Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse barnehodetelefoner med mikrofon

Andersson BHO-1000 Kids Wireless BT - Pink

  Art.nr: 1005045
 • Opp til 10 timer batteritid
 • Svar på samtaler med handsfree-funksjonen
 • Maksimal begrensning på 85 dB
 • Sammenleggbar for enkel oppbevaring
 • Lytt på musikk trådløst

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson BHO 1000 er barnehodetelefoner som er klassiske, lette og komfortable, men fremfor alt trådløse hodetelefoner i stilig design som enkelt kan justeres for en perfekt passform. Disse hodetelefonen kan gi deg underholdning i opptil 10 timer på en ladding. 

Du har enkel kontroll over alt som spilles, men også samtaleadministrasjon, siden du har en headset-funksjon med integrert mikrofon og de store høyttalerelementene gir deg kraftig og fyldig lyd. Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader.

Bra komfort og passform

Disse hodetelefonene er nøye designet med myke øreputer og et bredere hodebånd for å gi en utmerket vektfordeling og en veldig behagelig passform der øreklokkene enkelt justeres til ønsket høyde. Med trådløs Bluetooth-tilkobling for eksempel fra din smarttelefon får du stor bevegelsesfrihet siden du ikke trenger å tenke på kabler som kan komme i veien. 

Perfekt over lengre perioder og er optimale til for eksempel treningsøkten med sin lave vekt på 117 gram. Når du er ferdig med å lytte kan du enkelt legge de sammen for å redusere plassen som trengs for lagring.

Få kraftig lyd i opptil ti timer

Leter du etter en fyldig lyd vil disse hodetelefonene med 40 mm øreklokker ikke skuffe deg. Du får kraftig bass, samtidig som du kan får klar diskant i både musikk og telefonsamtaler og du kan bruke hodetelefonene i opptil 10 timer på en ladding. Hvis ingenting spilles i hodetelefonene, aktiveres den automatiske strømsparingsmodusen, og skrur av hodetelefonene i tilfelle du har glemt å slå de av, så kan du fortsette å høre når du ønsker. 

Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader, men dem gir fortsatt kraftig og fyldig lyd. 

Ha full kontroll over samtale og musikk

På øreklokken finner du knapper for å kontrollere musikk og samtaler. Du justerer volumet enkelt, bytter sang og administrerer samtaler, alt sammen med telefonen i lommen. Perfekt funksjon uansett om du er hjemme eller på farten. 

Skulle du ikke ha mulighet til å tilkoble trådløst til lydkilden kan du tilkoble på en mer tradisjonell måte med den medfølgende 3,5 mm kabelen. 

Se også

(8 stk)
 • Hodetelefoner til barn
 • Trådløs via Bluetooth
 • Volumbegrenset

390,-

Se også

(8 stk)
 • Hodetelefoner til barn
 • Trådløs via Bluetooth
 • Volumbegrenset

390,-

1005045 Andersson Andersson BHO-1000 Kids Wireless BT - Pink Kids 20 pink Andersson BHO 1000 er barnehodetelefoner som er klassiske, lette og komfortable, men fremfor alt trådløse hodetelefoner i stilig design som enkelt kan justeres for en perfekt passform. Disse hodetelefonen kan gi deg underholdning i opptil 10 timer på en ladding.  Du har enkel kontroll over alt som spilles, men også samtaleadministrasjon, siden du har en headset-funksjon med integrert mikrofon og de store høyttalerelementene gir deg kraftig og fyldig lyd. Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader. Bra komfort og passform Disse hodetelefonene er nøye designet med myke øreputer og et bredere hodebånd for å gi en utmerket vektfordeling og en veldig behagelig passform der øreklokkene enkelt justeres til ønsket høyde. Med trådløs Bluetooth-tilkobling for eksempel fra din smarttelefon får du stor bevegelsesfrihet siden du ikke trenger å tenke på kabler som kan komme i veien.  Perfekt over lengre perioder og er optimale til for eksempel treningsøkten med sin lave vekt på 117 gram. Når du er ferdig med å lytte kan du enkelt legge de sammen for å redusere plassen som trengs for lagring. Få kraftig lyd i opptil ti timer Leter du etter en fyldig lyd vil disse hodetelefonene med 40 mm øreklokker ikke skuffe deg. Du får kraftig bass, samtidig som du kan får klar diskant i både musikk og telefonsamtaler og du kan bruke hodetelefonene i opptil 10 timer på en ladding. Hvis ingenting spilles i hodetelefonene, aktiveres den automatiske strømsparingsmodusen, og skrur av hodetelefonene i tilfelle du har glemt å slå de av, så kan du fortsette å høre når du ønsker.  Lydnivået har en maksimal begrensning på 85 dB for å beskytte de små ørene mot hørselskader, men dem gir fortsatt kraftig og fyldig lyd.  Ha full kontroll over samtale og musikk På øreklokken finner du knapper for å kontrollere musikk og samtaler. Du justerer volumet enkelt, bytter sang og administrerer samtaler, alt sammen med telefonen i lommen. Perfekt funksjon uansett om du er hjemme eller på farten.  Skulle du ikke ha mulighet til å tilkoble trådløst til lydkilden kan du tilkoble på en mer tradisjonell måte med den medfølgende 3,5 mm kabelen.  Hodetelefoner for barn 4,7 12 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Lyd & Bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Hodetelefoner for barn