Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bluetooth-headset fra Jabra med lang batteritid

Jabra Talk 5

  Art.nr: 1008817
  • 11 timer taletid
  • 10 dager standbytid
  • Kan kobles til to telefoner samtidig
  • ECM-mikrofon med godt lydoppfang
  • Bluetooth 2.1

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jabra Talk 5 er et lett og brukervennlig handsfree-headset som passer godt for deg som har behov for frie hender, samtidig som du prater i telefonen. Talk 5 kobles enkelt til mobiltelefonen ved hjelp av Bluetooth og kan brukes både med og uten ørebøyle.

Klar og tydelig tale

Ved hjelp en ECM-mikrofon (Elektretmikrofon) kan du være trygg på at det du sier fanges opp og når mottakeren i andre enden. Jabra Talk 5 er dessuten utstyrt med en 13 mm dynamisk høyttalere, slik at det blir lettere å høre det som sies i samtalen. Med både høy kvalitet på mikrofon og optimalisert høyttaler får du rene og tydelige telefonsamtaler.

Lang batteritid

Batteriet i Jabra Talk 5 gir deg opptil 11 timer taletid eller opptil 10 dager standbytid. Ring, hør på musikk, radio eller podcast rett fra smarttelefonen eller få kjøreanvisninger. Talk 5 bruker ca 2 timer på å lade til fullt.

1008817 1008817 Jabra Jabra Talk 5 100-92046900-60 Jabra Talk 5 er et lett og brukervennlig handsfree-headset som passer godt for deg som har behov for frie hender, samtidig som du prater i telefonen. Talk 5 kobles enkelt til mobiltelefonen ved hjelp av Bluetooth og kan brukes både med og uten ørebøyle. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Klar og tydelig tale Ved hjelp en ECM-mikrofon (Elektretmikrofon) kan du være trygg på at det du sier fanges opp og når mottakeren i andre enden. Jabra Talk 5 er dessuten utstyrt med en 13 mm dynamisk høyttalere, slik at det blir lettere å høre det som sies i samtalen. Med både høy kvalitet på mikrofon og optimalisert høyttaler får du rene og tydelige telefonsamtaler. Lang batteritid Batteriet i Jabra Talk 5 gir deg opptil 11 timer taletid eller opptil 10 dager standbytid. Ring, hør på musikk, radio eller podcast rett fra smarttelefonen eller få kjøreanvisninger. Talk 5 bruker ca 2 timer på å lade til fullt. Bluetooth handsfree 3,6 10 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Bluetooth handsfree