Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

True Wireless-ørepropper kåret til best i test

Jabra Elite Active 65t - Titanium Black

  Art.nr: 1006801
  • Opp til 15 timers batteritid
  • IP56-sertifisert
  • True wireless
  • Bluetooth 5.0
  • 2 års garanti mot vann og støv

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd. Info

Info
Jabra Elite Active 65T Titanium Black
True Wireless-ørepropper kåret til best i test

1 290,-


  • pris: 1 339,-
Legg pakken i handlevognen
Jabra Elite Active 65T Titanium Black
True Wireless-ørepropper kåret til best i test

1 290,-


  • pris: 1 389,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jabra Elite Active 65T er perfekt for en aktiv livsstil. Jabra Elite 65T har en IP56-klassifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Uansett hvor dagen din tar deg og uansett aktivitet du bedriver, blir de ikke i veien for at du kan kose deg på trening eller på farten med musikk og samtidig være tilgjengelig på telefon. Med en passform som er tett og sikker, er det ikke nødvendig med kabel eller et feste for øreproppene.

"Best i test September 2018"-vinner

Jabra Elite Active 65T er kåret til "Best i test, September 2018" med terningkast 5 av Dinside.
-"God og behagelig lyd, mange muligheter til å regulere lydbilde. Omfattende app med mange funksjoner."

Les hele anmeldelsen her.

Med True Wireless kan du enkelt nyte god lydkvalitet, og den er helt fri for ledninger mellom øreproppene og gir deg full frihet og fleksibilitet.

Designet for en aktiv livsstil

Jabra Elite 65T har IP56-sertifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Med øreproppene kan du drive med aktivitetene du ønsker uten at det går utover kvaliteten på musikken eller samtalene.

Lang batteritid

Med opptil fem timers batterilevetid på en enkelt ladning, og opptil 15 timer i totalt via ladehuset som passer til lommen, møtes dine behov fra begynnelsen av dagen til slutten.

Jabra Sound+

Jabra Sound+ er en applikasjon til både iOS og Android og hjelper deg med ekstra funksjoner og gir deg mulighet til å tilpasse måten du bruker Jabra-enheten på. Velg taleassistent, tilpass lydprofil, juster hvor mye bakgrunnsstøy som skal slippes igjennom og få informasjon om batteritid og mye mer.

Stemmestyring

Jabra Elite Active 65T kan kobles til Alexa, Siri eller Google Assistant, slik at du raskt kan få den informasjonen du trenger - enten det er å spikre avtaler, finne nærliggende arrangementer eller å få meldingene dine lest opp for deg. 

Jabra Elite Active 65T benytter seg av Bluetooth 5.0 for å sikre en stabil og pålitelig tilkobling.

1006801 1006801 Jabra Jabra Elite Active 65t - Titanium Black 100-99010002-60 Jabra Elite Active 65T er perfekt for en aktiv livsstil. Jabra Elite 65T har en IP56-klassifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Uansett hvor dagen din tar deg og uansett aktivitet du bedriver, blir de ikke i veien for at du kan kose deg på trening eller på farten med musikk og samtidig være tilgjengelig på telefon. Med en passform som er tett og sikker, er det ikke nødvendig med kabel eller et feste for øreproppene. "Best i test September 2018"-vinner Jabra Elite Active 65T er kåret til "Best i test, September 2018" med terningkast 5 av Dinside.-"God og behagelig lyd, mange muligheter til å regulere lydbilde. Omfattende app med mange funksjoner."Les hele anmeldelsen her. Med True Wireless kan du enkelt nyte god lydkvalitet, og den er helt fri for ledninger mellom øreproppene og gir deg full frihet og fleksibilitet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Designet for en aktiv livsstil Jabra Elite 65T har IP56-sertifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Med øreproppene kan du drive med aktivitetene du ønsker uten at det går utover kvaliteten på musikken eller samtalene. Lang batteritid Med opptil fem timers batterilevetid på en enkelt ladning, og opptil 15 timer i totalt via ladehuset som passer til lommen, møtes dine behov fra begynnelsen av dagen til slutten. Jabra Sound+ Jabra Sound+ er en applikasjon til både iOS og Android og hjelper deg med ekstra funksjoner og gir deg mulighet til å tilpasse måten du bruker Jabra-enheten på. Velg taleassistent, tilpass lydprofil, juster hvor mye bakgrunnsstøy som skal slippes igjennom og få informasjon om batteritid og mye mer. Stemmestyring Jabra Elite Active 65T kan kobles til Alexa, Siri eller Google Assistant, slik at du raskt kan få den informasjonen du trenger - enten det er å spikre avtaler, finne nærliggende arrangementer eller å få meldingene dine lest opp for deg. Jabra Elite Active 65T benytter seg av Bluetooth 5.0 for å sikre en stabil og pålitelig tilkobling. In-ear 4,2 24 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear