Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse hodetelefoner med kjempelang batteritid

Audio Technica ATH-SR30BTBK

  Art.nr: 1011898
  • Opptil 70 timers batteritid
  • 40 mm elementer
  • Frekvensområde: 5 Hz –35 kHz
  • Kobles til via Bluetooth 5.0
  • Støtter AAC og SBCx

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med hele 70 timers batteritid på kun én ladning og et bredt frekvensområde, er ATH-SR30BT fra Audio Technica et soleklart valg for deg som er ute etter slitesterke og lette hodetelefoner. Med sitt enkle design kan hodetelefonene brettes sammen når de ikke brukes og oppbevares i enten vesken eller ryggsekken din, uten å ta for mye plass.

Høy lydkvalitet og slitesterk konstruksjon

Med et frekvensområde på hele 5 – 35 000 Hz via de 40 mm store høyttalerelementene, kan du kose deg med masse godlåter i krystallklar diskant, dundrende bass og ikke minst et heftig mellomregister. Med dobbelt lag isolasjon i hodetelefonene minskes sjansene for lydutslipp.

Ekstremt lang batteritid

Med opptil 70 timers batteritid kan du beskytte deg mot klein stillhet både på kontoret og på bussen. Klarer du for eksempel ikke få nok av klassikeren "Born in the U.S.A" av Bruce Springsteen, så rekker du å høre den over 900 ganger før du behøver å lade. ATH-SR30BT bruker kun 4 timer på å lades opp til full kapasitet, og du er dermed klar til å kanskje høre på noe annet.

Lette og komfortable

Med sine knappe 193 gram og myke ørekåper, sitter de godt og lett på hodet. Her finnes det også lett tilgjengelige kontrollknapper som lar deg ta i mot besvare telefonsamtaler, helt uten å fiske telefon opp av lommen, Hodetelefonene kan enkelt brettes sammen og oppbevares i vesken eller sekken din.

I forpakningen:

  • Audio Technica ATH-SR30BT-hodetelefoner
  • 30 cm ladekabel (Micro-USB)
1011898 Audio Technica Audio Technica ATH-SR30BTBK ATH-SR30BTBK Med hele 70 timers batteritid på kun én ladning og et bredt frekvensområde, er ATH-SR30BT fra Audio Technica et soleklart valg for deg som er ute etter slitesterke og lette hodetelefoner. Med sitt enkle design kan hodetelefonene brettes sammen når de ikke brukes og oppbevares i enten vesken eller ryggsekken din, uten å ta for mye plass. Høy lydkvalitet og slitesterk konstruksjon Med et frekvensområde på hele 5 – 35 000 Hz via de 40 mm store høyttalerelementene, kan du kose deg med masse godlåter i krystallklar diskant, dundrende bass og ikke minst et heftig mellomregister. Med dobbelt lag isolasjon i hodetelefonene minskes sjansene for lydutslipp. Ekstremt lang batteritid Med opptil 70 timers batteritid kan du beskytte deg mot klein stillhet både på kontoret og på bussen. Klarer du for eksempel ikke få nok av klassikeren "Born in the U.S.A" av Bruce Springsteen, så rekker du å høre den over 900 ganger før du behøver å lade. ATH-SR30BT bruker kun 4 timer på å lades opp til full kapasitet, og du er dermed klar til å kanskje høre på noe annet. Lette og komfortable Med sine knappe 193 gram og myke ørekåper, sitter de godt og lett på hodet. Her finnes det også lett tilgjengelige kontrollknapper som lar deg ta i mot besvare telefonsamtaler, helt uten å fiske telefon opp av lommen, Hodetelefonene kan enkelt brettes sammen og oppbevares i vesken eller sekken din. I forpakningen: Audio Technica ATH-SR30BT-hodetelefoner30 cm ladekabel (Micro-USB) Over-ear 5 6 899 NOK 899 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Over-ear