Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Behagelige og trådløse hodetelefoner med mikrofon

Andersson BHO 1.1 - Black

  Art.nr: 1011503
 • Opptil 30 timers batteritid
 • Lytt til musikk trådløst
 • Svar på samtaler med handsfree-funksjonen
 • Behagelig og bærbart design
 • Kan legges sammen

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Farge: Svart

Andersson BHO 1.1 - Black
Behagelige og trådløse hodetelefoner med mikrofon

199,-


 • pris: 398,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson BHO 1.1 - Black
Behagelige og trådløse hodetelefoner med mikrofon

199,-


 • pris: 598,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

På utkikk etter et par rimelige, trådløse hodetelefoner med bra batteritid? Andersson BHO 1.1 er et sett trådløse og stilige hodetelefoner i et klassisk design med en passform som enkelt kan justeres for å passe deg. Med store høyttalerdrivere får du kraftig, fyldig lyd og egner seg like godt til å lytte til musikk, som å prate i telefonen. Men opptil 30 timers batteritid kan du høre på musikk og snakke i telefonen hele dagen lang.

God komfort og behagelig passform

Med øreputer som er laget for å være behagelige og en litt bredere hodebøyle som sørger for en god vektfordeling, kan passformen justeres for at du skal ha en mest mulig behagelig lytteropplevelse. I tillegg kan du koble til smarttelefonen via Bluetooth for å høre på musikk, helt uten å ha slitsomme kabler i veien. Når hodetelefonen ikke brukes, kan de foldes sammen slik at de er lette å putte i veska eller baggen.

Kraftig lyd

Hodetelefonene har høyttalerdrivere på hele 40 mm som leverer en god og kraftig lyd. Her får du godt med bass og klar diskant, uansett om du hører på musikk eller snakker i telefonen. Med 30 timers batteritid rekker du å høre mange låter og skravle lenge i telefonen før du trenger å lade.

Auto-off

Hodetelefonene skrur seg av automatisk når det ikke er noen aktivitet, så du slipper at batteriet plutselig dør før du bruker de igjen.

Full kontroll

På ørekåpen finner du knapper som kan styre både musikk og telefonsamtaler. Her justerer du enkelt volum, bytter låt og svarer i telefonen helt uten å plukke telefonen opp av lomma. Perfekt samme om du er hjemme eller er ute å tusler.

Dette får du:

 • Andersson BHO 1.1
 • Ladekabel
 • Bruksanvisning
1011503 1011503 Andersson Andersson BHO 1.1 - Black På utkikk etter et par rimelige, trådløse hodetelefoner med bra batteritid? Andersson BHO 1.1 er et sett trådløse og stilige hodetelefoner i et klassisk design med en passform som enkelt kan justeres for å passe deg. Med store høyttalerdrivere får du kraftig, fyldig lyd og egner seg like godt til å lytte til musikk, som å prate i telefonen. Men opptil 30 timers batteritid kan du høre på musikk og snakke i telefonen hele dagen lang. God komfort og behagelig passform Med øreputer som er laget for å være behagelige og en litt bredere hodebøyle som sørger for en god vektfordeling, kan passformen justeres for at du skal ha en mest mulig behagelig lytteropplevelse. I tillegg kan du koble til smarttelefonen via Bluetooth for å høre på musikk, helt uten å ha slitsomme kabler i veien. Når hodetelefonen ikke brukes, kan de foldes sammen slik at de er lette å putte i veska eller baggen. Kraftig lyd Hodetelefonene har høyttalerdrivere på hele 40 mm som leverer en god og kraftig lyd. Her får du godt med bass og klar diskant, uansett om du hører på musikk eller snakker i telefonen. Med 30 timers batteritid rekker du å høre mange låter og skravle lenge i telefonen før du trenger å lade. Auto-off Hodetelefonene skrur seg av automatisk når det ikke er noen aktivitet, så du slipper at batteriet plutselig dør før du bruker de igjen. Full kontroll På ørekåpen finner du knapper som kan styre både musikk og telefonsamtaler. Her justerer du enkelt volum, bytter låt og svarer i telefonen helt uten å plukke telefonen opp av lomma. Perfekt samme om du er hjemme eller er ute å tusler. Dette får du: Andersson BHO 1.1LadekabelBruksanvisning On-ear 4,1 44 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. On-ear