Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Klassikeren med overlegen bass!

Koss Porta Pro

  Art.nr: 9095007
  • Frekvensområde 15 - 25 000 Hz
  • Kabellengde 1,2 m
  • Kontakt Mini-Jack (3,5 mm)
  • Følsomhet 101 dB
  • Impedans 60 Ω

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Koss PORTA PRO - Classic
Klassikeren med overlegen bass!

298,-


  • pris: 377,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sammenfellbar lettvekts hodetelefon med overlegen lyd og bassgjengivelse.

I over 25 år har denne klassiske hodetelefonen forblitt uforandret. Med den overlegne lydgjengivelse har Koss Porta Pro blitt en kult-hodetelefon og mangfoldig testvinner i flere kategorier.

Takket være Koss unike ComfortZone kan du enkelt lette på trykket mot ørene når du lytter under lengre perioder. Støtteputen mot hodet over ørene er tilpasset for den som benytter briller.

Oppbevaringspose inngår.

Porta Pro er bygget for å vare år etter år og dermed gir Koss deg "Koss' No-Questions-Asked Lifetime Warranty"-garanti som er akkurat som det høres - du har livstids garanti på produktene gjennom Koss.
9095007 9095007 Koss Koss Porta Pro 280006 Sammenfellbar lettvekts hodetelefon med overlegen lyd og bassgjengivelse. I over 25 år har denne klassiske hodetelefonen forblitt uforandret. Med den overlegne lydgjengivelse har Koss Porta Pro blitt en kult-hodetelefon og mangfoldig testvinner i flere kategorier.Takket være Koss unike ComfortZone kan du enkelt lette på trykket mot ørene når du lytter under lengre perioder. Støtteputen mot hodet over ørene er tilpasset for den som benytter briller. Oppbevaringspose inngår.Porta Pro er bygget for å vare år etter år og dermed gir Koss deg "Koss' No-Questions-Asked Lifetime Warranty"-garanti som er akkurat som det høres - du har livstids garanti på produktene gjennom Koss. On-ear 4,7 37 298 NOK 298 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. On-ear