Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vannavvisende og støyredusert handsfree

Plantronics Voyager 5200

  Art.nr: 1011300
  • Opptil 7 timers taletid
  • Støtter Google Assistant, Siri og Alexa
  • Støy- og vindreduksjon
  • Kan kobles til to telefoner samtidig (Multipoint)
  • Svettebestandig (IPX4)
  • Maks 5 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Plantronics Voyager 5200 er et trådløst headset med enestående lydkvalitet som gir deg muligheten til å ha frie hender under telefonsamtaler. Ved hjelp av fire mikrofoner og smart støyreduserende teknologi får du klar og tydelig lyd, uansett om du er på jobb, kjører eller befinner deg i nærheten av bråkete byggeplasser. Bluetooth-headsetet kan brukes uansett hvilket øre du foretrekker og støtter også tilkobling til to telefoner samtidig.

Støyreduserende WindSmart-teknologi

Voyager 5200 har fire innebygde mikrofoner og en smart støyreduserende teknologi som sørger for at kan du både snakke og høre klart og tydelig, til og med utendørs på stormfulle dager. Med HD-Voice får du også støtte for lyd av høy kvalitet.

IPX4-sertifisert

Dette trådløse headsetet er IPX4 klassifisert, det innebærer at den har et svettesikkert nano-belegg som beskytter det mot regn og fuktighet. Nå kan du nyte favorittsangene dine mens du løper en tur. Med Plantronics Voyager 5200 finnes det ikke vær, bare dårlig klær. 

Lang batteritid

Det innebygde batteriet gir opptil 7 timers taletid eller opptil ni dagers standbymodus. Du kan ringe, streame musikk eller få GPS-veiledning. Når det er på tide å lade igjen gjør du det via microUSB (medfølger i pakken). Det tar ca. 90 minutter å lade opp bluetooth-headsetet. 

1011300 1011300 Plantronics Plantronics Voyager 5200 203500-105 Plantronics Voyager 5200 er et trådløst headset med enestående lydkvalitet som gir deg muligheten til å ha frie hender under telefonsamtaler. Ved hjelp av fire mikrofoner og smart støyreduserende teknologi får du klar og tydelig lyd, uansett om du er på jobb, kjører eller befinner deg i nærheten av bråkete byggeplasser. Bluetooth-headsetet kan brukes uansett hvilket øre du foretrekker og støtter også tilkobling til to telefoner samtidig. Støyreduserende WindSmart-teknologi Voyager 5200 har fire innebygde mikrofoner og en smart støyreduserende teknologi som sørger for at kan du både snakke og høre klart og tydelig, til og med utendørs på stormfulle dager. Med HD-Voice får du også støtte for lyd av høy kvalitet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> IPX4-sertifisert Dette trådløse headsetet er IPX4 klassifisert, det innebærer at den har et svettesikkert nano-belegg som beskytter det mot regn og fuktighet. Nå kan du nyte favorittsangene dine mens du løper en tur. Med Plantronics Voyager 5200 finnes det ikke vær, bare dårlig klær.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Lang batteritid Det innebygde batteriet gir opptil 7 timers taletid eller opptil ni dagers standbymodus. Du kan ringe, streame musikk eller få GPS-veiledning. Når det er på tide å lade igjen gjør du det via microUSB (medfølger i pakken). Det tar ca. 90 minutter å lade opp bluetooth-headsetet.  Bluetooth handsfree 4 10 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Bluetooth handsfree