Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Helautomatisk beltedrevet platespiller med USB

Audio Technica AT-LP60XUSB - Gunmetal/Black

  Art.nr: 1009613
  • Innebygget RIAA
  • To hastigheter (33⅓, 45 RPM)
  • USB-tilkobling av PC/Mac
  • Avtagbart støvdeksel

Internett

Forventet på lager: 29.01.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant USB
USB

1 489,-

Delbetal fra 169,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Audio Technica AT-LP60XUSB er en helautomatisk beltedrevet platespiller som puster liv i vinylsamlinga,og gir deg samtidig mulighet til å overføre og bevare alle dine plater i digitalt format både på PC eller Mac. AT-LP60XUSB er meget praktisk, lett å bruke og egner seg godt for de fleste vinylfrelste.

Helautomatisk drift

Med AT-LP60XUSB kan du lett lytte til alle dine favoritter. Ved oppstart vil platen rotere samtidig som pickup-armen automatisk og flytte seg over til skiva for å fylle rommet med deilige toner i sitt pureste format. Når plata er ferdig stopper rotasjonen og nåla går automatisk tilbake til startposisjon.

Bevar musikksamlingen digitalt

Du kan enkelt konvertere musikk fra vinyl til digitalt format ved å bruke spillerens USB-port. Det eneste du behøver å gjøre er å laste ned en kostnadsfri programvare til PC eller Mac og plugge til via USB for å nyte vinylsamlingen digitalt.

Enkel installasjon

Ved hjelp av Audio Technicas' egne MM-pickup og innebygget RIAA behøver du kun å koble til et par aktive høyttalere eller en forsterker, via den medfølgende stereokabelen.

1009613 1009613 Audio Technica Audio Technica AT-LP60XUSB - Gunmetal/Black AT-LP60XUSBGM Audio Technica AT-LP60XUSB er en helautomatisk beltedrevet platespiller som puster liv i vinylsamlinga,og gir deg samtidig mulighet til å overføre og bevare alle dine plater i digitalt format både på PC eller Mac. AT-LP60XUSB er meget praktisk, lett å bruke og egner seg godt for de fleste vinylfrelste. Helautomatisk drift Med AT-LP60XUSB kan du lett lytte til alle dine favoritter. Ved oppstart vil platen rotere samtidig som pickup-armen automatisk og flytte seg over til skiva for å fylle rommet med deilige toner i sitt pureste format. Når plata er ferdig stopper rotasjonen og nåla går automatisk tilbake til startposisjon. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Bevar musikksamlingen digitalt Du kan enkelt konvertere musikk fra vinyl til digitalt format ved å bruke spillerens USB-port. Det eneste du behøver å gjøre er å laste ned en kostnadsfri programvare til PC eller Mac og plugge til via USB for å nyte vinylsamlingen digitalt. Enkel installasjon Ved hjelp av Audio Technicas' egne MM-pickup og innebygget RIAA behøver du kun å koble til et par aktive høyttalere eller en forsterker, via den medfølgende stereokabelen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Platespiller 4,5 11 1489 NOK 1489 NewCondition PreOrder
  1. Lyd og bilde
  2. HiFi
  3. Platespiller