Trådløse over-ear-hodetelefoner med ladestasjon

Philips SHD8850 - Black

  Art.nr: 1012939
 • Opptil 20 timers batteritid
 • Høyoppløst lyd via inkludert kabel
 • 40 mm drivere
 • Pustende øreputer
 • Automatisk av og på

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 290,-

Delbetal fra 236,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Få kinolyd hjemme i stua, uten å forstyrre familien. Philips SHD8850 er et par trådløse over-ear-hodetelefoner som passer bra til både TV-titting musikklytting. De velourkledde øreputene gjør at hodetelefonene er behagelige time etter time, fordi de puster og avleder både trykk og varme. Kos deg med trådløs musikk med en 30 meters rekkevidde, eller gå for en kablet forbindelse med høyoppløst lyd. Med en batteritid på opptil 20 timer er du forberedt til Netflix-maraton.

Praktisk ladestasjon.

Kinolyd hjemme

Med Philips' akustiske neodym-drivere på 40 mm får du klar og balansert lyd. De kraftige driverne lar deg kose deg med favorittmusikken og -filmene dine når som helst.

Optimal passform med autojustering

Du trenger ikke å mekke med hodebåndet hver gang du skal bruke hodetelefonene dine. Med Philips SHD8850s selvjusterende bøyle trenger du bare å plassere hodetelefonene på hodet ditt, så er passformen perfekt. Det fleksible båndet tilpasser seg automatisk etter formen og størrelsen på hodet ditt.

Automatisk av og på

Philips SHD8850 slås automatisk på når du plasserer dem på hodet. Og etter hver bruk slårs de automatisk av igjen også, slik at du får mest mulig ut av hver ladesyklus. Praktisk, ikke sant?

Høyoppløst lyd via kablet tilkobling

Høyoppløst lyd gjengir lyden så tett opptil originalinnspillingen som mulig. Med den inkluderte lydkabelen støtter Philips SHD8850 høyoppløst lyd, og gir deg en virkelig bra lydkvalitet. På den måten får du mer ut av underholdningen.

Lytt komfortabelt hele dagen

Trykkende og tunge hodetelefoner kan resultere i smerter i både ørene og hodet. SDH8850 har velourøreputer som puster og avleder varme og trykk, slik at du kan planlegge en hel kveld med Sex Education-maraton.

Lang batteritid

Philips SDH8850 har en batteritid på opptil 20 timer, og lades enkelt via den inkluderte ladestasjonen.

Se også

(14 stk)
 • Opptil 36 timer batteritid
 • Økt samtalekvalitet med 8 mikrofoner
 • Tilpasser lyd etter omgivelse

2 375,-

Se også

(14 stk)
 • Opptil 36 timer batteritid
 • Økt samtalekvalitet med 8 mikrofoner
 • Tilpasser lyd etter omgivelse

2 375,-

1012939 Philips Philips SHD8850 - Black SHD8850 Få kinolyd hjemme i stua, uten å forstyrre familien. Philips SHD8850 er et par trådløse over-ear-hodetelefoner som passer bra til både TV-titting musikklytting. De velourkledde øreputene gjør at hodetelefonene er behagelige time etter time, fordi de puster og avleder både trykk og varme. Kos deg med trådløs musikk med en 30 meters rekkevidde, eller gå for en kablet forbindelse med høyoppløst lyd. Med en batteritid på opptil 20 timer er du forberedt til Netflix-maraton.Kinolyd hjemmeMed Philips' akustiske neodym-drivere på 40 mm får du klar og balansert lyd. De kraftige driverne lar deg kose deg med favorittmusikken og -filmene dine når som helst.Optimal passform med autojusteringDu trenger ikke å mekke med hodebåndet hver gang du skal bruke hodetelefonene dine. Med Philips SHD8850s selvjusterende bøyle trenger du bare å plassere hodetelefonene på hodet ditt, så er passformen perfekt. Det fleksible båndet tilpasser seg automatisk etter formen og størrelsen på hodet ditt. Automatisk av og påPhilips SHD8850 slås automatisk på når du plasserer dem på hodet. Og etter hver bruk slårs de automatisk av igjen også, slik at du får mest mulig ut av hver ladesyklus. Praktisk, ikke sant?Høyoppløst lyd via kablet tilkoblingHøyoppløst lyd gjengir lyden så tett opptil originalinnspillingen som mulig. Med den inkluderte lydkabelen støtter Philips SHD8850 høyoppløst lyd, og gir deg en virkelig bra lydkvalitet. På den måten får du mer ut av underholdningen.Lytt komfortabelt hele dagenTrykkende og tunge hodetelefoner kan resultere i smerter i både ørene og hodet. SDH8850 har velourøreputer som puster og avleder varme og trykk, slik at du kan planlegge en hel kveld med Sex Education-maraton. Lang batteritidPhilips SDH8850 har en batteritid på opptil 20 timer, og lades enkelt via den inkluderte ladestasjonen. Over-ear 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Over-ear