Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

5.1-hjemmekinomottaker med 4K-støtte og lydoptimalisering

Yamaha HTR-3072

  Art.nr: 1004780
  • 110W pr kanal
  • Trådløs streaming via Bluetooth
  • 4x HDMI-innganger
  • Støtter UDH, HDR og HDCP2.2
  • FM-radio

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Yamaha HTR-3072 er en moderne 5.1 hjemmekinomottaker som tilbyr en fyldig og krystallklar lyd uansett om du ser på film eller lytter til musikk. Med støtte for høytoppløste bilder eller lyd, er mottakeren et utmerket valg for deg som ønsker å få kinolyd i stua.

Opplev et rikt lydbilde

Med Yamahas eksklusive CINEMA DSP-teknologi forvandles stua til berømte konserthaller, som f.eks Bottom Line eller Roxy Theater, eller en katedral ved å gjenskape dynamikk opp mot akustikk som oppnås i denne typen bygg.

Yamaha HTR-3072 lages med fokus på å kunne gjengi en detaljrik og klar lyd, med en diskret forsterkerkonfigurasjon og en PLL-krets med lav jitter som yter en utsøkt lydprestasjon.

Enkel optimalisering

YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyserer rommets akustikk og justerer ulike parametere som å kunne skape det beste lydbildet i rommet med høy presisjon. 
Plasser den medfølge mikrofonen der du pleier å sitte når du lytter til musikk i stua, start opp YPAO, så justerer systemet seg automatisk for å kunne få optimal lyd ut av hjemmekinoen.

Kom raskt igang med Music Enhancer

Med den innebygde Bluetooth-funksjonen kan du spille av musikk trådløs fra smarttelefonen eller andre kompatible enheter. Yamahas' Compressed Music Enhancer er nå optimalisert for lydoverføring via Bluetooth og du kan kose deg med en levende og en dynamisk lydkvalitet - fullstendig trådløs.

Full 4K UHD

HTR-3072 er fullt kompatibel med de nyeste HDMI-standardene og støtter overføring av 4K-video som dunker igjennom 60 bilder per sekund.
Den støtter også HDR (High Dynamic Range)-video med Dolby Vision™ og Hybrid Log-Gamma. Dette gir en utrolig kontrast, myke toner og klare farger slik at du kan nyte HD med enestående realistisk og naturlig bildekvalitet.

Lett å komme i gang med AV Setup Guide

Ved bruk av en app kommer du raskt igang med tilkobling av kabler mellom HTR-3072 og lydkilder. Her får du veiledning gjennom forskjellige typer innstillinger, som f.eks høyttalertilkoblinger, TV-tilkobling eller hvordan du selv ønsker konfigurere ditt lydsystem. Alt du behøver å gjøre er å installere applikasjonen på smarttelefonen eller nettbrettet, som kan lastes ned uten kostnad fra Appstore eller Google Play.

1004780 1004780 Yamaha Yamaha HTR-3072 AHTR3072BL Yamaha HTR-3072 er en moderne 5.1 hjemmekinomottaker som tilbyr en fyldig og krystallklar lyd uansett om du ser på film eller lytter til musikk. Med støtte for høytoppløste bilder eller lyd, er mottakeren et utmerket valg for deg som ønsker å få kinolyd i stua. Opplev et rikt lydbilde Med Yamahas eksklusive CINEMA DSP-teknologi forvandles stua til berømte konserthaller, som f.eks Bottom Line eller Roxy Theater, eller en katedral ved å gjenskape dynamikk opp mot akustikk som oppnås i denne typen bygg.Yamaha HTR-3072 lages med fokus på å kunne gjengi en detaljrik og klar lyd, med en diskret forsterkerkonfigurasjon og en PLL-krets med lav jitter som yter en utsøkt lydprestasjon. Enkel optimalisering YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyserer rommets akustikk og justerer ulike parametere som å kunne skape det beste lydbildet i rommet med høy presisjon. Plasser den medfølge mikrofonen der du pleier å sitte når du lytter til musikk i stua, start opp YPAO, så justerer systemet seg automatisk for å kunne få optimal lyd ut av hjemmekinoen. Kom raskt igang med Music Enhancer Med den innebygde Bluetooth-funksjonen kan du spille av musikk trådløs fra smarttelefonen eller andre kompatible enheter. Yamahas' Compressed Music Enhancer er nå optimalisert for lydoverføring via Bluetooth og du kan kose deg med en levende og en dynamisk lydkvalitet - fullstendig trådløs. Full 4K UHD HTR-3072 er fullt kompatibel med de nyeste HDMI-standardene og støtter overføring av 4K-video som dunker igjennom 60 bilder per sekund. Den støtter også HDR (High Dynamic Range)-video med Dolby Vision™ og Hybrid Log-Gamma. Dette gir en utrolig kontrast, myke toner og klare farger slik at du kan nyte HD med enestående realistisk og naturlig bildekvalitet. Lett å komme i gang med AV Setup Guide Ved bruk av en app kommer du raskt igang med tilkobling av kabler mellom HTR-3072 og lydkilder. Her får du veiledning gjennom forskjellige typer innstillinger, som f.eks høyttalertilkoblinger, TV-tilkobling eller hvordan du selv ønsker konfigurere ditt lydsystem. Alt du behøver å gjøre er å installere applikasjonen på smarttelefonen eller nettbrettet, som kan lastes ned uten kostnad fra Appstore eller Google Play. Hjemmekinoreceiver 4,6 9 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hjemmekino
  3. Hjemmekinoreceiver