Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Handsfree-headset med opptil 9 timer batteritid

Jabra Boost

  Art.nr: 1013936
 • Opptil 1 år standby
 • Taleassistent-kompatibel
 • 30 meters trådløs rekkevidde
 • Power Nap-funksjon
 • Volumknapp

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Jabra Boost er et Bluetooth-headset med opptil 9 timer batteritid og kan være i standby i opptil ett år. På den måten kan du være sikker på at du alltid har nok batteri til å svare innkommende anrop. Ved hjelp av intuitive knapper kan du enkelt justere lydnivå, ta i mot samtaler og skru av/på enheten helt uten å tenke på det. For å komme i gang finnes det en innebygd veileder som hjelper deg koble til telefonen.

Snakk lenge og lad raskt

Du får opptil 9 timer batteritid og opptil 1 år i standby-modus. En nøkkelfaktor som bidrar til batteritiden, er funksjonen Power Nap. Dette innebærer at headsettet automatisk slår seg over i standby-modus når det ikke har blitt brukt på en stund. Dersom du trenger å lade, tar det kun to timer før enheten er fulladet.

Taleassistenten er kun et tastetrykk unna

Du behøver ikke fiske telefonen opp av lommen hver gang det ringer, det holder nemlig å trykke på en knappene. Disse knappene kan også brukes til å aktivere telefonens taleassistent, som kommer til å utføre dine talekommandoer etter beste evne.

Enkel å bruke

Når vi nå får enda mer avansert teknologi stappet inn i enheter, blir kravene for brukervennlighest større og dette har Jabra hatt i bakhodet under Boosts utvikling. Med en gang du skrur Boost på, blir veiledet til hvordan enheten kobles til telefonen. Denne veilederen er en stemme som også opplyser om eventuell batteristatus og også når du kobler til eller fra telefonen. I tillegg til intuitive kontrollknapper, er Jabra Boost enkel å bruke uansett om du sitter på kontoret, på vei til jobb eller på bussen.

God komfort med EarGels

Et headset som er utviklet for å vare hele dagen ut, krever et design som gjør det komfortabel å bruke. Ved hjelp av ergonomisk utviklede EarGels i kombinasjon med bøylene, sitter Boost såpass behagelig på at du knapt kommer til å merke at du har den på, med mindre det ringer.

I forpakningen:

 • Jabra Boost
 • Billader med doble USB-porter
 • USB-kabel
 • To ørebøyler
 • Sett med ørepropper
1013936 1013936 Jabra Jabra Boost 100-92320000-60 Jabra Boost er et Bluetooth-headset med opptil 9 timer batteritid og kan være i standby i opptil ett år. På den måten kan du være sikker på at du alltid har nok batteri til å svare innkommende anrop. Ved hjelp av intuitive knapper kan du enkelt justere lydnivå, ta i mot samtaler og skru av/på enheten helt uten å tenke på det. For å komme i gang finnes det en innebygd veileder som hjelper deg koble til telefonen.Snakk lenge og lad rasktDu får opptil 9 timer batteritid og opptil 1 år i standby-modus. En nøkkelfaktor som bidrar til batteritiden, er funksjonen Power Nap. Dette innebærer at headsettet automatisk slår seg over i standby-modus når det ikke har blitt brukt på en stund. Dersom du trenger å lade, tar det kun to timer før enheten er fulladet.Taleassistenten er kun et tastetrykk unnaDu behøver ikke fiske telefonen opp av lommen hver gang det ringer, det holder nemlig å trykke på en knappene. Disse knappene kan også brukes til å aktivere telefonens taleassistent, som kommer til å utføre dine talekommandoer etter beste evne.Enkel å brukeNår vi nå får enda mer avansert teknologi stappet inn i enheter, blir kravene for brukervennlighest større og dette har Jabra hatt i bakhodet under Boosts utvikling. Med en gang du skrur Boost på, blir veiledet til hvordan enheten kobles til telefonen. Denne veilederen er en stemme som også opplyser om eventuell batteristatus og også når du kobler til eller fra telefonen. I tillegg til intuitive kontrollknapper, er Jabra Boost enkel å bruke uansett om du sitter på kontoret, på vei til jobb eller på bussen.God komfort med EarGelsEt headset som er utviklet for å vare hele dagen ut, krever et design som gjør det komfortabel å bruke. Ved hjelp av ergonomisk utviklede EarGels i kombinasjon med bøylene, sitter Boost såpass behagelig på at du knapt kommer til å merke at du har den på, med mindre det ringer.I forpakningen:Jabra BoostBillader med doble USB-porterUSB-kabelTo ørebøylerSett med ørepropper Bluetooth handsfree 5 1 490 NOK 490 NewCondition InStock
 1. Lyd og bilde
 2. Hodetelefoner
 3. Bluetooth handsfree