Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

7.2 hjemmekinoforsterker med 4K og Dolby Atmos

Pioneer VSX-933-B

  Art.nr: 1009794
 • 6 stk HDMI-innganger med støtte for 4K og HDR10
 • MCACC-kalibrering
 • Bluetooth 4.2
 • Innebygget Chromecast
 • Støtte for to soner
4 490,-

Delbetal fra 419,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Kåret av EISA til beste produkt

"I direkte kontrast til den fornuftige prisen leveres Pioneers syv kanalers VSX-933 receiver med en imponerende specliste som gjør at den kan fungere som midtpunkt i ethvert hjemmekinosystem med opptil 7.2 kanaler."

Pioneer VSX-933 er en 7,2-kanals hjemmekinoforsterker som leverer tredimensjonal surroundlyd med både Dolby Atmos og konkurrenten DTS:X. Du kan strømme favorittmusikken din fra strømmetjenestene du foretrekker.

Tredimensjonal objektbasert lyd

Pioneer VSX-933 er en sjutrinns forsterker som kan brukes til Zone 2 eller opptil sju kanalers surroundopplevelse. For topp surroundlyd har den støtte for Dolby Atmos. Du får objektbasert lyd i myke og svingende bevegelser eller den livlige tredimensjonale bevegelsen høyt oppe med de øverste høyttalere. Dolby Atmos med DTS:X gir deg grom tredimensjonal lyd.

Med støtte for neste generasjons lydformat, DTS:X, maksimeres den objektbaserte lyden og gir deg oppslukende og interaktive lydopplevelser. DTS:X justerer automatisk lyden til eksisterende kanal- og høyttaleroppsett, noe som betyr at du står helt fritt til å velge høyttaleroppsett etter eget ønske. Hvis du ikke har høyde- eller bakhøyttalere så kan du i stedet nyte tredimensjonal lyd via DTS Virtual:X.

Automatisk romkalibrering

Pioneer MCACC-funksjon er et flerkanals akustisk kalibreringssystem som skaper det optimale lydmiljøet for hjemmet ditt. Ved hjelp av den skreddersydde mikrofonen kompenserer systemet automatisk for forskjeller i størrelse, nivå og avstand til høyttalerne, og jevner ut gjenklangen.

Innebygget nettverk og Chromecast

Ved å koble VSX-933 til det trådløse nettverket ditt kan du velge mellom flere strømmealternativer, for eksempel Spotify Connect, Deezer, Airplay 2, Tidal og DLNA. Bluetooth-knappen på frontpanelet starter raskt og enkelt Bluetooth-funksjonen selv om enheten er i hvilemodus. VSX-933 fungerer også med Sonos.

Med Pioneers kontrollapp kan du også finne de høyoppløselige musikkfilmene du har lagret på nettverket, og deretter spille dem av på mottakeren. Hjemmekinoforsterkeren støtter også Google Chromecast, der du kan streame musikk fra kompatible apper. Chromecast-enheten i VSX-933 støtter for øyeblikket ikke videoavspilling.

Se også

(1 stk)
 • 6x HDMI-innganger med støtte for 4K og HDR10
 • Innebygget Chromecast for musikk
 • MCACC kalibrering

4 990,-

Se også

(1 stk)
 • 6x HDMI-innganger med støtte for 4K og HDR10
 • Innebygget Chromecast for musikk
 • MCACC kalibrering

4 990,-

1009794 Pioneer Pioneer VSX-933-B 156370 Kåret av EISA til beste produkt "I direkte kontrast til den fornuftige prisen leveres Pioneers syv kanalers VSX-933 receiver med en imponerende specliste som gjør at den kan fungere som midtpunkt i ethvert hjemmekinosystem med opptil 7.2 kanaler." Pioneer VSX-933 er en 7,2-kanals hjemmekinoforsterker som leverer tredimensjonal surroundlyd med både Dolby Atmos og konkurrenten DTS:X. Du kan strømme favorittmusikken din fra strømmetjenestene du foretrekker. Tredimensjonal objektbasert lyd Pioneer VSX-933 er en sjutrinns forsterker som kan brukes til Zone 2 eller opptil sju kanalers surroundopplevelse. For topp surroundlyd har den støtte for Dolby Atmos. Du får objektbasert lyd i myke og svingende bevegelser eller den livlige tredimensjonale bevegelsen høyt oppe med de øverste høyttalere. Dolby Atmos med DTS:X gir deg grom tredimensjonal lyd. Med støtte for neste generasjons lydformat, DTS:X, maksimeres den objektbaserte lyden og gir deg oppslukende og interaktive lydopplevelser. DTS:X justerer automatisk lyden til eksisterende kanal- og høyttaleroppsett, noe som betyr at du står helt fritt til å velge høyttaleroppsett etter eget ønske. Hvis du ikke har høyde- eller bakhøyttalere så kan du i stedet nyte tredimensjonal lyd via DTS Virtual:X. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Automatisk romkalibrering Pioneer MCACC-funksjon er et flerkanals akustisk kalibreringssystem som skaper det optimale lydmiljøet for hjemmet ditt. Ved hjelp av den skreddersydde mikrofonen kompenserer systemet automatisk for forskjeller i størrelse, nivå og avstand til høyttalerne, og jevner ut gjenklangen. Innebygget nettverk og Chromecast Ved å koble VSX-933 til det trådløse nettverket ditt kan du velge mellom flere strømmealternativer, for eksempel Spotify Connect, Deezer, Airplay 2, Tidal og DLNA. Bluetooth-knappen på frontpanelet starter raskt og enkelt Bluetooth-funksjonen selv om enheten er i hvilemodus. VSX-933 fungerer også med Sonos.Med Pioneers kontrollapp kan du også finne de høyoppløselige musikkfilmene du har lagret på nettverket, og deretter spille dem av på mottakeren. Hjemmekinoforsterkeren støtter også Google Chromecast, der du kan streame musikk fra kompatible apper. Chromecast-enheten i VSX-933 støtter for øyeblikket ikke videoavspilling. Hjemmekinoreceiver 4,2 5 4490 NOK 4490 NewCondition InStock
 1. Lyd og Bilde
 2. Hjemmekino
 3. Hjemmekinoreceiver