Behagelige hodetelefoner for barn med god lyd

Andersson KSH 2.2 - Blue

  Art.nr: 1004455
 • Myk og justerbar hodebøyle
 • Øvre volumgrense på 85 dB
 • Forsterket kontakt og slitesterk kabel
 • 3,5 mm jack-split slik at to kan høre
 • Perfekt på biltur eller i sofakroken

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Blue

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson KSH 2.2 er et par med hodetelefoner i glade farger med en passform som sitter trygt og godt på ditt barns hode. Du får ikke bare enkle og lettbrukte hodetelefoner med lav vekt, du får også utmerket lydkvalitet som fungerer til et hvert behov. På toppen av dette har settet en forsterket kontakt og tøykledd kabel som er ment for å tåle en trøkk fra superhelten din.

Hodetelefoner for barn - akkurat slik de ønsker det

At de er spesialtilpasset for barn innebærer ikke bare at de har fått et stilig og fargerikt design, som kan tilpasses hodeform. Hodebøylen kan enkelt justeres for best mulig passform og lydnivået kan begrenses til 85 dB for å beskytte barnets hørsel, slik at de ikke utsettes for volum som kan virke belastende på de små ørene. Selv om de er for barn betyr ikke det at lydkvaliteten skal lide og med sin størrelse på 40 mm per ørepute, fås et frekvensområde på 20 Hz - 20 kHz som gir en god dynamisk følelse med et bredt lydbild som fanger opp høye og lave lyder under avspilling.
Koble på flere hodetelefoner til samme lydkilde

Utstyrt med en 3,5 mm jack-input passer den til de flere typer enheter, som for eksempel nettbrett, smarttelefoner og bærbare datamaskiner. Fordelen med denne modellen er at den leveres med en split-kontakt, slik at det kan enkelt kobles på et ekstra par med hodetelefoner slik at barna både kan se og høre samme ting. Dobbel moro!

Stenger støy ute

Samme om det er i sofakroken hjemme, i bilen eller på hytta, er det ikke bare lyd utenfra som isoleres - lyden blir også begrenset til den som lytter. De store myke putene omfavner ørene med stor vekt på komfort og lytteren unngår å forstyrre, eller å bli forstyrret når det lyttes på musikk, lydbok eller yndlings-serien. 
Det eneste disse flotte hodetelefonene ikke blokkerer, er om barna blir altfor revet med og synger for full hals i baksetet eller i stua.

Se også

(48 stk)
 • Hodetelefoner til barn
 • Legendarisk lydkvalitet
 • Volumbegrenset

198,-

Se også

(48 stk)
 • Hodetelefoner til barn
 • Legendarisk lydkvalitet
 • Volumbegrenset

198,-

Anbefalt tilbehør

(15 stk)
 • Adapter for hodetelefoner
 • Lightning til 3,5mm kontakt
 • Perfekt for iPhone 7 og senere

99,-

1004455 Andersson Andersson KSH 2.2 - Blue ??? Andersson KSH 2.2 er et par med hodetelefoner i glade farger med en passform som sitter trygt og godt på ditt barns hode. Du får ikke bare enkle og lettbrukte hodetelefoner med lav vekt, du får også utmerket lydkvalitet som fungerer til et hvert behov. På toppen av dette har settet en forsterket kontakt og tøykledd kabel som er ment for å tåle en trøkk fra superhelten din. Hodetelefoner for barn - akkurat slik de ønsker det At de er spesialtilpasset for barn innebærer ikke bare at de har fått et stilig og fargerikt design, som kan tilpasses hodeform. Hodebøylen kan enkelt justeres for best mulig passform og lydnivået kan begrenses til 85 dB for å beskytte barnets hørsel, slik at de ikke utsettes for volum som kan virke belastende på de små ørene. Selv om de er for barn betyr ikke det at lydkvaliteten skal lide og med sin størrelse på 40 mm per ørepute, fås et frekvensområde på 20 Hz - 20 kHz som gir en god dynamisk følelse med et bredt lydbild som fanger opp høye og lave lyder under avspilling. Koble på flere hodetelefoner til samme lydkilde Utstyrt med en 3,5 mm jack-input passer den til de flere typer enheter, som for eksempel nettbrett, smarttelefoner og bærbare datamaskiner. Fordelen med denne modellen er at den leveres med en split-kontakt, slik at det kan enkelt kobles på et ekstra par med hodetelefoner slik at barna både kan se og høre samme ting. Dobbel moro! Stenger støy ute Samme om det er i sofakroken hjemme, i bilen eller på hytta, er det ikke bare lyd utenfra som isoleres - lyden blir også begrenset til den som lytter. De store myke putene omfavner ørene med stor vekt på komfort og lytteren unngår å forstyrre, eller å bli forstyrret når det lyttes på musikk, lydbok eller yndlings-serien. Det eneste disse flotte hodetelefonene ikke blokkerer, er om barna blir altfor revet med og synger for full hals i baksetet eller i stua. Hodetelefoner for barn 2,2 7 79 NOK 79 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Hodetelefoner for barn