Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sportsørepropper fra Monster og Adidas

Monster Adidas Perform Supernova Black

  Art.nr: 218457
  • Rå lydkvalitet
  • Sitter godt i øret
  • Tåler fukt og svette
  • Fjernkontroll og mikrofon
  • Flatt krøllfri kabel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Monster Adidas Perform Supernova

Adidas Sport Performace er et unikt samarbeid mellom Adidas og Monster. Dette forsikrer deg om du får kompromissløs lydkvalitet samtidig som du får sportslige og innovative løsninger hos Adidas.

Øreproppene er laget for å tilfredsstille kravene for deg som trener mye. Øreproppene kommer i Sportclip design som gjør at de sitter skikkelig i øret så de ikke vil falle ut når du trener og er aktiv. Uansett om du bruker dem i regnet eller når du svetter mye er det ingen problemer.

Fjernkontroll og mikrofon

På selve kabelen til Monster Adidas Perform Supernova sitter det en 3-knapps fjernkontroll og mikrofon slik at du enkelt kan styre musikken eller føre mobilsamtaler samtidig som du trener. Mikrofonen og fjernkontrollen fungerer både med Android og Apple-enheter. 

Du får full funksjonstøtte dersom du har en Apple-enhet men du mister støtte for bytte av musikkspor og volumkontroll dersom du bruker hodetelefonene med Android-enheter.

Tåler fukt og svette

Du trenger ikke å være bekymret for dine nye ørepropper selv om det skulle begynne og regne på løpeturen. Øreproppene tåler både svette og regn, slik at de passer like godt på en treningsøkt på en regnværsdag som i sommersolen på stranden. 

218457 Monster Monster Adidas Perform Supernova Black 128663-00 Monster Adidas Perform Supernova Adidas Sport Performace er et unikt samarbeid mellom Adidas og Monster. Dette forsikrer deg om du får kompromissløs lydkvalitet samtidig som du får sportslige og innovative løsninger hos Adidas.Øreproppene er laget for å tilfredsstille kravene for deg som trener mye. Øreproppene kommer i Sportclip design som gjør at de sitter skikkelig i øret så de ikke vil falle ut når du trener og er aktiv. Uansett om du bruker dem i regnet eller når du svetter mye er det ingen problemer. Fjernkontroll og mikrofon På selve kabelen til Monster Adidas Perform Supernova sitter det en 3-knapps fjernkontroll og mikrofon slik at du enkelt kan styre musikken eller føre mobilsamtaler samtidig som du trener. Mikrofonen og fjernkontrollen fungerer både med Android og Apple-enheter. Du får full funksjonstøtte dersom du har en Apple-enhet men du mister støtte for bytte av musikkspor og volumkontroll dersom du bruker hodetelefonene med Android-enheter. Tåler fukt og svette Du trenger ikke å være bekymret for dine nye ørepropper selv om det skulle begynne og regne på løpeturen. Øreproppene tåler både svette og regn, slik at de passer like godt på en treningsøkt på en regnværsdag som i sommersolen på stranden.  In-ear 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Lyd & Bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear