Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

7.2 A/V-receiver med støtte for Dolby Atmos og DTS:X

Sony STR-DH790

  Art.nr: 1003545
  • 4x HDMI-innganger med støtte for 4K, HDR og 3D
  • Trådløs streaming via Bluetooth
  • 145 W
  • Støtte for ukomprimert DSD
  • Fantastisk lyd med Dolby Atmos og DTS:X
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 990,-

Delbetal fra 378,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Sony STR-DH790 A/V-receiver får du muligheten til fantastisk opplevelse både i lyd og bilde i kompakt format, og opptil 7.1 kanaler. Få støtte for best mulig lydgjengivelse, 4GB HDR- passthrough for best mulig bilde og god tilkobling for enhetene og høyttalerne med stor kraft. Avansert lydkalibrering gir deg perfekt gjengivelse, og Bluetooth-kompatibilitet gjør at du kan koble til smarttelefonen din enkelt og direkte streame dine spillelister. 

Fantastisk lyd med Dolby Atmos og DTS:X

For den beste surroundfølelsen er denne audio-video-receiveren utstyrt med støtte for blant annet Dolby Atmos som gjengir hver unike lydkilde sin unike lyd for optimal innlevelse. Film og spill vekkes ytterligere til liv, da selv DTS:X alltid leverer beste mulige lydgjengivelse med klar og kraftig lyd, og du får en kombinasjon av de to beste teknologiene.

Integrert DSD (Direct Stream Digital) som kan gjengi lyd innspilt i et 64-ganger så bredt frekvensomfang som kan gjengis fra en vanlig CD.

Allsidig maskinvare 

Maskinvaren i din nye hjemmekinoreceiver er nøyaktig utvalgt for å kunne gjengi lydkvalitet på høyt nivå. Tre kraftige digitale signalprosessorer støtter de nyeste lydformatene som Dolby® Atmos / DTS:X, noe som sikrer en svært nøyaktig signaldekoding, transformator med høy kapasitet, metallramme som beskytter kretsene for klar lydkvalitet og effektiv varmeavledning som gir deg en forsterker bygget for å gi deg underholdning på et høyt nivå mange år.

4 x HDMI med Passthrough

Til STR-DH790 kobler du enkelt opp 4 enheter med HDMI direkte til receiveren, for å så sende videre bildene til TV-en eller projektoren. Samtlige innganger har dessuten full støtte for Passthrough og sender uforandret bildekvalitet fra bildekilder med 3D, 4K UHD, HDR og Dolby Vision.

Automatisk kalibreringsteknikk med D.C.A.C

DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) er en integrert mikrofon i forsterkeren for automatisk innstilling til optimalt nivå på de ulike høyttalerne, for perfekt lyd.

Muligheten til virtuell surroundlyd

Med S-Force Pro Front Surround kan du velge å få surroundlyden virtuell uten å koble til noen av de bakre høyttalerne i rommet. Programvaren i hjemmkinoreceiveren skaper virtuelle kanaler og lar deg oppleve surroundlyd uten de bakre høyttalerne.

1003545 1003545 Sony Sony STR-DH790 STRDH790.CEL Med Sony STR-DH790 A/V-receiver får du muligheten til fantastisk opplevelse både i lyd og bilde i kompakt format, og opptil 7.1 kanaler. Få støtte for best mulig lydgjengivelse, 4GB HDR- passthrough for best mulig bilde og god tilkobling for enhetene og høyttalerne med stor kraft. Avansert lydkalibrering gir deg perfekt gjengivelse, og Bluetooth-kompatibilitet gjør at du kan koble til smarttelefonen din enkelt og direkte streame dine spillelister.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Fantastisk lyd med Dolby Atmos og DTS:X For den beste surroundfølelsen er denne audio-video-receiveren utstyrt med støtte for blant annet Dolby Atmos som gjengir hver unike lydkilde sin unike lyd for optimal innlevelse. Film og spill vekkes ytterligere til liv, da selv DTS:X alltid leverer beste mulige lydgjengivelse med klar og kraftig lyd, og du får en kombinasjon av de to beste teknologiene. Integrert DSD (Direct Stream Digital) som kan gjengi lyd innspilt i et 64-ganger så bredt frekvensomfang som kan gjengis fra en vanlig CD. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Allsidig maskinvare  Maskinvaren i din nye hjemmekinoreceiver er nøyaktig utvalgt for å kunne gjengi lydkvalitet på høyt nivå. Tre kraftige digitale signalprosessorer støtter de nyeste lydformatene som Dolby® Atmos / DTS:X, noe som sikrer en svært nøyaktig signaldekoding, transformator med høy kapasitet, metallramme som beskytter kretsene for klar lydkvalitet og effektiv varmeavledning som gir deg en forsterker bygget for å gi deg underholdning på et høyt nivå mange år. 4 x HDMI med Passthrough Til STR-DH790 kobler du enkelt opp 4 enheter med HDMI direkte til receiveren, for å så sende videre bildene til TV-en eller projektoren. Samtlige innganger har dessuten full støtte for Passthrough og sender uforandret bildekvalitet fra bildekilder med 3D, 4K UHD, HDR og Dolby Vision. Automatisk kalibreringsteknikk med D.C.A.C DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) er en integrert mikrofon i forsterkeren for automatisk innstilling til optimalt nivå på de ulike høyttalerne, for perfekt lyd. Muligheten til virtuell surroundlyd Med S-Force Pro Front Surround kan du velge å få surroundlyden virtuell uten å koble til noen av de bakre høyttalerne i rommet. Programvaren i hjemmkinoreceiveren skaper virtuelle kanaler og lar deg oppleve surroundlyd uten de bakre høyttalerne. Hjemmekinoreceiver 5 5 3990 NOK 3990 NewCondition InStock
  1. Lyd og bilde
  2. Hjemmekino
  3. Hjemmekinoreceiver