Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy Buds - True Wireless med høy lydkvalitet

Samsung Galaxy Buds - Black

  Art.nr: 1007340
  • Opptil 6 timer batteritid
  • Kan lades direkte fra Galaxy S10 og QI-lader
  • Støtter både Android og iOS
  • High Resolution live-lyd fra AKG
  • Enkel og rask parkobling

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Samsung Galaxy Buds får du et sett med True Wireless-ørepropper som gir deg en ekte følelse av bevegelsesfrihet, i opptil 6 timer på kun én ladning. Ikke bare ser de pene ut og har en utmerket passform, de er også kalibrert av lydeksperter fra AKG for å sørgre for at de låter utmerket. De innebygde mikrofonene passer på at lyden plukkes godt opp ved eventuell telefonsamtale.

Få en sterk lydopplevelse

Med "High Resolution"-lyd fra de AKG-kalibrerte øreproppene, yter "Pure Studio Sound" en kraftig og dynamisk lydopplevelse på tross av deres kompakte form.

Batteri med høy ytelse og trådløs lading

Galaxy Buds gir deg 6 timer med trådløs bruk på kun én ladning. Når det er dags for å lade, trenger du ikke stresse for å finne en fast strømkilde. De lades nemlig helt enkelt trådløs i etuiet og gir på den måten opptil 13 timer sammenlagt batteritid.

Dersom du er den stolte eier av en flunkende ny Samsung Galaxy S10m kan du ved hjelp av QI-lading helt enkelt plassere etuiet inntil telefonen for å lade. Powershare-funksjonen gjør at du kan være trygg på at du har litt ekstra med strøm til øreproppene. Har du en separat QI-lader kan denne brukes og ønsker du heller å lade via kontakt, kan dette enkelt gjøres ved å benytte den medfølgende USB-USB-C-kabelen.

Behagelig og trygg passform

De små øreproppene plasseres i ørene og sørger for at de holder seg på plass med sin behagelige passform.

Hør lyden av omgivelsene

Galaxy Buds stenger lyden delvis ute fra omgivelsene, slik at du lettere kan fokusere på det du lytter til. Dersom du ønsker å høre omgivelsene via øreproppene, holder det med å trykke og holde inne den ene øreproppen og du kan høre alt som skjer rundt deg.

Ved å stenge ute all lyd rundt deg får du et mer helhetlig lydbilde og god bass da lyden isoleres i øret. På den måten kan du være trygg på at det er kun du som hører hva enn som spilles.

Parkobles raskt og enkelt

Å kunne koble til en smarttelefon trådløst via Bluetooth blir bare vanligere og vanligere, og er kompatibel med både iOS- og Android-baserte smartenheter. Derimot med med Samsungs mobilenheter med Android 7.1.1 eller SmartThings-appen, kan de knyttes til alle dine Galaxy-enheter umiddelbart.

Ved kun å åpne etuiet til øreproppene dukker det opp et varsel på telefonen din som lar deg bekrefte tilkoblingen.

Videre utover hverdagsbruk som å lytte til musikk eller trening, kan du også kjøre telefonsamtaler når du er tilkoblet smarttelefonen din. De innebygde mikrofonene både innvendig og utvendig sikrer at lyden fanges opp utmerket, selv i mer støyete områder.

1007340 Samsung Samsung Galaxy Buds - Black SM-R170NZKANEE Med Samsung Galaxy Buds får du et sett med True Wireless-ørepropper som gir deg en ekte følelse av bevegelsesfrihet, i opptil 6 timer på kun én ladning. Ikke bare ser de pene ut og har en utmerket passform, de er også kalibrert av lydeksperter fra AKG for å sørgre for at de låter utmerket. De innebygde mikrofonene passer på at lyden plukkes godt opp ved eventuell telefonsamtale. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Få en sterk lydopplevelse Med "High Resolution"-lyd fra de AKG-kalibrerte øreproppene, yter "Pure Studio Sound" en kraftig og dynamisk lydopplevelse på tross av deres kompakte form. Batteri med høy ytelse og trådløs lading Galaxy Buds gir deg 6 timer med trådløs bruk på kun én ladning. Når det er dags for å lade, trenger du ikke stresse for å finne en fast strømkilde. De lades nemlig helt enkelt trådløs i etuiet og gir på den måten opptil 13 timer sammenlagt batteritid. Dersom du er den stolte eier av en flunkende ny Samsung Galaxy S10m kan du ved hjelp av QI-lading helt enkelt plassere etuiet inntil telefonen for å lade. Powershare-funksjonen gjør at du kan være trygg på at du har litt ekstra med strøm til øreproppene. Har du en separat QI-lader kan denne brukes og ønsker du heller å lade via kontakt, kan dette enkelt gjøres ved å benytte den medfølgende USB-USB-C-kabelen. Behagelig og trygg passform De små øreproppene plasseres i ørene og sørger for at de holder seg på plass med sin behagelige passform. Hør lyden av omgivelsene Galaxy Buds stenger lyden delvis ute fra omgivelsene, slik at du lettere kan fokusere på det du lytter til. Dersom du ønsker å høre omgivelsene via øreproppene, holder det med å trykke og holde inne den ene øreproppen og du kan høre alt som skjer rundt deg. Ved å stenge ute all lyd rundt deg får du et mer helhetlig lydbilde og god bass da lyden isoleres i øret. På den måten kan du være trygg på at det er kun du som hører hva enn som spilles. Parkobles raskt og enkelt Å kunne koble til en smarttelefon trådløst via Bluetooth blir bare vanligere og vanligere, og er kompatibel med både iOS- og Android-baserte smartenheter. Derimot med med Samsungs mobilenheter med Android 7.1.1 eller SmartThings-appen, kan de knyttes til alle dine Galaxy-enheter umiddelbart. Ved kun å åpne etuiet til øreproppene dukker det opp et varsel på telefonen din som lar deg bekrefte tilkoblingen. Videre utover hverdagsbruk som å lytte til musikk eller trening, kan du også kjøre telefonsamtaler når du er tilkoblet smarttelefonen din. De innebygde mikrofonene både innvendig og utvendig sikrer at lyden fanges opp utmerket, selv i mer støyete områder. In-ear 3,7 78 999 NOK 999 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear