Tøffe hodetelefoner for barn med volumbegrensning

JBL JR300 - Ice Blue

  Art.nr: 248580
 • Hodetelefoner til barn
 • Legendarisk lydkvalitet
 • Volumbegrenset
 • Tøft og robust design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Isblå
Rød
Isblå

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL JR300

At JBL generelt lager gode hodetelefoner er de fleste blitt godt kjent med i løpet av de siste årene. JR300 er JBLs første serie med hodetelefoner laget spesielt til barn og unge musikkelskere. Denne modellen er en kablet versjon med fast volumbegrensning for barnets sikkerhet og justerbar og vattert hodebøyle for enkel tilpasning.

Perfekt for barn og unge musikkelskere

Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader. Frekvensomfånget på 20 Hz - 20 kHz gir fortsatt en dynamisk og levende lyd med et bredt lydbilde. Barn fortjener også god lyd!

"Pssst... det følger til og med et eget ark med morsomme klistremerker for å sette et ekstra personlig preg hodetelefonene".

Gjennomtenkt og tøft design, men også praktisk

Perfekt til hverdags bruk, men også på reisen da disse hodetelefonene er utformet med ekstrem fleksibilitet for å tåle røff behandling. De kan også foldes sammen for enklere oppbevaring og transportering. Lav vekt på 113 gram gir ingen store belastninger og hodetelefonene kan brukes i time etter time uten problemer.

Hodebøylen justeres enkelt for best mulig passform og de myke øreputene hviler avlastende på ørene, men man lukker ikke all lyd inne slik at man kan fortsatt være oppmerksom på omgivelsene når man bruker dem.

Se også

(98 stk)
 • Hodetelefoner til barn
 • Trådløs via Bluetooth
 • Volumbegrenset

390,-

Se også

(98 stk)
 • Hodetelefoner til barn
 • Trådløs via Bluetooth
 • Volumbegrenset

390,-

248580 JBL JBL JR300 - Ice Blue JBLJR300BLU JBL JR300 At JBL generelt lager gode hodetelefoner er de fleste blitt godt kjent med i løpet av de siste årene. JR300 er JBLs første serie med hodetelefoner laget spesielt til barn og unge musikkelskere. Denne modellen er en kablet versjon med fast volumbegrensning for barnets sikkerhet og justerbar og vattert hodebøyle for enkel tilpasning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Perfekt for barn og unge musikkelskere Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader. Frekvensomfånget på 20 Hz - 20 kHz gir fortsatt en dynamisk og levende lyd med et bredt lydbilde. Barn fortjener også god lyd! "Pssst... det følger til og med et eget ark med morsomme klistremerker for å sette et ekstra personlig preg hodetelefonene". Gjennomtenkt og tøft design, men også praktisk Perfekt til hverdags bruk, men også på reisen da disse hodetelefonene er utformet med ekstrem fleksibilitet for å tåle røff behandling. De kan også foldes sammen for enklere oppbevaring og transportering. Lav vekt på 113 gram gir ingen store belastninger og hodetelefonene kan brukes i time etter time uten problemer. Hodebøylen justeres enkelt for best mulig passform og de myke øreputene hviler avlastende på ørene, men man lukker ikke all lyd inne slik at man kan fortsatt være oppmerksom på omgivelsene når man bruker dem. Hodetelefoner for barn 4,5 49 198 NOK 198 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Hodetelefoner for barn