Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse hodetelefoner med god batteritid

Limited Label BT-60 - Blue

  Art.nr: 1008768
  • Opptil 4 timer batteritid
  • Innebygd mikrofon og kontroll
  • Flat og krøllfri kabel
  • Kobles til via Bluetooth 4.2
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Blå
Rose Gold

Limited Label BT-60 - Blue
Trådløse hodetelefoner med god batteritid

79,-


  • pris: 128,-
Legg pakken i handlevognen
Limited Label BT-60 - Blue
Trådløse hodetelefoner med god batteritid

79,-


  • pris: 178,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Limited Label BT-60 er et sett med trådløse hodetelefoner som kan brukes både på tur og hjemme. Med lav vekt og godt med bevegelsesfrihet ved hjelp av trådløs Bluetooth-tilkobling kan du være trygg på at de alltid holder seg på plass. Det ergonomiske designet sørger for at hodetelefonene er behagelige å bruke.

Fullstendig bevegelsesfrihet

Mellom de to ørepluggene sitter en kabel som lett hviler i nakken og du slipper å forholde deg til en hengende kabel som bare er i veien. Uansett om du reiser kollektivt, er på rusletur eller virrer rundt hjemme kan du enkelt bevege deg fritt ved hjelp av trådløs tilkobling til din smarttelefon via Bluetooth. Det innebygde batteriet gir deg opptil 4 timer med herlig musikk og lades enkelt opp ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.

Ta telefonen, selv på farten!

På kabelen sitter det både innebygd mikrofon og kontrollknapper som lar deg ta telefonen uten problemer på farten, samtidig som du kan justere lydnivå og bytte låt helt uten å behøve å fiske telefonen opp av lomma.

1008768 1008768 Limited Label Limited Label BT-60 - Blue Limited Label BT-60 er et sett med trådløse hodetelefoner som kan brukes både på tur og hjemme. Med lav vekt og godt med bevegelsesfrihet ved hjelp av trådløs Bluetooth-tilkobling kan du være trygg på at de alltid holder seg på plass. Det ergonomiske designet sørger for at hodetelefonene er behagelige å bruke. Fullstendig bevegelsesfrihet Mellom de to ørepluggene sitter en kabel som lett hviler i nakken og du slipper å forholde deg til en hengende kabel som bare er i veien. Uansett om du reiser kollektivt, er på rusletur eller virrer rundt hjemme kan du enkelt bevege deg fritt ved hjelp av trådløs tilkobling til din smarttelefon via Bluetooth. Det innebygde batteriet gir deg opptil 4 timer med herlig musikk og lades enkelt opp ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Ta telefonen, selv på farten! På kabelen sitter det både innebygd mikrofon og kontrollknapper som lar deg ta telefonen uten problemer på farten, samtidig som du kan justere lydnivå og bytte låt helt uten å behøve å fiske telefonen opp av lomma. In-ear 3,4 21 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear