Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse hodetelefoner fra Sony med EXTRA BASS

Sony WH-XB900N - Black

  Art.nr: 1009257
  • Opptil 30 timers batteritid
  • Talestyres via Google Assistant og Alexa
  • Aktiv Støyreduksjon
  • Touch-kontroll på høyre ørekopp
  • Sammenleggbart design

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony WH-XB900N er et par trådløse hodetelefoner som med sin tunge bass og tydelige lydbilde gir deg muligheten til å lytte til musikk i opptil 30 timer, med støyreduksjon aktivert. Ved hjelp av touch-kontrollen kan du med kun en rask håndbevegelse styre både musikk og telefonsamtaler, uten å måtte fiske telefonen ut av lommen.

Imponerende og slagkraftig dybde

Som en del av EXTRA BASS-serien til Sony forsterker hodetelefonene alle de lave frekvensene og gir enestående bass. En egen basskanal på hodetelefonkabinettet og økt lufttetthet mellom driverenhetene og trommehinnene bidrar til presise, slagkraftige rytmer som løfter hvert spor. Hodetelefonene spiller også av klare vokaler for å gi deg en svært fyldig og balansert lytteopplevelse.

Brukervennlig touch-kontroll

Den lett tilgjengelige touchkontrollen lar deg bytte låt, justere volum og behandle både innkommende og utgående telefonsamtaler ved å enkelt trykke eller berøre hodetelefonenes touchpanel på høyre side.

Lang batteritid

Med batteritid på opptil 30 timer med støyreduksjon aktivert, kan du høre på musikk i dagevis. Går du derimot tom for batteri kan hodetelefonene enkelt hurtiglades i 10 minutter for å gi deg 1 time, dersom du har dårlig tid. For å lade til full kapasitet tar det kun 4 timer.

Praktisk sammenleggbart design

De myke øreputene sørger for at du skal kunne lytte til musikk i flere timer av gangen uten å få vondt i ørene. Når hodetelefonene ikke brukes kan de enkelt foldes sammen og legges i enten vesken eller ryggsekken til neste gang.

1009257 1009257 Sony Sony WH-XB900N - Black WHXB900NB.CE7 Sony WH-XB900N er et par trådløse hodetelefoner som med sin tunge bass og tydelige lydbilde gir deg muligheten til å lytte til musikk i opptil 30 timer, med støyreduksjon aktivert. Ved hjelp av touch-kontrollen kan du med kun en rask håndbevegelse styre både musikk og telefonsamtaler, uten å måtte fiske telefonen ut av lommen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Imponerende og slagkraftig dybde Som en del av EXTRA BASS-serien til Sony forsterker hodetelefonene alle de lave frekvensene og gir enestående bass. En egen basskanal på hodetelefonkabinettet og økt lufttetthet mellom driverenhetene og trommehinnene bidrar til presise, slagkraftige rytmer som løfter hvert spor. Hodetelefonene spiller også av klare vokaler for å gi deg en svært fyldig og balansert lytteopplevelse. Brukervennlig touch-kontroll Den lett tilgjengelige touchkontrollen lar deg bytte låt, justere volum og behandle både innkommende og utgående telefonsamtaler ved å enkelt trykke eller berøre hodetelefonenes touchpanel på høyre side. Lang batteritid Med batteritid på opptil 30 timer med støyreduksjon aktivert, kan du høre på musikk i dagevis. Går du derimot tom for batteri kan hodetelefonene enkelt hurtiglades i 10 minutter for å gi deg 1 time, dersom du har dårlig tid. For å lade til full kapasitet tar det kun 4 timer. Praktisk sammenleggbart design De myke øreputene sørger for at du skal kunne lytte til musikk i flere timer av gangen uten å få vondt i ørene. Når hodetelefonene ikke brukes kan de enkelt foldes sammen og legges i enten vesken eller ryggsekken til neste gang. Over-ear 4,1 25 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Over-ear