Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Komfortable og bestselgende ATH-M50X fra Audio Technica

Audio Technica ATH-M50X - Black

  Art.nr: 204131
  • 45mm drivere
  • Fantastisk lydkvalitet
  • Avtagbar kabel
  • Passer alle musikksjangre
  • 3 kabler medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

AudioTechnica ATH-M50X

Audio Technica ATH-M50X er basert  på bestselgeren ATH-M50 som nærmest har fått legendestatus og hylles over hele verden for sin fantastiske komfort, holdbarhet og ikke minst lydkvalitet.

M50X har oppgraderte omsluttende øreklokker og øreputer som isolerer godt og er samtidig meget komfortable. Perfekt til bruk over lengre perioder. De kan til og med foldes sammen for enkel oppbevaring og transportering.

45mm drivere

Hos M50X finner man nye kraftige 45mm drivere som vil gi deg optimal lydkvalitet uansett om du sitter hjemme i sofaen og lytter til musikk, jobber som DJ på en nattklubb, eller sitter i musikkstudio og produserer musikk. M50X leverer en kraftig, klar og nøytral lyd som passer alle musikksjangre.

3 utskiftbare kabler

For å gi deg enda større brukervennlighet kommer disse hodetelefonene med hele tre forskjellige kabler. Du får med en spiralkabel på 3 meter, en rett kabel på 3 meter og en 1,2 meter lang kabel for bruk med mobile enheter. Det medfølger også en 6,3 mm stereoadapter som passer begge kablene på 3 meter. Avtakbar kabel er helt nytt for M50X og ønsket kabel tilkobles enkelt til den ene øreklokken.

Takket være sin gode lydkvalitet, komfort og lange kabler egner også Audio Technica ATH-M50X seg like godt som hodetelefoner til TV og film som til kritisk musikklytting.

Spesielt anbefalt av Lyd & Bilde

AudioTechnica ATH-M50X ble spesielt anbefalt av bransjemagasinet Lyd & Bilde 08/14 og fikk totaltkarakter 6 av 6 mulige. De hadde blant annet dette å si om produktet:

"Åpent og balansert lydbilde som er så behagelig at du kan lytte til evig tid. Solid bygget og avtakbar ledning."  

Les hele testen her.

204131 204131 Audio Technica Audio Technica ATH-M50X - Black ATE-ATH-M50X AudioTechnica ATH-M50XAudio Technica ATH-M50X er basert  på bestselgeren ATH-M50 som nærmest har fått legendestatus og hylles over hele verden for sin fantastiske komfort, holdbarhet og ikke minst lydkvalitet.M50X har oppgraderte omsluttende øreklokker og øreputer som isolerer godt og er samtidig meget komfortable. Perfekt til bruk over lengre perioder. De kan til og med foldes sammen for enkel oppbevaring og transportering. 45mm drivereHos M50X finner man nye kraftige 45mm drivere som vil gi deg optimal lydkvalitet uansett om du sitter hjemme i sofaen og lytter til musikk, jobber som DJ på en nattklubb, eller sitter i musikkstudio og produserer musikk. M50X leverer en kraftig, klar og nøytral lyd som passer alle musikksjangre. 3 utskiftbare kabler For å gi deg enda større brukervennlighet kommer disse hodetelefonene med hele tre forskjellige kabler. Du får med en spiralkabel på 3 meter, en rett kabel på 3 meter og en 1,2 meter lang kabel for bruk med mobile enheter. Det medfølger også en 6,3 mm stereoadapter som passer begge kablene på 3 meter. Avtakbar kabel er helt nytt for M50X og ønsket kabel tilkobles enkelt til den ene øreklokken.Takket være sin gode lydkvalitet, komfort og lange kabler egner også Audio Technica ATH-M50X seg like godt som hodetelefoner til TV og film som til kritisk musikklytting. Spesielt anbefalt av Lyd & Bilde AudioTechnica ATH-M50X ble spesielt anbefalt av bransjemagasinet Lyd & Bilde 08/14 og fikk totaltkarakter 6 av 6 mulige. De hadde blant annet dette å si om produktet: "Åpent og balansert lydbilde som er så behagelig at du kan lytte til evig tid. Solid bygget og avtakbar ledning."  Les hele testen her. Over-ear 4,6 57 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Over-ear