Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

PortaPro 3.0 i tidløst design med innebygget mikrofon

Koss Porta Pro Remote

  Art.nr: 1004191
  • Innebygget mikrofon
  • God komfort
  • Frekvensområde 20 - 25,000 Hz
  • Lav vekt
  • Sammenleggbare

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Koss PortaPro 3.0 Dark Master
PortaPro 3.0 i tidløst design med innebygget mikrofon

299,-


  • pris: 378,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Klassiker i ny utgave

Koss PortaPro Remote er det neste steget i Koss PortaPro-serien og denne gangen kommer den med en innebygget mikrofon, slik at du kan ta imot innkommende telefonsamtaler uten å måtte koble den fra telefonen. Det finnes også en knapp hvor du kan starte, stoppa, pause eller nytte til neste låt.

PortaPro er sammenleggbar og er utstyrt med ComfortZone slik at man lett kan justere hvordan den trykker mot øret. Dempeputen ovenfor øret er tilpasset slik at den også skal være behagelig for de som bruker briller eller solbriller.
Praktisk oppbevaringspose inngår i pakken.

1004191 1004191 Koss Koss Porta Pro Remote 192047 Klassiker i ny utgave Koss PortaPro Remote er det neste steget i Koss PortaPro-serien og denne gangen kommer den med en innebygget mikrofon, slik at du kan ta imot innkommende telefonsamtaler uten å måtte koble den fra telefonen. Det finnes også en knapp hvor du kan starte, stoppa, pause eller nytte til neste låt.PortaPro er sammenleggbar og er utstyrt med ComfortZone slik at man lett kan justere hvordan den trykker mot øret. Dempeputen ovenfor øret er tilpasset slik at den også skal være behagelig for de som bruker briller eller solbriller.Praktisk oppbevaringspose inngår i pakken. On-ear 4,1 11 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. On-ear