørepropper som er spesielt designet for trening og aktiv livsstil.Med disse øreproppene får du god lyd med lang driftstid, mikrofon for mobilssamtaler samt sikker, behagelig og tilpasningsbar passform.  Utmerket lyd og passform Dette er de første øreproppene som er utrustet med teknologi som Waves Maxx Audio lar deg enkelt med kontrollen på kabelen slå på Power Boost-modus fra Signature Sound. Du får blant annet forsterket bass og equaliser for beste mulige lydresultat. AAC-codec muliggjør premium-lyd og du får passiv støyredusering med hjelp fra to mikrofoner for å stenge ute ulyder fra dine omgivelser og kan lytte til krystallklar lyd med kraftig bass. For at du skal kjenne deg trygg i på dagligdags bruk og få så behagelige ørepropper som mulig medfølger det mye tilbehør som gir gode tilpasningsmuligheter. Velg mellom de ulike de medfølgende gummiproppene og vingene som gjør at du kan finne en passform som er perfekt for akkurat deg. Øreproppene tåler både fukt og svette og vil derfor passe perfekt for både løpeturer i regnet som inne på treningsenteret. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Allsidige ørepropper med lang batteritid Utover å være ørepropper som gir deg førsteklasses underholdning på treningen eller til hverdags er Flyer like bra som et hands free headset med integrerte mikrofoner og du holder kontroll over samtalefunksjonene med tastene på fjernkontrollen på kabelen. Man kan med de samme tastene styre underholdningen med funksjoner som start/stopp eller velge neste spor. Trådløs tilkobling til din Android eller iOS-smarttelefon med Bluetooth lar deg ha full kontroll i alle situasjoner og lar deg ha en herlig bevegelsesfrihet.Du får en batteritid på opp til 6 timer sprengfylt med musikk, gode podcaster eller mobilsamtaler og selve ladingen skjer raskt da du kan få en times driftstid på bare 15 minutters lading. Sport og trening 599 NOK 599 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Sport og trening