Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Komfortable ørepropper med headset-funksjon

Andersson IEH 1.6 - White

  Art.nr: 1009041
  • Integrert mikrofon
  • Frekvensområde: 20 Hz–20 kHz
  • Hendig svarknapp på ledningen
  • Ergonomisk passform
  • 3,5 mm AUX-plugg

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Andersson IEH 1.6 - White
Komfortable ørepropper med headset-funksjon

99,-


  • pris: 148,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson IEH 1.6 - White
Komfortable ørepropper med headset-funksjon

99,-


  • pris: 198,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

IEH 1.6 er et par praktiske og stilrene ørepropper med headset-funksjon, der du har en integrert mikrofon og lett tilgjengelig svarknapp på ledningen. Den ergonomiske utformingen gir en komfortabel passform og sitter godt i ørene dine uten å gnage.

God passform og funksjonalitet

Andersson IEH 1.6 er ergonomisk utformet for å sitte komfortabelt i øret ditt. Med en 3,5 mm AUX-plugg er ørepluggene kompatible med de aller fleste enheter, slik som datamaskiner, nettbrett eller smarttelefoner.

Innkommende samtaler besvares enkelt og greit med svarknappen på ledningen, slik at du slipper å måtte fiske frem mobilen når du pendler, kjører bil eller simpelthen har hendene fulle med noe annet.

1009041 1009041 Andersson Andersson IEH 1.6 - White IEH 1.6 er et par praktiske og stilrene ørepropper med headset-funksjon, der du har en integrert mikrofon og lett tilgjengelig svarknapp på ledningen. Den ergonomiske utformingen gir en komfortabel passform og sitter godt i ørene dine uten å gnage. God passform og funksjonalitet Andersson IEH 1.6 er ergonomisk utformet for å sitte komfortabelt i øret ditt. Med en 3,5 mm AUX-plugg er ørepluggene kompatible med de aller fleste enheter, slik som datamaskiner, nettbrett eller smarttelefoner. Innkommende samtaler besvares enkelt og greit med svarknappen på ledningen, slik at du slipper å måtte fiske frem mobilen når du pendler, kjører bil eller simpelthen har hendene fulle med noe annet. In-ear 2,3 6 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear