Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse treningsørepropper med IPX5-sertifisering

Andersson BTE-310 - Black

  Art.nr: 1008770
  • Opptil 10 timers batteritid
  • Trådløs tilkobling med Bluetooth
  • IPX65-sertifisert
  • Innebygget mikrofon og fjernkontroll
  • Magnetlås

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Andersson BTE-310 - Black
Trådløse treningsørepropper med IPX5-sertifisering

299,-


  • pris: 398,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson BTE-310 - Black
Trådløse treningsørepropper med IPX5-sertifisering

299,-


  • pris: 498,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med BTE-310 får du trådløse ørepropper som du enkelt kan ta med deg overalt og bruke med enkelthet på grunn av dens enkle trådløshet, lave vekt, samt den bekymringsfrie og krøllfrie kabelen mellom proppene.

Stor bevegelsesfrihet med opp til 6 timer driftstid

Uansett om du pendler, trener eller bare går rundt i hjemmet ditt kan du enkelt bruke øreproppene dine tilkoblet via Bluetooth til en iOS-eller Android-smarttelefon, nettbrett som annet som støtter Bluetooth. Det integrerte batteriet gir deg opptil 10 timer driftstid og lades enkelt opp på 1,5 timer ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.

Magnetisk sammenkobling

På baksiden av øreproppene sitter det magneter som sørger for at de sitter godt festet sammen rundt halsen når de ikke er i bruk.

Utmerket passform og IPX5

De medfølgende ulike silikonproppene lar deg enkelt finne den beste passformen for deg. Øreproppene tåler også fukt og svette slik at du kan være trygg på at de tåler å være med på tøffe aktiviteter. 

Fjernkontroll og headset-funksjon

Den korte kabelen som hviler rundt nakken har en innebygd mikrofon og fjernkontroll som ikke bare lar deg håndtere mobilsamtaler på farten, men også justere lydnivå eller bytte spor i spillelisten.

1008770 1008770 Andersson Andersson BTE-310 - Black I37 Med BTE-310 får du trådløse ørepropper som du enkelt kan ta med deg overalt og bruke med enkelthet på grunn av dens enkle trådløshet, lave vekt, samt den bekymringsfrie og krøllfrie kabelen mellom proppene. Stor bevegelsesfrihet med opp til 6 timer driftstid Uansett om du pendler, trener eller bare går rundt i hjemmet ditt kan du enkelt bruke øreproppene dine tilkoblet via Bluetooth til en iOS-eller Android-smarttelefon, nettbrett som annet som støtter Bluetooth. Det integrerte batteriet gir deg opptil 10 timer driftstid og lades enkelt opp på 1,5 timer ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Magnetisk sammenkobling På baksiden av øreproppene sitter det magneter som sørger for at de sitter godt festet sammen rundt halsen når de ikke er i bruk. Utmerket passform og IPX5 De medfølgende ulike silikonproppene lar deg enkelt finne den beste passformen for deg. Øreproppene tåler også fukt og svette slik at du kan være trygg på at de tåler å være med på tøffe aktiviteter.  Fjernkontroll og headset-funksjon Den korte kabelen som hviler rundt nakken har en innebygd mikrofon og fjernkontroll som ikke bare lar deg håndtere mobilsamtaler på farten, men også justere lydnivå eller bytte spor i spillelisten. In-ear 3,7 29 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. In-ear