Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Allsidig Bluetooth-mottaker med ørepropper

Andersson BTA 2.1

  Art.nr: 1011493
 • Strøm musikk trådløst
 • Gjør alle hodetelefoner trådløse
 • Integrert mikrofon og svarknapp
 • Opptil 6 timers batteritid
 • Ørepropper og ladekabel inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Andersson BTA 2.1
Allsidig Bluetooth-mottaker med ørepropper

99,-


 • pris: 198,-
Legg pakken i handlevognen
Andersson BTA 2.1
Allsidig Bluetooth-mottaker med ørepropper

99,-


 • pris: 198,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson BTA 2.1 er en allsidig og kompakt Bluetooth-mottaker med 6 timers batteritid. Det følger også med et par enkle ørepropper med mikrofon og svarknapp, men du kan i praksis bruke alle typer hodetelefoner som trådløse headset med Andersson BTA 2.1. I tillegg kan du bruke mottakerens 3,5 mm AUX-utgang til å strømme musikk trådløst til en enhet uten Bluetooth. Benytt deg av muligheten til å gjøre dine gamle hodetelefoner trådløse! 

Tilkobling til mange enheter

Savner du muligheten til å strømme trådløs musikk fra mobilen til høyttalere, bilstereoer og radioer uten Bluetooth? Alle lydenheter med AUX-inngang kan enkelt tilkobles Andersson BTA 2.1 med en vanlig 3,5 mm kabel. Deretter er det bare å pare mobilen eller laptopen til BTA 2.1 via Bluetooth, og la mottakeren sende lyden videre til høyttaleren din. 

6 timers batteritid er nok for de fleste, men om du vil bruke Andersson BTA 2.1 som del av et fast opplegg, kan du også bruke den inkluderte ladekabelen til å gi enheten permanent strømforsyning fra en valgfri kilde på 12 V eller 220 V.

Med en Bluetooth-mottaker som BTA 2.1 kan du gjøre alle hodetelefoner trådløse.

Bluetooth-mottakeren kan brukes til bilstereoen, hjemmekinoanlegget, lydplanken, kjøkkenradioen eller favoritthodetelefonene dine, som nå endelig kan bli trådløse de også.

Trådløs høyttalerkobling til Google Home

Hvis du har én eller flere Google Home-høyttalere og er ute etter kraftigere lyd, kan du koble dem sammen med denne mottakeren, som du deretter plugger inn i et valgfritt system eller høyttaler med 3,5 mm minijackinngang. Du vil da fortsatt kommunisere med Google Home, men høre avspilt lyd på det kraftigere anlegget du har tilkoblet.

Egenskaper

 • Opptil 6 timer trådløs bruk 
 • Kan også brukes med konstant strømtilførsel
 • 110 mAh batterikapasitet
 • Bluetooth 4.2 med opptil 10 m rekkevidde
 • Mål: 59 x 14 x 15 mm 
 • Vekt: 9 g

Inkludert i pakken

 • Bluetooth-adapter 
 • Ørepropper 
 • USB-ladekabel 
 • Bruksanvisning
Andersson BTA 2.1 leveres med mottaker, ørepropper og ladekabel.
1011493 1011493 Andersson Andersson BTA 2.1 Andersson BTA 2.1 er en allsidig og kompakt Bluetooth-mottaker med 6 timers batteritid. Det følger også med et par enkle ørepropper med mikrofon og svarknapp, men du kan i praksis bruke alle typer hodetelefoner som trådløse headset med Andersson BTA 2.1. I tillegg kan du bruke mottakerens 3,5 mm AUX-utgang til å strømme musikk trådløst til en enhet uten Bluetooth. Benytt deg av muligheten til å gjøre dine gamle hodetelefoner trådløse!  Tilkobling til mange enheter Savner du muligheten til å strømme trådløs musikk fra mobilen til høyttalere, bilstereoer og radioer uten Bluetooth? Alle lydenheter med AUX-inngang kan enkelt tilkobles Andersson BTA 2.1 med en vanlig 3,5 mm kabel. Deretter er det bare å pare mobilen eller laptopen til BTA 2.1 via Bluetooth, og la mottakeren sende lyden videre til høyttaleren din.  6 timers batteritid er nok for de fleste, men om du vil bruke Andersson BTA 2.1 som del av et fast opplegg, kan du også bruke den inkluderte ladekabelen til å gi enheten permanent strømforsyning fra en valgfri kilde på 12 V eller 220 V. Bluetooth-mottakeren kan brukes til bilstereoen, hjemmekinoanlegget, lydplanken, kjøkkenradioen eller favoritthodetelefonene dine, som nå endelig kan bli trådløse de også. Trådløs høyttalerkobling til Google Home Hvis du har én eller flere Google Home-høyttalere og er ute etter kraftigere lyd, kan du koble dem sammen med denne mottakeren, som du deretter plugger inn i et valgfritt system eller høyttaler med 3,5 mm minijackinngang. Du vil da fortsatt kommunisere med Google Home, men høre avspilt lyd på det kraftigere anlegget du har tilkoblet. EgenskaperOpptil 6 timer trådløs bruk Kan også brukes med konstant strømtilførsel110 mAh batterikapasitetBluetooth 4.2 med opptil 10 m rekkeviddeMål: 59 x 14 x 15 mm Vekt: 9 gInkludert i pakkenBluetooth-adapter Ørepropper USB-ladekabel Bruksanvisning In-ear 4,3 13 99 NOK 99 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. In-ear