Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse barnehodetelefoner med mikrofon

Andersson BHO-1000 Kids Wireless BT - Pink

  Art.nr: 1005045
 • Opp til 10 timer batteritid
 • Svar på samtaler med handsfree-funksjonen
 • Maksimal begrensning på 85 dB
 • Sammenleggbar for enkel oppbevaring
 • Lytt på musikk trådløst

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Rosa
Rosa
Blå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson BHO 1000 er barnehodetelefoner som er klassiske, lette og komfortable, men fremfor alt trådløse hodetelefoner i stilig design som enkelt kan justeres for en perfekt passform. Disse hodetelefonen kan gi deg underholdning i opptil 10 timer på en ladding. 

Du har enkel kontroll over alt som spilles, men også samtaleadministrasjon, siden du har en headset-funksjon med integrert mikrofon og de store høyttalerelementene gir deg kraftig og fyldig lyd. Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader.

Bra komfort og passform

Disse hodetelefonene er nøye designet med myke øreputer og et bredere hodebånd for å gi en utmerket vektfordeling og en veldig behagelig passform der øreklokkene enkelt justeres til ønsket høyde. Med trådløs Bluetooth-tilkobling for eksempel fra din smarttelefon får du stor bevegelsesfrihet siden du ikke trenger å tenke på kabler som kan komme i veien. 

Perfekt over lengre perioder og er optimale til for eksempel treningsøkten med sin lave vekt på 117 gram. Når du er ferdig med å lytte kan du enkelt legge de sammen for å redusere plassen som trengs for lagring.

Få kraftig lyd i opptil ti timer

Leter du etter en fyldig lyd vil disse hodetelefonene med 40 mm øreklokker ikke skuffe deg. Du får kraftig bass, samtidig som du kan får klar diskant i både musikk og telefonsamtaler og du kan bruke hodetelefonene i opptil 10 timer på en ladding. Hvis ingenting spilles i hodetelefonene, aktiveres den automatiske strømsparingsmodusen, og skrur av hodetelefonene i tilfelle du har glemt å slå de av, så kan du fortsette å høre når du ønsker. 

Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader, men dem gir fortsatt kraftig og fyldig lyd. 

Ha full kontroll over samtale og musikk

På øreklokken finner du knapper for å kontrollere musikk og samtaler. Du justerer volumet enkelt, bytter sang og administrerer samtaler, alt sammen med telefonen i lommen. Perfekt funksjon uansett om du er hjemme eller på farten. 

Skulle du ikke ha mulighet til å tilkoble trådløst til lydkilden kan du tilkoble på en mer tradisjonell måte med den medfølgende 3,5 mm kabelen. 

Se også

(97 stk)
 • Hodetelefoner til barn
 • Trådløs via Bluetooth
 • Volumbegrenset

390,-

Se også

(97 stk)
 • Hodetelefoner til barn
 • Trådløs via Bluetooth
 • Volumbegrenset

390,-

1005045 Andersson Andersson BHO-1000 Kids Wireless BT - Pink Kids 20 pink Andersson BHO 1000 er barnehodetelefoner som er klassiske, lette og komfortable, men fremfor alt trådløse hodetelefoner i stilig design som enkelt kan justeres for en perfekt passform. Disse hodetelefonen kan gi deg underholdning i opptil 10 timer på en ladding.  Du har enkel kontroll over alt som spilles, men også samtaleadministrasjon, siden du har en headset-funksjon med integrert mikrofon og de store høyttalerelementene gir deg kraftig og fyldig lyd. Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader. Bra komfort og passform Disse hodetelefonene er nøye designet med myke øreputer og et bredere hodebånd for å gi en utmerket vektfordeling og en veldig behagelig passform der øreklokkene enkelt justeres til ønsket høyde. Med trådløs Bluetooth-tilkobling for eksempel fra din smarttelefon får du stor bevegelsesfrihet siden du ikke trenger å tenke på kabler som kan komme i veien.  Perfekt over lengre perioder og er optimale til for eksempel treningsøkten med sin lave vekt på 117 gram. Når du er ferdig med å lytte kan du enkelt legge de sammen for å redusere plassen som trengs for lagring. Få kraftig lyd i opptil ti timer Leter du etter en fyldig lyd vil disse hodetelefonene med 40 mm øreklokker ikke skuffe deg. Du får kraftig bass, samtidig som du kan får klar diskant i både musikk og telefonsamtaler og du kan bruke hodetelefonene i opptil 10 timer på en ladding. Hvis ingenting spilles i hodetelefonene, aktiveres den automatiske strømsparingsmodusen, og skrur av hodetelefonene i tilfelle du har glemt å slå de av, så kan du fortsette å høre når du ønsker.  Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader, men dem gir fortsatt kraftig og fyldig lyd.  Ha full kontroll over samtale og musikk På øreklokken finner du knapper for å kontrollere musikk og samtaler. Du justerer volumet enkelt, bytter sang og administrerer samtaler, alt sammen med telefonen i lommen. Perfekt funksjon uansett om du er hjemme eller på farten.  Skulle du ikke ha mulighet til å tilkoble trådløst til lydkilden kan du tilkoble på en mer tradisjonell måte med den medfølgende 3,5 mm kabelen.  Hodetelefoner for barn 4,6 21 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Hodetelefoner for barn