Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Handsfree-headset med 30 meters rekkevidde

Jabra Talk 30

  Art.nr: 1005081
  • Opptil 5 timer taletid
  • Ti dager standby
  • Retningsuavhengig ECM-mikrofon
  • Koble til to telefoner samtidig
  • Liten og lav vekt

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jabra Talk 30 er et lett og smidig handsfree-headset, perfekt for deg som vil ha frie hender og allikevel kunne ha en god dialog på telefonen med bra lydkvalitet på en behagelig måte. Finn den perfekte passformen med det medfølgende tilbehøret og den går bra å bruke både med og uten ørekroker. Her får du opptil 5 timers taletid på en ladning og med Bluetooth 4.0 gis det en rekkevidde på 30 meter til din tilkoblede smarttelefon. Jabra 30 kan kobles til to telefoner samtidig og kjøre innstillinger for flere funksjoner med den tilhørende mobilappen.

Behagelig på øret

Jabra Talk 30 er et lite og lett handsfree-headset som veier kun 8,2 gram. Headsettet sitter i øret, med eller uten ørekrok. To ulike bøyler følger med i pakken slik at du skal kunne bruke det som passer deg og øret ditt best. Tre varianter i forskjellige størrelser av Ultimate Comfort EarGels™ følger også med, disse former seg etter ørene slik at du kan bære headsettet hele dagen uten ubehag.

Klar og tydelig tale

Med en retningsuavhengig ECM-mikrofon kan du være sikker på at det du sier fanges opp og når mottakeren i andre enden. For du skal få oppleve god lydkvalitet har Jabra 30 blitt utstyrt med en dynamisk høyttaler på 11 mm, slik at det blir lettere å få med seg hva som blir sagt. Med det kan du fokusere på det viktigste i samtalen og lytte - istedet for å prøve å høre.

Jabra Assist

Jabra Assist er en gratis mobilapp for smarttelefonen som gir deg en mengde eskrafunksjoner og enda mer verdi for hodesettet. Du kan se innstillingene og tilpasse lydkvaliteten og se batteristatusen.

Appen hjelper deg også med å finne headsettet via et kart hvis du mister det, og du kan motta innkommende tekstmeldinger (kun Android). Last ned appen for iOS her og for Android her.

Batteri

Talk 30 har et batteri som gir deg opptil 5 timer med samtaletid eller inntil 10 dager i standby. Ring trådløst, stream musikk, radio eller podcasts fra mobilen eller få veibeskrivelser når du er på nye trakter på kun en ladning.

1005081 1005081 Jabra Jabra Talk 30 100-99600900-60 Jabra Talk 30 er et lett og smidig handsfree-headset, perfekt for deg som vil ha frie hender og allikevel kunne ha en god dialog på telefonen med bra lydkvalitet på en behagelig måte. Finn den perfekte passformen med det medfølgende tilbehøret og den går bra å bruke både med og uten ørekroker. Her får du opptil 5 timers taletid på en ladning og med Bluetooth 4.0 gis det en rekkevidde på 30 meter til din tilkoblede smarttelefon. Jabra 30 kan kobles til to telefoner samtidig og kjøre innstillinger for flere funksjoner med den tilhørende mobilappen. Behagelig på øret Jabra Talk 30 er et lite og lett handsfree-headset som veier kun 8,2 gram. Headsettet sitter i øret, med eller uten ørekrok. To ulike bøyler følger med i pakken slik at du skal kunne bruke det som passer deg og øret ditt best. Tre varianter i forskjellige størrelser av Ultimate Comfort EarGels™ følger også med, disse former seg etter ørene slik at du kan bære headsettet hele dagen uten ubehag. Klar og tydelig tale Med en retningsuavhengig ECM-mikrofon kan du være sikker på at det du sier fanges opp og når mottakeren i andre enden. For du skal få oppleve god lydkvalitet har Jabra 30 blitt utstyrt med en dynamisk høyttaler på 11 mm, slik at det blir lettere å få med seg hva som blir sagt. Med det kan du fokusere på det viktigste i samtalen og lytte - istedet for å prøve å høre. Jabra Assist Jabra Assist er en gratis mobilapp for smarttelefonen som gir deg en mengde eskrafunksjoner og enda mer verdi for hodesettet. Du kan se innstillingene og tilpasse lydkvaliteten og se batteristatusen.Appen hjelper deg også med å finne headsettet via et kart hvis du mister det, og du kan motta innkommende tekstmeldinger (kun Android). Last ned appen for iOS her og for Android her. Batteri Talk 30 har et batteri som gir deg opptil 5 timer med samtaletid eller inntil 10 dager i standby. Ring trådløst, stream musikk, radio eller podcasts fra mobilen eller få veibeskrivelser når du er på nye trakter på kun en ladning. Bluetooth handsfree 3,4 7 437 NOK 437 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Bluetooth handsfree