Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Myke og behagelige hodetelefoner med høy lydkvalitet

Jabra Elite 45h - Titanium Black

  Art.nr: 1012161
 • Opptil 40 timer batteritid
 • 40 mm driverelement
 • Hurtiglades på kun 15 min
 • Støtter Alexa, Siri og Google Assistant
 • Tilpass lyden med appen Sound+

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Farge: Titansvart

Info
Jabra Elite 45h - Titanium Black
Myke og behagelige hodetelefoner med høy lydkvalitet

690,-


 • pris: 889,-
Legg pakken i handlevognen
Jabra Elite 45h - Titanium Black
Myke og behagelige hodetelefoner med høy lydkvalitet

690,-


 • pris: 789,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jabra Elite 45h er et par trådløse hodetelefoner som gir deg en perfekt balansert lyd, ved hjelp av den nyeste Jabra-teknologien MySound. Opplev musikk gjennom avanserte 40 mm høyttalere i opptil 40 timer på én ladning. Dersom du har dårlig tid og ikke rukket å lade de opp, får du opptil 8 timers batteri ved å kun lade i 15 minutter. De myke og komfortable øreputene former seg etter ørene ved bruk, slik at du kan kose deg med musikk i timevis uten ubehag.

Anbefalt av Dinside.no

Jabra Elite 45h ble testet av Dinside.no og anbefales. Her er et lite utdrag av konklusjonen:

«Her får du et par lette og velspillende hodetelefoner med helt enorm batteritid (50 timer) og gode handsfree-egenskaper til en svært hyggelig pris. Samt to års garanti mot vannskader, som Jabra så vidt vi vet er alene om å tilby.»

Hele testen kan lese her.

Skreddersy lyden etter egen smak

Hodetelefonene er velsignet med Jabras nyeste MySound-teknologi, som justerer lyden etter din hørsel. Resultatet av dette er en perfekt balansert og skreddersydd lydopplevelse ut ifra din personlige hørselsprofil, slik at du skal få mest mulig ut av det du lytter til. Dersom du ønsker å finjustere lyden, kan du laste ned appen Jabra Sound+ og få tilgang til den innebygde equalizeren. Vil du ha mer bass og diskant? I appen står du fritt til å skru lyden nøyaktig som du vil.

Lang batteritid og hurtiglading

På en enkelt ladning får du opptil 40 timer med ren lytteglede, samme hva du hører på. Jabra Elite 45h kan dessuten lades opp raskt dersom du har dårlig tid, du får nemlig opptil 8 timer ved å kun lade i 15 minutter.

Snakk i telefonen eller med din taleassistent

Uansett om du ringer en kompis eller mottar et anrop mens du pendler eller tusler inne i byen, kan du være trygg på at du høres godt. Elite 45h har to innebygde mikrofoner som jobber aktivt for at du skal kunne snakke i telefonen uten hinder.

Hodetelefonene støtter dessuten Amazon Alexa, Siri og Google Assistant som er lette i komme til. Få veibeskrivelse til nærmeste kaffesjappe, finn ut hva som skjer i byen eller få tekstmeldinger lest opp for deg – alt dette for å gjøre din hverdag litt enklere.

Kompakt og komfortabelt design

Jabra Elite 45h er laget for å passe perfekt inn i hverdagslivet. Legg de sammen og putt de i bagen eller hvil hodetelefonene rundt halsen. 

Med myke og formbare øreputer i skum så spiller det ingen rolle hvor lenge du lytter til musikk. Hodetelefonene er laget for å gi deg og ørene dine så god komfort som overhodet mulig.

Jabra Elite 45h leveres med:

 • USB-ladekabel
 • Oppbevaringspose
 • Informasjon om garanti
1012161 1012161 Jabra Jabra Elite 45h - Titanium Black 100-91800000-60 Jabra Elite 45h er et par trådløse hodetelefoner som gir deg en perfekt balansert lyd, ved hjelp av den nyeste Jabra-teknologien MySound. Opplev musikk gjennom avanserte 40 mm høyttalere i opptil 40 timer på én ladning. Dersom du har dårlig tid og ikke rukket å lade de opp, får du opptil 8 timers batteri ved å kun lade i 15 minutter. De myke og komfortable øreputene former seg etter ørene ved bruk, slik at du kan kose deg med musikk i timevis uten ubehag. Anbefalt av Dinside.noJabra Elite 45h ble testet av Dinside.no og anbefales. Her er et lite utdrag av konklusjonen:«Her får du et par lette og velspillende hodetelefoner med helt enorm batteritid (50 timer) og gode handsfree-egenskaper til en svært hyggelig pris. Samt to års garanti mot vannskader, som Jabra så vidt vi vet er alene om å tilby.»Hele testen kan lese her. Skreddersy lyden etter egen smak Hodetelefonene er velsignet med Jabras nyeste MySound-teknologi, som justerer lyden etter din hørsel. Resultatet av dette er en perfekt balansert og skreddersydd lydopplevelse ut ifra din personlige hørselsprofil, slik at du skal få mest mulig ut av det du lytter til. Dersom du ønsker å finjustere lyden, kan du laste ned appen Jabra Sound+ og få tilgang til den innebygde equalizeren. Vil du ha mer bass og diskant? I appen står du fritt til å skru lyden nøyaktig som du vil. Lang batteritid og hurtiglading På en enkelt ladning får du opptil 40 timer med ren lytteglede, samme hva du hører på. Jabra Elite 45h kan dessuten lades opp raskt dersom du har dårlig tid, du får nemlig opptil 8 timer ved å kun lade i 15 minutter. Snakk i telefonen eller med din taleassistent Uansett om du ringer en kompis eller mottar et anrop mens du pendler eller tusler inne i byen, kan du være trygg på at du høres godt. Elite 45h har to innebygde mikrofoner som jobber aktivt for at du skal kunne snakke i telefonen uten hinder.Hodetelefonene støtter dessuten Amazon Alexa, Siri og Google Assistant som er lette i komme til. Få veibeskrivelse til nærmeste kaffesjappe, finn ut hva som skjer i byen eller få tekstmeldinger lest opp for deg – alt dette for å gjøre din hverdag litt enklere. Kompakt og komfortabelt design Jabra Elite 45h er laget for å passe perfekt inn i hverdagslivet. Legg de sammen og putt de i bagen eller hvil hodetelefonene rundt halsen. Med myke og formbare øreputer i skum så spiller det ingen rolle hvor lenge du lytter til musikk. Hodetelefonene er laget for å gi deg og ørene dine så god komfort som overhodet mulig. Jabra Elite 45h leveres med: USB-ladekabelOppbevaringsposeInformasjon om garanti On-ear 4,4 8 690 NOK 690 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. On-ear