La barna dine ta steget inn i eventyrenes verden

Limited Label Kids Headphone - Princess Tiara

  Art.nr: 1004388
 • Volumbegrensing på 85 dB
 • Kabellengde 1,15 m
 • Klar og velbalansert lyd
 • Størrelse tilpasset for barn
 • Perfekt til bilreiser og i sofakroken

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Variant Princess Tiara

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ta steget inn i eventyret som en ekte prinsesse! Med en hodebøyle laget for å passe til voksende hoder, har disse hodetelefonene en maksimal volumgrense på 85 dB slik at lyden ikke blir for høy i følsomme ører. Med Neodymium-høyttalerelement får du en ren og balansert lyd du kan kose deg med.

Koble til der det kobles kan

Men en kabel på 1,15 meter og en 3,5 mm minijack passer hodetelefonene de fleste avspillingsmedium som nettbrett, smartelefoner og laptops. 

Hodetelefoner for både deg - og ikke minst barna

Selv om de er laget for barn betyr ikke det de bare har fått et fantastisk flott design, hodebøylen kan nemlig justeres for beste mulige passform og lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB. Lyden skal heller ikke lide, for selve øreklokkene har en diameter på 300 mm og et frekvensområde på 100 Hz - 16 kHz, som sørger for et dynamisk, bredt lydbilde slik at det blir en fryd å lytte til musikk eller lydbøker.

Egenskaper

 • Impedans: 32 ohm
 • Maks volum: 85 dB
 • Frekvensområde: 100 Hz - 16 000 Hz
 • Kabellengde: 1,15 meter
 • Tilkobling: 3,5 mm AUX
1004388 Limited Label Limited Label Kids Headphone - Princess Tiara Ta steget inn i eventyret som en ekte prinsesse! Med en hodebøyle laget for å passe til voksende hoder, har disse hodetelefonene en maksimal volumgrense på 85 dB slik at lyden ikke blir for høy i følsomme ører. Med Neodymium-høyttalerelement får du en ren og balansert lyd du kan kose deg med. Koble til der det kobles kan Men en kabel på 1,15 meter og en 3,5 mm minijack passer hodetelefonene de fleste avspillingsmedium som nettbrett, smartelefoner og laptops.  Hodetelefoner for både deg - og ikke minst barna Selv om de er laget for barn betyr ikke det de bare har fått et fantastisk flott design, hodebøylen kan nemlig justeres for beste mulige passform og lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB. Lyden skal heller ikke lide, for selve øreklokkene har en diameter på 300 mm og et frekvensområde på 100 Hz - 16 kHz, som sørger for et dynamisk, bredt lydbilde slik at det blir en fryd å lytte til musikk eller lydbøker. Egenskaper Impedans: 32 ohmMaks volum: 85 dBFrekvensområde: 100 Hz - 16 000 HzKabellengde: 1,15 meterTilkobling: 3,5 mm AUX Hodetelefoner for barn 3,3 6 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Hodetelefoner for barn