Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Apple EarPods med fjernkontroll, mikrofon og Lightning-tilkobling

Apple EarPods with Lightning connector

  Art.nr: 1002808
  • Dypere og fyldigere bass
  • Svette- og sprutbestandig
  • Styr musikk og video
  • Besvar og avslutt samtaler
  • EarPods fra Apple

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Apple Earpods With Remote and Mic Lightning connector
Apple EarPods med fjernkontroll, mikrofon og Lightning-tilkobling

229,-


  • pris: 328,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

I motsetning til vanlige, runde ørepropper, er Apple EarPods utformet etter ørets form. For mange vil de derfor være mer behagelige å bruke enn andre øretelefoner. Høyttalerne i Apple EarPods er utviklet for å minimere tap av lyd og gi mest mulig effekt ut, slik at du får best mulig lydkvalitet.

Apple EarPods med Lightning-tilkobling har en innebygd fjernkontroll som lar deg justere volumet, kontrollere avspillingen av musikk og video samt svare på og avslutte samtaler, bare ved å trykke på kabelen.

1002808 1002808 Apple Apple EarPods with Lightning connector MMTN2ZM/A I motsetning til vanlige, runde ørepropper, er Apple EarPods utformet etter ørets form. For mange vil de derfor være mer behagelige å bruke enn andre øretelefoner. Høyttalerne i Apple EarPods er utviklet for å minimere tap av lyd og gi mest mulig effekt ut, slik at du får best mulig lydkvalitet. Apple EarPods med Lightning-tilkobling har en innebygd fjernkontroll som lar deg justere volumet, kontrollere avspillingen av musikk og video samt svare på og avslutte samtaler, bare ved å trykke på kabelen. In-ear 4,6 8 229 NOK 229 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear