Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse barnehodetelefoner med volumbegrensning

JBL JR300 BT - Rocker Blue

  Art.nr: 248589
  • Hodetelefoner til barn
  • Trådløs via Bluetooth
  • Volumbegrenset
  • Tøft og robust design

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

JBL JR300 BT 

At JBL generelt lager gode hodetelefoner er de fleste blitt godt kjent med i løpet av de siste årene. JR300 er JBLs første serie med hodetelefoner laget spesielt til barn og unge musikkelskere. Denne BT-modellen er en helt trådløs versjon med Bluetooth, fast volumbegrensning for barnets sikkerhet og justerbar og vattert hodebøyle for enkel tilpasning.

Trådløse hodetelefoner med lang batterilevetid

Ikke nok med å være trådløse så har JR300 BT en rekkevidde på hele 15 meter for en helt trådløs frihet uten hindringer. Hodetelefonene kan like enkelt brukes med mobiltelefoner og nettbrett, datamaskiner og til og med enkelte TVer. Batterilevetiden gir ubegrenset underholdning i opp til 12 timer og lades raskt opp for én times bruk på bare ti minutter.

På den ene øreklokken finner du to multifunksjonelle taster som fungerer som kontroller for Bluetooth-sammenkobling samt for å starte og stoppe musikken. De fungerer også til å svare eller avslutte mobilsamtaler da også hodetelefonene har innebygd mikrofon for akkurat dette. 

Perfekt for barn og unge musikkelskere

Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader. Frekvensomfånget på 20 Hz - 20 kHz gir fortsatt en dynamisk og levende lyd med et bredt lydbilde. Barn fortjener også god lyd!

"Pssst... det følger til og med et eget ark med morsomme klistremerker for å sette et ekstra personlig preg hodetelefonene".

Gjennomtenkt og tøft design, men også praktisk

Perfekt til hverdags bruk, men også på reisen da disse hodetelefonene er utformet med ekstrem fleksibilitet for å tåle røff behandling. De kan også foldes sammen for enklere oppbevaring og transportering. Lav vekt på 113 gram gir ingen store belastninger og hodetelefonene kan brukes i time etter time uten problemer.

Hodebøylen justeres enkelt for best mulig passform og de myke øreputene hviler avlastende på ørene, men man lukker ikke all lyd inne slik at man kan fortsatt være oppmerksom på omgivelsene når man bruker dem.

248589 248589 JBL JBL JR300 BT - Rocker Blue JBLJR300BTUNO JBL JR300 BT  At JBL generelt lager gode hodetelefoner er de fleste blitt godt kjent med i løpet av de siste årene. JR300 er JBLs første serie med hodetelefoner laget spesielt til barn og unge musikkelskere. Denne BT-modellen er en helt trådløs versjon med Bluetooth, fast volumbegrensning for barnets sikkerhet og justerbar og vattert hodebøyle for enkel tilpasning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådløse hodetelefoner med lang batterilevetid Ikke nok med å være trådløse så har JR300 BT en rekkevidde på hele 15 meter for en helt trådløs frihet uten hindringer. Hodetelefonene kan like enkelt brukes med mobiltelefoner og nettbrett, datamaskiner og til og med enkelte TVer. Batterilevetiden gir ubegrenset underholdning i opp til 12 timer og lades raskt opp for én times bruk på bare ti minutter.På den ene øreklokken finner du to multifunksjonelle taster som fungerer som kontroller for Bluetooth-sammenkobling samt for å starte og stoppe musikken. De fungerer også til å svare eller avslutte mobilsamtaler da også hodetelefonene har innebygd mikrofon for akkurat dette.  Perfekt for barn og unge musikkelskere Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader. Frekvensomfånget på 20 Hz - 20 kHz gir fortsatt en dynamisk og levende lyd med et bredt lydbilde. Barn fortjener også god lyd! "Pssst... det følger til og med et eget ark med morsomme klistremerker for å sette et ekstra personlig preg hodetelefonene". Gjennomtenkt og tøft design, men også praktisk Perfekt til hverdags bruk, men også på reisen da disse hodetelefonene er utformet med ekstrem fleksibilitet for å tåle røff behandling. De kan også foldes sammen for enklere oppbevaring og transportering. Lav vekt på 113 gram gir ingen store belastninger og hodetelefonene kan brukes i time etter time uten problemer. Hodebøylen justeres enkelt for best mulig passform og de myke øreputene hviler avlastende på ørene, men man lukker ikke all lyd inne slik at man kan fortsatt være oppmerksom på omgivelsene når man bruker dem. Hodetelefoner for barn 4 60 290 NOK 290 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Hodetelefoner for barn