Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

True wireless-ørepropper med lang batteritid

Jabra Elite 65t - Titanium

  Art.nr: 1004549
  • 5 timers batteritid
  • IP55-sertifisert
  • Testvinner
  • Bluetooth 5.0
  • 2 års garanti mot vann og støv

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info
Jabra Elite 65T
True wireless-ørepropper med lang batteritid

790,-


  • pris: 889,-
Legg pakken i handlevognen
Jabra Elite 65T
True wireless-ørepropper med lang batteritid

790,-


  • pris: 989,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jabra Elite 65T er perfekt for en aktiv livsstil. Jabra Elite 65T har en IP55-klassifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Uansett hvor dagen din tar deg, og uansett aktivitet du vil drive med, blir de ikke i veien for at du kan nyte sport, musikk og samtaler. Med en passform som er tett og sikker, er det ikke nødvendig med kabel eller feste for øreproppene.

- "Utmerket alternativ til AirPods"

Spesielt anbefalt på grunnlag av sin særskilt gode passform og bedre lyd enn Apple AirPods med bra batteritid, gjør at disse har fått høy anseelse i tester.

Med True Wireless kan du enkelt nyte god lydkvalitet, og den er helt fri for ledninger mellom øreproppene og gir deg full frihet og fleksibilitet.

Designet for en aktiv livsstil

Jabra Elite 65T er IP55-sertifisert, med 2 års garanti mot svette og støv. Med øreproppene kan du drive med aktivitetene du ønsker uten at det går utover kvaliteten på musikken eller samtalene.

Lang batteritid

Med opptil fem timers batterilevetid på en enkelt ladning, og opptil 15 timer i totalt via ladehuset som passer til lommen, møtes dine behov fra begynnelsen av dagen til slutten.

Vær tilkoblet med holdbarhet

Med Jabras tredje generasjon av ekte trådløs stabilitet som hjelper til å redusere brudd på samtalene dine og når du spiller musikk, finnes det ingen kabler som er i veien og ingen grunn til hvorfor du ikke skal kunne prate i samtaler og høre på musikk uavbrutt.

Jabra Sound+

Appen Jabra Sound+ er den perfekte følgesvennen til dine Jabra-ørepropper, den gir deg ekstra funksjoner og lar deg tilpasse måten du bruker Jabra-enheten på. Velg taleassistent, tilpass lydprofil, juster hvor mye bakgrunnsstøy som skal slippes igjennom og få informasjon om batteritid, og mye mer.

Stemmestyring

Med Jabra Elite 65T kan du koble deg til Alexa, Siri eller Google Assistant, slik at du raskt kan få den informasjonen du trenger - enten det er å spikre avtaler, finne nærliggende arrangementer eller å få meldingene dine lest opp for deg. Og med Bluetooth 5.0 kan du enkelt koble Jabra Elite 65T til smarttelefonen din.

1004549 1004549 Jabra Jabra Elite 65t - Titanium 100-99000000-60 Jabra Elite 65T er perfekt for en aktiv livsstil. Jabra Elite 65T har en IP55-klassifisering, med 2 års garanti mot svette og støv. Uansett hvor dagen din tar deg, og uansett aktivitet du vil drive med, blir de ikke i veien for at du kan nyte sport, musikk og samtaler. Med en passform som er tett og sikker, er det ikke nødvendig med kabel eller feste for øreproppene. - "Utmerket alternativ til AirPods" Spesielt anbefalt på grunnlag av sin særskilt gode passform og bedre lyd enn Apple AirPods med bra batteritid, gjør at disse har fått høy anseelse i tester. Med True Wireless kan du enkelt nyte god lydkvalitet, og den er helt fri for ledninger mellom øreproppene og gir deg full frihet og fleksibilitet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Designet for en aktiv livsstil Jabra Elite 65T er IP55-sertifisert, med 2 års garanti mot svette og støv. Med øreproppene kan du drive med aktivitetene du ønsker uten at det går utover kvaliteten på musikken eller samtalene. Lang batteritid Med opptil fem timers batterilevetid på en enkelt ladning, og opptil 15 timer i totalt via ladehuset som passer til lommen, møtes dine behov fra begynnelsen av dagen til slutten. Vær tilkoblet med holdbarhet Med Jabras tredje generasjon av ekte trådløs stabilitet som hjelper til å redusere brudd på samtalene dine og når du spiller musikk, finnes det ingen kabler som er i veien og ingen grunn til hvorfor du ikke skal kunne prate i samtaler og høre på musikk uavbrutt. Jabra Sound+ Appen Jabra Sound+ er den perfekte følgesvennen til dine Jabra-ørepropper, den gir deg ekstra funksjoner og lar deg tilpasse måten du bruker Jabra-enheten på. Velg taleassistent, tilpass lydprofil, juster hvor mye bakgrunnsstøy som skal slippes igjennom og få informasjon om batteritid, og mye mer. Stemmestyring Med Jabra Elite 65T kan du koble deg til Alexa, Siri eller Google Assistant, slik at du raskt kan få den informasjonen du trenger - enten det er å spikre avtaler, finne nærliggende arrangementer eller å få meldingene dine lest opp for deg. Og med Bluetooth 5.0 kan du enkelt koble Jabra Elite 65T til smarttelefonen din. In-ear 4 78 790 NOK 790 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear