Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

God lyd uansett musikksjanger!

Andersson ONH 2.1 - Black

  Art.nr: 228931
  • Tøft og robust design
  • Mikrofon og fjernkontroll
  • Passer alle smarttelefoner
  • Kan foldes sammen

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson ONH 2.1 

Andersson ONH 2.1 er perfekte hodetelefoner for deg som ute etter tøft design, god lyd og høyt komfortnivå. Slitesterke materialer og kabel med flettet tekstilstrømpe forsikrer deg at de nye hodetelefonene dine har ekstra lang levetid. Med fjernkontroll og mikrofon gjør det mulig å føre mobilsamtaler rett fra hodetelefonene eller bytte musikkspor på farten. Sammen med et høyt komfortnivå er disse hodetelefonene perfekt til bruk til trening, på bussen, eller bare hjemme i godstolen. Helt enkelt et par hodetelefoner som kan være med deg overalt.

Passer alle musikkstiler

Rock, hip-hop, elektro... Alt låter bra i med Andersson ONH 2.1. De kraftige driverne på 40 mm hver gjør at musikken føles mer levende, alt fra trommer og bass til synthesizer og gitarer. Låt etter låt, time etter time. De passer også dessuten perfekt til å se på film eller serier via en smarttelefon eller et nettbrett.

Kan foldes sammen

Hodetelefonene kan foldes sammen for at man enkelt skal kunne ta de med seg overalt. De myke øreputene og den justerbare hodebøylen gjør disse hodetelefonene utrolig behagelige å bruke også over lengre perioder. Perfekt for pendling til jobb eller skole.

Fjernkontroll og mikrofon

Andersson ONH 2.1 er også et headset med innebygd mikrofon. Kabelen har en 1-knapps fjernkontroll for å spille av/pause musikken, bytte spor eller motta/avslutte mobilsamtaler.

På denne måten slipper du å grave i lomma etter mobiltelefonen når det ringer eller når du vil skifte til neste sang. Fjernkontrollen og mikrofonen er universal og kompatibel med de fleste smarttelefoner av nyere type.

(62 stk.)
  • Tøft og robust design
  • Mikrofon og fjernkontroll
  • Passer alle smarttelefoner

79,-

228931 228931 Andersson Andersson ONH 2.1 - Black Andersson ONH 2.1  Andersson ONH 2.1 er perfekte hodetelefoner for deg som ute etter tøft design, god lyd og høyt komfortnivå. Slitesterke materialer og kabel med flettet tekstilstrømpe forsikrer deg at de nye hodetelefonene dine har ekstra lang levetid. Med fjernkontroll og mikrofon gjør det mulig å føre mobilsamtaler rett fra hodetelefonene eller bytte musikkspor på farten. Sammen med et høyt komfortnivå er disse hodetelefonene perfekt til bruk til trening, på bussen, eller bare hjemme i godstolen. Helt enkelt et par hodetelefoner som kan være med deg overalt. Passer alle musikkstiler Rock, hip-hop, elektro... Alt låter bra i med Andersson ONH 2.1. De kraftige driverne på 40 mm hver gjør at musikken føles mer levende, alt fra trommer og bass til synthesizer og gitarer. Låt etter låt, time etter time. De passer også dessuten perfekt til å se på film eller serier via en smarttelefon eller et nettbrett. Kan foldes sammen Hodetelefonene kan foldes sammen for at man enkelt skal kunne ta de med seg overalt. De myke øreputene og den justerbare hodebøylen gjør disse hodetelefonene utrolig behagelige å bruke også over lengre perioder. Perfekt for pendling til jobb eller skole. Fjernkontroll og mikrofon Andersson ONH 2.1 er også et headset med innebygd mikrofon. Kabelen har en 1-knapps fjernkontroll for å spille av/pause musikken, bytte spor eller motta/avslutte mobilsamtaler. På denne måten slipper du å grave i lomma etter mobiltelefonen når det ringer eller når du vil skifte til neste sang. Fjernkontrollen og mikrofonen er universal og kompatibel med de fleste smarttelefoner av nyere type. On-ear 4,5 62 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. On-ear