Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lukkede hodetelefoner med dynamisk bassrespons

Sennheiser HD 400S

  Art.nr: 1009343
  • Demper uønsket bakgrunnsstøy
  • Slitesterk og sammenleggbar
  • Innebygd mikrofon og fjernkontroll
  • Dynamisk bass

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Høyt komfortnivå, kraftig dynamisk lyd og solid konstruksjon. Dette er egenskaper som kjennetegner hodetelefoner fra Sennheiser og HD 400S er intet unntak. Ved hjelp av godt utviklede dynamiske drivere kan du være trygg på at du får en klar og detaljrik lyd med god balanse og utvidet frekvensrespons.

Det sammenleggbare designet gjør det enkelt å ta med hodetelefonene på tur og med sin lave vekt på 217g kjennes de behagelige ut, uansett hvor lang lytteøkten er.

God lyd til en hver situasjon

På kabelen sitter en enknapps-fjernkontroll med innebygget mikrofon som lar deg snakke med din smarttelefons taleassistent, styre musikk eller ta i mot telefonsamtaler.

HD 400S stenger ute bakgrunnsstøy og hjelper deg holde konsentrasjonen, perfekt dersom du vil høre på favorittlåtene uten å bli avbrutt. Uansett sørger Sennheiser for å gi deg de beste forutsetningene.

1009343 Sennheiser Sennheiser HD 400S 508598 Høyt komfortnivå, kraftig dynamisk lyd og solid konstruksjon. Dette er egenskaper som kjennetegner hodetelefoner fra Sennheiser og HD 400S er intet unntak. Ved hjelp av godt utviklede dynamiske drivere kan du være trygg på at du får en klar og detaljrik lyd med god balanse og utvidet frekvensrespons.Det sammenleggbare designet gjør det enkelt å ta med hodetelefonene på tur og med sin lave vekt på 217g kjennes de behagelige ut, uansett hvor lang lytteøkten er. God lyd til en hver situasjon På kabelen sitter en enknapps-fjernkontroll med innebygget mikrofon som lar deg snakke med din smarttelefons taleassistent, styre musikk eller ta i mot telefonsamtaler.HD 400S stenger ute bakgrunnsstøy og hjelper deg holde konsentrasjonen, perfekt dersom du vil høre på favorittlåtene uten å bli avbrutt. Uansett sørger Sennheiser for å gi deg de beste forutsetningene. Over-ear 4 4 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Over-ear