Portabel konferansetelefon for inntil 6 deltakere

Jabra Speak 710 UC

  Art.nr: 1012352
 • Opptil 15 timers batteritid
 • Høyttaler i HiFi-klasse
 • Tilkobles via Bluetooth eller USB
 • Teams- og Skype-sertifisert
 • Kan tas med overalt

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 190,-

Delbetal fra 228,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jabra Speak 710 er en portabel konferansetelefon som med kraftige høyttalere som lett kobles til en laptop eller en telefon, via USB eller Bluetooth. På den måten spiller det ingen rolle hvor du befinner deg under møtet. Den innebygde mikrofonen plukker lyd i 360° og sørger for at alle 6 deltakerene i møtet høres tydelig. Speak 710 er kompatibel med kommunikasjonsplatformer som for eksempel Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams og Cisco. 

UC - Unified Communication

På norsk kan dette forklares som samordnet kommunikasjon, men selve begrepet brukes mer når man snakker om programvare for tilkoblet kommunikasjon. Speak 710 er derfor optimalisert for å fungere sømløst med de største kommunikasjonsplatformene i arbeidslivet som for eksempel Teams, Skype for Business og Cisco.

Anbefales for opptil seks deltakere rundt bordet

Jabra Speak 710 er på mellomtrinnet av konferansetelefoner i Speak-serien og anbefales for møter med opptil seks deltakere rundt bordet. Riktig nok finnes det ingen begrensninger hvor man møtedeltakere som er med på tråden, da dette styres mer i henhold til kommunikasjonstjeneste og dets kompatibilitet.

Kraftig høyttaler med støtte for multiroom

Det er ikke feil å påsta at høyttaleren er greia med Speak 710. Enhetens høyttaler er veldig kraftig og gir ikke bare fantastisk lydkvalitet til møter, men også når det gjelder å lytte til musikk. Dessuten er det mulig å koble to Speak 710 med hverandre for å skape en ekte stereoopplevelse eller for å ha muligheten til å spille musikk i flere rom samtidig.

Opptil 15 timers batteritid og 480 dager standby

I hektiske perioder kan det være at man må kalle inn til møte fort. Da er det viktig at man har en konferansetelefon som er rustet for å kunne gi kommunikasjon under møtet gode forutsetninger for å kunne opprette holde produktivt. Speak 710 er derfor utstyrt med et batteri som har en driftstid på opptil 15 timer og kan stå i standby-modus i over 480 dager.

Jabra Speak 510 leveres med:

 • Jabra Speak 510
 • Hurtigstartsguide
 • Garantiinformasjon. 
 • Oppbevaringsetui
1012352 Jabra Jabra Speak 710 UC 7710-509 Jabra Speak 710 er en portabel konferansetelefon som med kraftige høyttalere som lett kobles til en laptop eller en telefon, via USB eller Bluetooth. På den måten spiller det ingen rolle hvor du befinner deg under møtet. Den innebygde mikrofonen plukker lyd i 360° og sørger for at alle 6 deltakerene i møtet høres tydelig. Speak 710 er kompatibel med kommunikasjonsplatformer som for eksempel Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams og Cisco.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> UC - Unified Communication På norsk kan dette forklares som samordnet kommunikasjon, men selve begrepet brukes mer når man snakker om programvare for tilkoblet kommunikasjon. Speak 710 er derfor optimalisert for å fungere sømløst med de største kommunikasjonsplatformene i arbeidslivet som for eksempel Teams, Skype for Business og Cisco. Anbefales for opptil seks deltakere rundt bordet Jabra Speak 710 er på mellomtrinnet av konferansetelefoner i Speak-serien og anbefales for møter med opptil seks deltakere rundt bordet. Riktig nok finnes det ingen begrensninger hvor man møtedeltakere som er med på tråden, da dette styres mer i henhold til kommunikasjonstjeneste og dets kompatibilitet. Kraftig høyttaler med støtte for multiroom Det er ikke feil å påsta at høyttaleren er greia med Speak 710. Enhetens høyttaler er veldig kraftig og gir ikke bare fantastisk lydkvalitet til møter, men også når det gjelder å lytte til musikk. Dessuten er det mulig å koble to Speak 710 med hverandre for å skape en ekte stereoopplevelse eller for å ha muligheten til å spille musikk i flere rom samtidig. Opptil 15 timers batteritid og 480 dager standby I hektiske perioder kan det være at man må kalle inn til møte fort. Da er det viktig at man har en konferansetelefon som er rustet for å kunne gi kommunikasjon under møtet gode forutsetninger for å kunne opprette holde produktivt. Speak 710 er derfor utstyrt med et batteri som har en driftstid på opptil 15 timer og kan stå i standby-modus i over 480 dager. Jabra Speak 510 leveres med: Jabra Speak 510HurtigstartsguideGarantiinformasjon. Oppbevaringsetui Bluetooth handsfree 5 1 2190 NOK 2190 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Bluetooth handsfree