Ørepropper som passer alle mobiltelefoner

Sony MDR-EX110 - Black

  Art.nr: 204954
  • In-ear ørepropper
  • 9mm membran
  • Fjernkontroll og mikrofon
  • Krøllfri kabel
  • 4 par gummipropper medfølger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sony MDR-EX110

Lytt til musikk med klar og ren lyd, uansett om du er ute og går eller sitter innedørs i sofaen. Med 9 mm store drivere kan du være sikker på at lydkvaliteten holder god standard. Øreproppene er dessuten veldig godt isolert når de sitter i øret slik at lydlekkasjer holder seg til et minimum. 

God passform

Du får med hele fire par med gummipropper i ulik størrelse(XS, S, M og L). På denne måten er det enklere for deg å finne den størrelsen som passer akkurat dine ører best. Jo bedre passform, jo bedre isolering og lyd.

Fjernkontroll og mikrofon

MDR-EX110 er også et headset med innebygd mikrofon. Kabelen har en 1-knapps fjernkontroll for å spille av/pause musikken, bytte spor eller motta/avslutte mobilsamtaler. På denne måten slipper du å grave i lomma etter mobiltelefonen når det ringer eller når du vil skifte til neste sang. Fjernkontrollen og mikrofonen er universal og kompatibel med de fleste smarttelefoner av nyere type.

Krøllfri kabel

Nå er det slutt på å krangle med flokede og rotete kabler i vesken. Den 1,2 meter lange, krøllfrie kabelen holder seg fri for knuter, alltid. Nå kan du konsentrere deg om det du vil, nemlig å nyte musikken din overalt uten forstyrrelser.

204954 Sony Sony MDR-EX110 - Black MDREX110APB.CE7 Sony MDR-EX110 Lytt til musikk med klar og ren lyd, uansett om du er ute og går eller sitter innedørs i sofaen. Med 9 mm store drivere kan du være sikker på at lydkvaliteten holder god standard. Øreproppene er dessuten veldig godt isolert når de sitter i øret slik at lydlekkasjer holder seg til et minimum.  God passform Du får med hele fire par med gummipropper i ulik størrelse(XS, S, M og L). På denne måten er det enklere for deg å finne den størrelsen som passer akkurat dine ører best. Jo bedre passform, jo bedre isolering og lyd. Fjernkontroll og mikrofon MDR-EX110 er også et headset med innebygd mikrofon. Kabelen har en 1-knapps fjernkontroll for å spille av/pause musikken, bytte spor eller motta/avslutte mobilsamtaler. På denne måten slipper du å grave i lomma etter mobiltelefonen når det ringer eller når du vil skifte til neste sang. Fjernkontrollen og mikrofonen er universal og kompatibel med de fleste smarttelefoner av nyere type. Krøllfri kabel Nå er det slutt på å krangle med flokede og rotete kabler i vesken. Den 1,2 meter lange, krøllfrie kabelen holder seg fri for knuter, alltid. Nå kan du konsentrere deg om det du vil, nemlig å nyte musikken din overalt uten forstyrrelser. In-ear 4 18 219 NOK 219 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear